• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cezmi Turalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
--------------- Aykut ----------------

Sabri---Neill---Servet---Özgür Çek(Atila Turan)

V.Şen-----Cana-----Culio-----Nene

Baros-----M.Pektemek

İlk 11'in dışında : Anıl Dilaver,Cem Sultan,Yusuf Onur Arıkan,Ahmet Kesim,Berkin Kamil Arslan ve tabiki Emre Çolak gibi genç isimlerin kadroda yer almasını ve sık sık forma giymesini istiyorum.


Gerçekçi bir kadro oluşturmak istedim.Bence önümüzdeki yıl UEFA'da bile yer alamayacağımız için çok büyük isimlerin gelmesi olanaksız.Önümüzdeki yıl ne yazik ki ilk hedefimiz UEFA'ya kapağı atabilmek.Bir anda şampiyonluktan söz etmek ve büyük hayaller kurmak mantıklı olmaz.T.Direktör olarakta eskilerden sadece Lucescu'nun gelmesine karşı değilim.Onun dışındakilerin tekrar gelmesini doğru bulmuyorum.
 
Porto 5 Villareal 1

tam 4 gol Rademel Falcao'dan adam tam bir gol makinası,Hulk ile birlikte,pekii biz niye bulamıyoruz böyle adamları haaa pardon; başkan demişti bizimde dünyanın 95 ayrı bölgesinde futbolcu izleyen Scouts ekibimiz var diye unuttum:)
 
Oyuncu değilde teknik direktör olarak Andre Villas Boas.Gelmesi imkansız gibi gözüksede money talks diye boşuna demiyorlar. Ama tabi yeniçerilerin temizlenmesi şartıyla. Kimleri harcadılar 33 yaşındaki adamı mı harcayamıcaklar :)
 
Sezon sonu yaklaştı,bizim şimdiden transferlere başlamamız lazım ama biz daha hoca ve başkan seçemedik..İspanyada almeria küme düştü ve Diego Alves diye kalecileri var çok iyi onla ilgilenebiliriz...Herculeste sıkıntıda ve Valdez alınabilir..Seneye çok üst düzey adamlar gelmeyecektir bize,böyle isimlerle ilgilenmemiz iyi olur...Ama başkan otursun seneye kadro kendiliğinden oluşur zaten..İnşallah başkan adayları gerçekten hoca ve transfer konusunu hazırlamışlardır..
 
Messi'nin yedeğine G.Saray kancası

13:29 | 03 Mayıs 2011

Süper Lig'de kötü günler geçiren Galatasaray içine Belçika medyası öyle bir iddia ortaya attı ki...

Bu kez da Belçika'nın ciddi gazetelerinden Het Nieuwsblad, sarı-kırmızılı ekibin Barça B takımının 10 numarası Victor Vazquez'in peşinde olduğunu yazdı. Vazquez'in babasının Club Brugge yönetimiyle görüşmek için Belçika'ya geldiği fakat mavi-siyahlı ekibin karşısında bu transfer için Galatasaray, Red Bull Salzburg, Deportiva La Corunia ve Almeria gibi önemli rakipler olduğu bildirildi.

Haberde Vazquez'in Barcelona B takımından yukarısını hakkettiği fakat genç oyuncunun Barcelona A takımında Xavi ve Messi gibi yıldızların olması nedeniyle B takımında forma giydiği bildirildi. B takımında oynamaktan yorulan ve A takıma çıkma umudunu kaybeden Vazquez'in bu nedenle Barcelona'dan ayrılmak istediği iddia edildi.

Bu arada Galatasaray'ın Club Brugge'de forma giyen Perisic için de araştırma yaptığı Belçika'dan gelen haberler arasında.



Milliyet.
 
Kazım'ın oynaması için gereken her şey yapılıyor zaten.Çocuğa verilen destek kimseye verilmedi maşallah.Bu takım,bu takımın yaşattığı değer erozyonu Galatasaray'ın kıstasıysa önüne 10 sezonluk sözleşme konulsun kabul.
 
Bende Kazım'la gelecek sezon yola devam edilmeyeceğini düşünüyorum.30'a yakın disiplin maddesi konulmuş sözleşmesi var sonuçta.Kazım er ya da geç bu maddelerden birkaçını deler.Delmeseydi zaten bizde olmaz Fenerbahçe'de olur bizimde sinirlerimizle oynanmazdı.
 
Senin sinirlerini sevsinler Erdal ! Biz derken kimi kastediyosun anlat bilelim !
 
Giderse kina yakarsin zaten.
 
Kına yakmam sadece takıma her açıdan kötü bir örnek teşkil eden bir futbolcu gitti diye sevinirim.
 
Ha tabii ya Kazim geldiginden beri hepimizin sevgililerine sarkti uyusturucu kacakciligi yapti ona buna tecavuz etti.
 
Muhalefetlik değil bu konu.Kazım'ı kabullenmeme takımda istememe konusu .Eminim şu an Kazım satılsa ya da o maddelerden birine uymadığı için tazminatsız gönderilse Galatasaraylıların yüzde sekseni sevinir bu duruma.Ha sadece Kazım gitmesin ama gidenlerin yanına Kazım'da unutulmasın.
 
Ha tabii ya Kazim geldiginden beri hepimizin sevgililerine sarkti uyusturucu kacakciligi yapti ona buna tecavuz etti.
Ablacığım çizgiyi aşmadığı sürece özel hayatı beni enterese etmez.Bunu belirterek bir soru sormak istiyorum.Fenerbahçe maçında golü attıktan sonra Aykut Kocaman'a ve Fenerbahçe kulübesine hareket çekince neler hissettin?
9 yıl önce gülüp geçtiğimiz Fatih Akyel'in aynısından bizde var.O günlerin Fenerbahçesinden ne farkımız kaldı?
 
Onurcum FB kulubesine hareket cekince icimin yaglari eridi. O adamlar bu adami yedi Santos Kazim'dan beterlerini yapti ama simdi ki duruma bak. Bence biraz bu dusuncelerden arinin. Avrupada rakip'e giden cok kisi var. Ki Kazim'in bize hic bir saygisizligi da olmadi. Ben onu İngiltere'den beri begenirim. Ki birilerine laf edecekse, bjk macindan sonra bjkli oyuncularla yenmisiz gibi reina'da eglenen oyuncularimiz mevcut. Ya da agzinla icmeyip bir kulup'un baskanina beni al ne goller atarim vs diyenler.
 
Fatih Terim gelsin herkes Kazımcı olur.Şimdi vurun Kazım a nede olsa adı çıkmış adamın.Halbuki adama atılan iftiraların düzmece olduğu ortaya çıktı.İnanmak istemeyen inanmıyor işte.
 
Onurcum FB kulubesine hareket cekince icimin yaglari eridi. O adamlar bu adami yedi Santos Kazim'dan beterlerini yapti ama simdi ki duruma bak. Bence biraz bu dusuncelerden arinin. Avrupada rakip'e giden cok kisi var. Ki Kazim'in bize hic bir saygisizligi da olmadi. Ben onu İngiltere'den beri begenirim. Ki birilerine laf edecekse, bjk macindan sonra bjkli oyuncularla yenmisiz gibi reina'da eglenen oyuncularimiz mevcut. Ya da agzinla icmeyip bir kulup'un baskanina beni al ne goller atarim vs diyenler.
Bizden rakiplere giden veya aynı şekilde bize gelen oyunculara karşı ön yargım olur.Bunu yadsıyamam.Kazım'a karşı ön yargılı olduğum doğrudur.Nitekim Avrupa'nın her yerinde bu tarz transferlerde benzer ön yargılar olur taraftarlarda.Bunu yıkmak kolay olmasa da oyuncuların elinde.En basitinden Haluk ve Tutku'ya karşı zerre antipatim kalmadı.
Olaya Galatasaray'dan çok Kazım açısından baktığını düşünüyorum ablacığım.Galatasaray formasıyla derbide attığı gole insan gibi sevinmesini bekliyorum.Sırtında Galatasaray forması varsa Fenerbahçe'deki meselelerini buraya taşımamalı.Yaptığı saçmalıklarla beni yerin dibine sokmamalı,Fenerbahçelilerin maç sonu 'Kazım gelsin sizi kurtarsın' demesine mahal vermemeli.
Beşiktaş maçından sonra Reina'ya gidenleri burada konuşmaya bile gerek yok.Söylediğim gibi,onları kıstas alırsak bu işin içinden çıkamayız.Takım arkadaşlarının cibiliyetsizliği Kazım'ı haklı çıkarmıyor.Şu anki takımda koyun olmadığı için kendisi Abdurrahman Çelebi pozisyonunda.Geleceği bu mantıkla kurarsak yazık olur sezonlara.
 
Şansal Büyüka'ya göre yeni teknik direktörümüz Fatih Terim.
 
Ablacığım çizgiyi aşmadığı sürece özel hayatı beni enterese etmez.Bunu belirterek bir soru sormak istiyorum.Fenerbahçe maçında golü attıktan sonra Aykut Kocaman'a ve Fenerbahçe kulübesine hareket çekince neler hissettin?
9 yıl önce gülüp geçtiğimiz Fatih Akyel'in aynısından bizde var.O günlerin Fenerbahçesinden ne farkımız kaldı?


Onur o mevzu kamuoyunda haliyle pek ses getirmedi ama yanıtlandı. Kazım'ın dediğine göre golden sonra o tribünde oturan babasına koşuyor golü ona armağan ediyor. O an için FB aklında yok. Ama bir baktım Fener Bench'i bana hareket yapıyor o an aklıma geldi Fener yedek kulübesinin önünde olduğum bende spontan olarak tepki verdim. Yoksa o takım benim için geride kaldı tepki verme gayem yoktu. gibilerinden bişi dedi. Medya pek kullanmadığı için duymamış olabilirsin.

Bu arada Kazım seneye GS'da her türlü kalır. Zaten bir ton yerli göndereceğiz nerden bulacaız buna karşılık vasat üstü yerliler? Millete kalsa servet gitsin hakan gitsin Aynan Arda Sabri Barış mustafa gitsin ee neymiş PAF takımla oynayalım daha iyiymiş. Ya geçin bunları arkadaşlar. Sonra takım 2. yi geçtim ilk mağlubiyetini aldığında ıslıklar havada uçuşuyor. Herkesin gideceğini kendilerinin kalacağını söyleyenler türüyor ki onlarda 80. dakika maçı terkedip bir sonraki maça gelmiyor. Hiç lamı cimi yok. Değer meğer hikaye olduğunu çok net gördük bu sene ehr platformda. Direk makyevelist yaklaşacan olaya. Makyevelist olmayalım diyen adam sayısı 10 bin kişi değil onlarında %90'ı maça gelmiyor.
 
Arkadaş Kazım Kazım'ın parti haberini çıkaran bütün gazeteler ,haberin yanlış olduğunu belirtip özür yazısı yayınladılar ama buradaki insanlar bunu ya kabul etmek istemiyor ya idrak etmek.

Hele Erdal'ın şu genellemeleri,oran orantı ve yüzdeye vurma aşkı beni deli ediyor onu baştan söyliyim.Yok Kazım disiplin maddelerini delse bundan taraftarın %80'i mutlu olurmuşta bilmem ne.Adam 1 haftada bütün kimliklerinden sıyrılıp anketör-analizci arası bir şey oldu.

Ben Kazım'ın fb'de ikende aykırı hareketlerini hatırlamıyorum.Bize bir yanlışını da görmedim.Parti yapmış dendi adı çıktı herkes özür diledi ama çamurun izi kaldı.fb'de aylarca kadroya alınmadı adam bir gün olsun antrenmanı aksatmadı,geç katılmak gibi bir şey yapmadı.Ne fb'ye gittiğinde fb'liyim dedi nede bize geldi diye koyu GS'lı oldu bunu dile getirdi.Fb maçında golünü attı hareketini yaptı, benimde içimin yağları eridi o maçta başka herhangi biri kim gol atsa Kazım'ki kadar ne seyirciye,ne fb takımına,nede hocasına koyardı çokta güzel oldu.

Nedir peki bu adamı bu kadar istenmeyen yapan? Araba ile hız yapmış olmasımı,fb'de mutsuz olması mı, yoksa 20 yaşındaki İngiliz ve Kıbrıs kültürü ile yetişmiş bir genç olarak eğlenmeyi sevmesi mi? Ozaman yarın kovalım Baros'u, tarihimizden silelim Tomas'ı, adını anmayalım Arda'nın.

Kazım yerli statüdeki oyuncular içinde vasatın oldukça üstünde bir oyuncudur.Onu motive ettikten sonra ,gereken ortamı sağladıktan sonra çatır çatır topunu oynar.Yok bu bizi tatmin etmyorsa ozaman peşinden koşarız Volkan Şen'lerin(çok daha az sorunlu bir oyuncu ya(!)) veririz 4-5 milyon avro ozaman rahat ederiz sanırım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst