• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cezmi Turalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fabiano ile ilgili bilgisi olan var mı acaba?
 
Bir klupte efsane ol.Oradan seni keşfeden Porto'ya git.Porto'da iyi sezon geçir.Oradan Sevilla'ya geç.İspanya'da coş coş coş Madridler Barcelonalardan Tothennamlardan teklifler gelsin takımın göndermek istemesin.Ertesi sezonlarda takımda kal ama ben memleketimi özledim ille de gidicem diye ağla zırla takım seni efsane olduğun klube 7.5-8 milyon euroya göndersin.Burda sakatlan daha maça çıkma Galatasaray'dan teklif gelsin.Kariyeri ve şu anki durumu düşünüldüğünde çok çok çok ama çok iyi bir ücretle ikna edilmediği sürece bu adamın oraları bırakıp bu topraklara gelmesi zor gibi.
 
Gelmesin zaten ya sakat adam.Ağustosa kadar yokmuş.
 
gerçek hesabı mı tam olarak bilmiyorum ama yüksek ihtimal gerçek hesabı. Luis Fabiano az önce twitter'dan açıklama yaptı. Size bir avrupa kulübünün ilgisi ile ilgili açıklama yapmak istiyorum ben hiç kimseyle görüşmedim Sao Paulo'ya para için gelmedim ayrılmayı düşünmüyorum tarzında yani bu transfer zora girer gibi..
 
Bence zaten bizim KAP'a bildirmelerimiz laf olsun diye girişimlere benzemeye başladı sonumuz hayırlı olur umarım...
 
bence bu 'transfer-borsa' durumunu bu ritme sokmamız daha iyi oldu, borsaya bildirme konusunda kriterimiz oluştu görüşme ise görüşme işte görüşmeyi bildirdik diye aldık dememeliyiz sonucu beklemeliyiz.. ayrıca benim kaleci konusunu da hallettiğimize göre şuan ilk beklentim Cana'dan boşalan yer.. Forvetten önce de defanstır.. Forvet ihtiyacımızın öncelikli olduğunu düşünmüyorum Baros,Elmander,Stancu,Pino,Kazım hatta M.Batdal,Okan,Anıl kalacak olanlar.. Avrupa'da olmadığımız bir sezon ve her hafta 1 maçımız var ve bence forvet hattımız gayet iyi.. benim asıl beklentim öncelikle Selçuk'un yanında olacak isim ve Servet,Ujfalusi,Gökhan Zan 3lüsünü zorlayacak bir transfer..
 
Bu sabah trt sporda bir programda söylendi,Galatasaray,Bursaspor'a Volkan Şen için 2 yıl vadeli 4m euro önermiş.Bursa 5m euro istiyormuş dediler.Fatih hoca,Ertuğrul Sağlam'dan referans aldı falanda dediler.
 
İçimden bir ses Lucho Gonzalez diyor.Avrupa basınında da haberleri var.Fatih Terim iyi bir teklif olmadığı sürece asla Cana'dan vazgeçmezdi.Ya da orta saha ortasındaki adamların çift yönlü olmasını istiyor.Lucho biçilmiş kaftandır.Hagi'den sonra kimler geldi kimler geçti.Hagi'den biraz daha geride oynasa da şu dünya futbolunda Hagi'ye en yakın muadil bizim için Lucho'ydu.Ben hep buna inandım.Çok mutlu olurum transfer gerçekleşirse ayrı bit hayranlığım var Lucho'ya Avrupa'dan bir kaç haber bile heyecanlanmama yetti.Hea bu arada Lucho'nun lakabı ''el commandante''dir tanıdık gelmiştir heralde :))
 
İbrahim Akın'ı halen isteyen yoktur heralde..

İbrahim'i düşündük, almadık; şike operasyonuna dahil oldu.
Ersan Gülüm için uğraştık, alamadık; eski sakatlığı nüksetti uzun süre sahalardan uzak kalacak.

Bu sezon en azından şans bizim yanımızda gibi..
 
Abi yapma Allah aşkına Pino o kadar siyah değil yani Türk sayılacak kadar açık tenli o eleman bildiğin zenci yahu. :)

Yüz simasi Nonda'yı anımsatıyor hatta bence.
 
Pino'da onun kendisi olduğunu söylüyor ama Pino bu kadar zenci değil yahu. :D
 
Abi yapma Allah aşkına Pino o kadar siyah değil yani Türk sayılacak kadar açık tenli o eleman bildiğin zenci yahu. :)

Yüz simasi Nonda'yı anımsatıyor hatta bence.

Nonda Fener'in düşmüş halini gördü, dayanamayıp geldi o zaman. :D

Şaka bir yana da, ben Pino olduğu kanısındayım. Tatilde güneşten fazla hırpalanmış olabilir.
Aklıma da takılmadı değil, Pino Copa Amerika kadrosuna alınmadı değil mi ciddi ciddi ?
 
Ben alınmadı diye biliyorum.
Evet yokmuş baktım.Fotodaki bencede Juan Pablo Pino :)
 
Vallaha kume dusme olacaksa gerek yok transfere nasilsa sampiyon oluruz.:D
 
Yahu varya ibrahim akını çok istiyodum ya gerçekten çok yetenekli adam böyle şeylere adının karışması üzücü eğer doğruysa söylenenler kendi kendini bitirdi resmen.
 
Bi öneride ben yapim
Bi ara ispanyol gazetelerinde İvan ramis le adımız geçmişti transfermrkt ta hala gözüküyo keşke alınsa
26 yaşında 1.88 boyunda kafa toplarında etkili geriden oyun kurabiliyo kısacası taş gibi stoper
cm de de çok almışlığım var kendisini bu arada (cm nin gözden kaçmış iyi futbolcular konusunda beni yanıltma oranı %10 bile değil) gerçi ramis'in çok gözden kaçtığı söylenemez ama mallorcadan almakta çok zor olmasa gerek.
 
Kulüpten neden Cana ve Muslera ile ilgili bilgi verilmiyor? Adam İtalya'da fotoğraf çektirdi bile bizim kulüpte tık yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst