• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haber doğruysa Adeleke Gaines ten daha doğru bir hamle

fotoğrafda güzelmiş

Hamle olarak kesinlikle dogru..En azindan yanlis transfer olmaz ha tuttu tutacak diye..

inşallah doğrudur adelekeyi geçen sene çok beğeniyordum çok savaşçı gainesin 5 numara tipi diyebiliriz

durup dururken çıkaracaklarını zannetmiyorum.

yunustaylan' Alıntı:
http://www.megabasket.net/habergoster.asp?id=15970

Çok yanlışını gördük bugüne kadar Nejat aga nın,kesik haber dolu orası...
Eyüp Abi kesinlikle daha güvenilir kaynak...

Transfer dönemi sona eriyor artık, transferlerde sona yaklaşılma ihtimali yüksek artık. Bu haber doğru olabilir o açıdan. Adeleke olmasa bile başka bir ismin açıklanması an meselesidir..

Alperen Kaplan' Alıntı:
yunustaylan' Alıntı:
http://www.megabasket.net/habergoster.asp?id=15970

Çok yanlışını gördük bugüne kadar Nejat aga nın,kesik haber dolu orası...
Eyüp Abi kesinlikle daha güvenilir kaynak...
Doğru çıkma ihtimali yüksek bence, 2 şık vardı, Gaines ve Adeleke, Gaines'in bonservis sorunu vardı, demekki halledilemedi.

NBDL'den bonservisle mi geliyorlar abi?

Sabah Joseph Jones , akşam Kenny Adeleke haberleri çıktı . Demek ki basketbol şubemiz transferi yetiştirmek için çok çalışıyor . Adeleke olmasa bile NBA maçlarını izlerken son dakika haberleri çıkarsa hiç şaşırmayalım .

Valla doğrudur o zaman abi ne diyelim... :)

Gaines'i zaten transfer eden basketbol mantigini elestirmek lazim.Gainesi su ekibe transfer edenin basketbolu bildiginden suphe duyarim.Gaines 4 numara bir oyuncu.Adeleke ise tipik 5 numara.Milojevic varken Gainesi transfer etmek takimin kimyasini bozmak demek

bu adeleke transferinde benimde payımın olduğunu düşünüyürum :)

Emir Kalyoncu' Alıntı:
Gaines'i zaten transfer eden basketbol mantigini elestirmek lazim.Gainesi su ekibe transfer edenin basketbolu bildiginden suphe duyarim.Gaines 4 numara bir oyuncu.Adeleke ise tipik 5 numara.Milojevic varken Gainesi transfer etmek takimin kimyasini bozmak demek

Gaines'in boyuna bakarak 4 numara olduğunu söyleyenlerin basketbol bilgisinden şüphe ederim ben de...
Gaines setler için tipik olmasa da 5 numaraya daha yatkındır.. Benden daha iyi basketbol bilen abilerim de teyit edecektir sanırım bunu...

Emin Doğanca' Alıntı:
Alperen Gaines 4 numara pozisyonunda oynuyor

Şunu soruyorum abi boya göre mi diyorsun yoksa set hücumunda yapabileceklerine göre mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri