• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2010-2011 Kadınlar Euroleague

34-27 bitti 2.periyot.

44-29, mola aldı Fenerbahçe.

3.periyot sonu 56 37 spartak onde

56 37 3.periyot bitti. Avrupa Şampiyonu olcaklardı ama tüh federasyon engelledi.

Benim Final four adaylarım bu sene UMMC-Halcon-Fener-Biz demek isterdim ama diyemiyorum Ros Casares diyorum.

Yanlız Sue Bird ünde gelmesiyle düzelecek bir Spartakta heran yerini alabilir.

24 Kasım 2010 17:49 da bu yorumu yapmışım yanılmadım:)

Federasyon istifa! :)

şu taj mcwilliamsda nasıl bir kadın yahu, 40 yaşında ama hala pota altını domine edebilip double double lık performanslar koyabiliyor üst üste.

Fener üstüne bir bardak soğuk su içsin kupanın... Geleneksel Aziz Yıldırım Ağlama Şenlikleri akşam yada yarın olur...

74 56 yenildi fener cok uzuldum :)

Angel i da gordük işte bizim maçlarda spartak maçlarında faul atmaktan başka birsey yapamadı. Seimone'nin kıymetini bilin azıcık.

Spartak'ın guardları muhteşem. Sue Bird zaten dünyanın en iyisi de, Prints de aşmış.

Geçmiş olsun Fener'e. Maç öncesi takıma güvenmediğini 'resmen' açıklayan FB'li yöneticilere de tebrikler. Biz istesek başaramazdık. Avrupa Kupası'nı bir oyuncuya endeksleyen, bir diğerini ise 'aile'sel nedenlerden dolayı elinde tutamayan Fenerbahçe, bu işlerin parayla değil ruhla ve altyapıyla çözülmesi gerektiğini anlamış mıdır acaba. Spartak'ta Taurasi oynamadı değil mi? Demek ki onun oynamadığı takımlar da galip gelebiliyormuş :)

Şimdi önce kupayın alalım sonra ligi :)

Birseli Esmerali Angeli büyük oyuncu görenler düşünsün tabii ki bunun yanına Horokovayı unutmayalım Avrupanın en iyi oyuncusu korkmaya başladı spartak hemde öyle çok korktu ki isimlerden..)))

Bizim grubumuz çok kolaydı değil mi? Spartak ve Halcon Final-Four yaptılar, USK Prag'ın en büyük yıldızı Viteckova'nın parmağı kırılmasa onlar da en azından çeyrek final yapabilirler gibi gözüküyordu. Demek ki neymiş, çok konuşmak çok bilmekle farklı şeylermiş.

Ros Casares de Final-Four'a kaldı. 2 İspanya 2 Rusya oldu Final-Four.

Bu arada, Hejkova coach oldu birkaç hafta önce Casares'e.

Yalnız Taranto UMMC maçı nedir? 74-32 almış UMMC.

Hejkova ile Ros Casares daha bir takım gibi göründü bana göre kıl payı kaçırdıkları avrupa şampiyonluğuna da ulaşacaklardır bu sene Jordi Fernandez'in sezonu tamamlayamaması büyük sürpriz ve hayal kırıklığı.

Geri