• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cezmi Turalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernando Muslera imiş.

Galatasaray'da rota yeniden Muslera'ya döndü

Galatasaray kaleci transferini bir türlü noktalayamıyor. Brezilya basınının Galatasaray'ın Internacional'den Lauro ile anlaştığını yazmasına rağmen sarı-kırmızılı yönetim taraftarın tepkisi nedeniyle Lauro'dan vazgeçmeyi düşünüyor. Sarı-kırmızılılar yeniden Lazio'nun kalecisi Fernando Muslera'ya döndü.

Galatasaray'da Taffarel'in raporu doğrultusunda anlaşmaya varılan kaleci Lauro'yı başkan Ünal Aysal veto etti.
Galatasaray'ın Lauro ile anlaştığı yönündeki haberlerin çıkmasının ardından taraftar Internacional'in 3. kalecisinin Galatasaray'a gelecek olmasına büyük tepki gösterdi.
Yönetim de bu tepki karşısında Lauro transferinde geri adım attı. Galatasaray, yeniden uzun süre uğraş verdiği Muslera'ya dönüş yaptı.
Sarı-kırmızılılar, Muslera'nın kulübü Lazio ile yeniden görüşmelere başladı. Galatasaray, Muslera için Lorik Cana'yı da takasta kullanmayı planlıyor.

Ntvspor

Gözünüzü seveyim bu sefer tutturun :D Başımız döndü...

ntvspor doni muslera victor ruffier lauro gibi kaç isim attı ortaya bakalım hangisi çıkacak

açıklasınlar yarın kaleciyi bitsin artık bu iş..

Muslera ile herhalde anlaştık..Duyumlar o yönde...

Çok mu zor şu bahsedilen kalecilerden birini getirmek.Yönetimin yapacağı en büyük transfer kaleci transferi olacaktı ama bu gelişmelerden sonra gidip Casillas'ı getirsen ne yazar bu kafayla..

Şeref Abi söylediyse bitmiştir bu iş bence, hayırlı olsun.

A.Albayrak bu seferde yanlış çıkarsa biz ntvspora laf söylüyorduk daha kötüsü yönetimde olacak..

Lauro isminden sonra kaleye Hasagiç'i geçirsek, Reina etkisi yapardı. Muslera gelirse direk Schmeichel'a bağlanırım ben :)

İyi yöntem yalnız, forvet için bir gün Güiza ismini ortaya atsınlar, ardından Fabiano gelirse ''Gerçek'' Ronaldo kafası yapar bizde :)

Bu arada Albayrak'ın açıklamaları ile ilgili KAP'a ceza ödeyecekmişiz sanırım.

Albayrak neden böyle yapıyor anlamısı çok güç gerçekten...

Hem nakit sıkıntısı var derler hemde eften püften yere para saçarlar.Albayrak kendisi ödesin bir daha yapmaz belki.

Reyes olayından sonra da demiştim, yine söylüyorum, bu Albayrak çıkıp bir daha ağzını bile açmamalı. Açıklayacaksa da Lauro'yu falan açıklasın da yatırsın o transferleri :)

NTVSpor'a basına laf atıyoruz da, Albayrak'ın durumu da onlardan iyi sayılmaz. Bir terslik var bu işte ama çözemedim.

Albayrak Galatasaray yonetimine yakismiyor.

Başkan, Albayrak'ı fırçalamış zaten, ilgili ileti;

ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes
Beyler, galiba Ünal Aysal, AA'ya fırça atmış, sen mi görüştün,brezilyada mısın diye sormuş. Ayrıca spekilasyonda dolayı KAP'a ceza ödücez.

Muslera açıklansa da rahat bir nefes alsak.

1 hafta boyunca ntvsporun göstereceği saçma golleri izlemeye bile razıyım. O kadar korkuyorum louro mu neyse ondan.

lauro_apresentacao_230808.jpg

Aslında iyi bir çocuğa benziyor, ileride fahri görevler verebiliriz kendisine :)

Osman Altunterim
İsim olarak tek istediğim adam Stekelenburg.. Ama şu aşamada çok zor.. Yoksa Fatih hocaya scout ekibinin sunduğu listenin 1. sırasındaydı!

FCN Blog
Bu sabah Abdürrahim Albayrak'ın yaptığı açıklamalar nedeniyle SPK'a 114 bin lira ceza ödenecek.

Yonetim aciklamayi kim yaparsa cezayi o odesin maddesi koysun.Albayrakta bir an once yonetimden cikarilmali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri