• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2010-2011 Transfer Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Aslında şu Ömer Aşık bize gelse o zaman görürdüm Fenerlileri. Özellikle de Aziz Yıldırım´ı. Mosmor olurdu herhalde. :)

bu işler parayla oluyor. bizim yönetim haberlerinde ise kulüp dolandırılıyor diye haberler çıkıyor.

furkan iyi bi oyuncu, gelişme potansiyeli de var tamam eyvallah da.. o bahsi geçen parayla 2 tane üst düzey yabancı alınır..

bence öyle aşırı istekli olmaya gerek yok, gelecek için iyi bi yatırım olsa da, takımı anında bi kademe üste çıkaracak bir transfer değil, diğer opsiyonları da düşünmek lazım..

Berk Turanli' Alıntı:
furkan iyi bi oyuncu, gelişme potansiyeli de var tamam eyvallah da.. o bahsi geçen parayla 2 tane üst düzey yabancı alınır..

bence öyle aşırı istekli olmaya gerek yok, gelecek için iyi bi yatırım olsa da, takımı anında bi kademe üste çıkaracak bir transfer değil, diğer opsiyonları da düşünmek lazım..
Haklıısn ama bu transfer artık Furkan olayından çıkmştır.

Furkan olayı artık bizle fener arasında bir çekişme olmuştur ki mutlaka bitirmeliyiz işi. Adamlar biz istersek alırız istemezsek almayız. Kaya, Mirsad, Ömer, Oğuz, Lavronoviç, Vidmar var. Otursun kenarda dursun diyor. Bu ne pişkinlik ya, mutlaka almalıyız artık Furkan´ı.

Aykut Ogut' Alıntı:
[quote="Berk Turanli":2aafkzhw]furkan iyi bi oyuncu, gelişme potansiyeli de var tamam eyvallah da.. o bahsi geçen parayla 2 tane üst düzey yabancı alınır..

Haklıısn ama bu transfer artık Furkan olayından çıkmştır.[/quote:2aafkzhw]

Aykut bak bu konu baslıgı bu tıp tartısmalardan dolayı kapandı ben dahıl bır cok arkadas ceza aldı. Oyuzden cok fazla sert konusmadan kacınalım. Yönetimde herkes te en iyisini yapmaya calısıyor su an olur sa olur olmazsa olmaz Furkan yada baskası. Eger bır sıkıntı varsa baska bı konu baslıgında tartısmakta fayda var.

Yahu büyütmeyin şu Furkan konusunu...Gelirse gelir, gelmezse gelmez.

2 Milyon bonservis + maaş yeterlidir.Daha üstüne çıkılırsa alınacak yabancı oyunculara ödenecek ücret düşer.Ücret düşünce de kalite düşer.

Bahsi geçen miktardan daha fazlası verilmez.Olursa çok çok iyi olur , olmazsa da yapacak birşey yok.Yönetim elinden geleni yaptı.Eminim ikna için de birçok şey yapılıyordur.Ama daha fazla para verilmez.Abartılı olur.

ilk besimiz (tutku-shipp- jasaitis-rancik-furkan) kulağa hos gelıyor dogrusu goze de hos gelyo gonülede hos gelıyo hade artık furkan gel herkes seni beklıyoooo

2 milyon euro bonservis falan çok fazla basketbol için.. Onun yerine git jasaitise 100 200 fazla ver git 5 numaraya bonsuyu al yani..

Hem furkanın allah korusun bir sakatlığında 1 yıl oynamasa eski furkanı bulamayabiliriz..

Muratcan Köseoğlu' Alıntı:
ilk besimiz (tutku-shipp- jasaitis-rancik-furkan) kulağa hos gelıyor dogrusu goze de hos gelyo gonülede hos gelıyo hade artık furkan gel herkes seni beklıyoooo
Çok güzel bir 5 ama formda bir Ermal, Furkan'ın yerine ilk 5 çıksa daha iyi olur sanki. Furkan'da bench den gelip iyi katkı yapar ama tabi Furkan gelip Jasa kalırsa :)

durum Furkan olayından çkmadı arkadaşlar haklısınız o paraya müthiş oyuncular alınabilir ama yani bırakalımda rakibimiz mi kapsın bunuda.
ben yerli ve yabacılarıyla güçlü bir kadro kurulmasını istiyorum.

uzun rotasyonumuz yabancı bir pivot ve furkan ikilisi şeklinde baya iyi olur bence.
Jasa yıda alırsak süper alur. 100-200 bin dolar için adamı kaçırmayalım Jasa gibi karakterli oyuncu bize yakışır. Böyle spor ahlakı ve görev bilinci yüksek oyuncular gerekli bziim takıma. Keşke bir şekilde Mike'de kalsa ne güzel olur.

diğer basketbol forumlarında da gündem furkan, yine fener işin içine girdi ve ortalık karıştı, yarın karşıyaka yönetim kurulu toplantısı varmış ve büyük ihtimalle olay netleşecekmiş. bence yapılan teklif yeterli, fenerin oyununa gelip fiyat arttırılmamalı, o paraylahem Jasaitis e verilen para iyileştirilebilir hemde iyi bir beş numara alabiliriz... bakalım umarım hayırlısı olur.....

Abi doğru diyorsunuz 2 milyon liraya çok kaliteli yabancılar gelebilir ancak avrupada bile yokuz. Kaliteli bir yabancıyı ikna etmek için önemli bir eksik bu durum. Şuanki duruma göre konuşuyorum tabi, ilerki günler ne gösterir bilinmez. Zor olarak görünüyor ama birşey olur da Eurocup vizesi alırsak durum değişebilir tabi.

Ne Furkanmış arkadaş ya.

Olursa olur olmazsada olmaz.Alamazsak dünyanın sonu değil.

Sanki Furkan gelince şampiyon olacağız gibi bir hava var.

Furkan henüz yıldız değil.Ama çok potansiyelli bir yıldız adayı.

Bende çok istiyorum alınmasını ama alınmazsada oturup ağlayacak değilim.

1-2 yıl sonra Nba ye gider falan deniyor.Furkan sutunu geliştirmezse Nba ya falan gidemez.Ümit milli takımda 5 maçta bir tane şut atmadı potaya.

Alırsak en az 3 sene bizde oynayacağını düşünüyorum.

İnsallah alırız ama çokta büyütmeye gerek yok bu olayı.Ortamın biraz soğumasında yarar var.

Zaten ya karşıyakada kalacak yada bize gelecek

furkan nba gidermi gitmez mi bilmiyorum ama,
ben semih ve ömer aşık tan umutlu değilim. semih şut özürlü bir oyuncu, eli potaya değmeden basket atamıyor, tamam hırs ve mücadele çok iyi ama bence yetmez, ömer de uzun süredir uzak basketboldan bunun eksikliği mutlaka olacaktır. bence 3 aya kalmaz geri dönerler ama hangi ülke takıma allah bilir :)

Ömer Aşık hala bir kontrat kopartamadımı acaba?Hemen çullanmayın üstüme bizde ne işi var,gelmez o adam vs diye...Merak ettim sadece...:)

Eğer ortalıkta yerli kıtlığı varsa konuşulan rakamlar gayet normaldir. Furkan'dan daha iyisini daha ucuza bulabilirsiniz ama Furkan potansiyelinde bir yerliyi bulamazsınız. Malum yabancı sınırı var. Ve başarının yolu Türkler'den geçiyor.

Bu arada Zeleznik Raduljica için 1 milyon Euro istiyormuş ki 2 milyon TL'den az farkla da olsa düşük bir rakam ki bu oyuncunun en azından şu aşamadaki piyasası Furkan'dan çok daha fazla sanıyorum (Draftexpress'e göre 88 doğumlu en iyi uluslararası oyuncu vs)

Kutay Çamcı' Alıntı:
Bu arada Zeleznik Raduljica için 1 milyon Euro istiyormuş ki 2 milyon TL'den az farkla da olsa düşük bir rakam ki bu oyuncunun en azından şu aşamadaki piyasası Furkan'dan çok daha fazla sanıyorum (Draftexpress'e göre 88 doğumlu en iyi uluslararası oyuncu vs)

Efes alacak deniliyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri