• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hakan Duman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:58
peki şamil bey ne kadar teklif etmişiz söylermisiniz sakıncası yoksa?

eğer ismail şenol'un dediği gibi taraftardan olumsuz geri dönüş aldıkları için vazgeçtilerse ben bu takımı ve bu idarecileri sırtımda taşırım. galatasaray değerleri içinde başarı için her yol mübahtır düsturu yoktur, inanç ve mücadele ruhu bu kulübü bugüne taşımıştır, eğer yöneticiler bu kadar önem veriyorsa seimone augustus'u geri getirsinler derim ben. gerçi tina charles ve sylvia fowles varken mevcut kurallar içinde nasıl getirebilirler onu da bilmiyorum ama ben augustus'u istiyorum.

Mevcut kurallar henüz değişmedi diye biliyorum Erkan geçen sezon Tamika Seimone Fowless nasıl bir arada oynadıysa bu sene de Seimone yada Taurasi gelebilir sıkıntı yok. Tina sadece ligde kullanılıt bu durumda.

Bizim rengimiz "belli bilekse bilek yürekse yürek" , ama olurda Taurasi gelirse asla bi Cappy yada Nevriye muamelesi yapmam. Traftar tepkisi falan yok o İsmail Şenol'un Kolpacı basın anlayışı başka birşeydeğil.

Üç aşşağı beş yukarı basında çıkan rakamlar doğru. Beş yukarı demeyeimde üç aşşağı olsun hadi :) .

bizimkiler alabiliyorsa alısın da ilk önce şu üzerindeki dopingçi damgasını silmek şartıyla.ben kesinlikle temiz olduğuna hala inanmıyorum çünkü.

Mevcut kurallar henüz değişmedi diye biliyorum Erkan geçen sezon Tamika Seimone Fowless nasıl bir arada oynadıysa bu sene de Seimone yada Taurasi gelebilir sıkıntı yok. Tina sadece ligde kullanılıt bu durumda.

Bizim rengimiz "belli bilekse bilek yürekse yürek" , ama olurda Taurasi gelirse asla bi Cappy yada Nevriye muamelesi yapmam. Traftar tepkisi falan yok o İsmail Şenol'un Kolpacı basın anlayışı başka birşeydeğil.

Üç aşşağı beş yukarı basında çıkan rakamlar doğru. Beş yukarı demeyeimde üç aşşağı olsun hadi :) .

şu avrupa lig ayrımı başlıbaşına komik bir durum,özellikle efes pilsen çok çekti bu konudan. bana göre yabancı oyuncu sınırlaması sporun hiçbir dalında olmamalı.

Taurisi konusunda görüşüm net benim,gelirse üzülürüm,takımdaki diğer oyuncuların hatrına tabi ki takımıma sırt dönemem ama istemiyorum ben,hele bir de o gelip augustus gelmezse daha çok üzülürüm. zaten bayan basketbola çok uzaktım burdaki arkadaşlar sayesinde ufak ufak bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.

ya ben bu karşıyakanın tavrını anlamıyorum; madem taurasi masumdu niye hemen kontratını iptal ettiniz diye sorarlar adama.. kız gitti kendi avukatı kendi ve tututuğu özel uzmanla hacettepenin raporunu geri çektirdiler yani fenevin zerre kadar etkisi olmadı bu kızın aklanmasında. yani tavır şu önce sahiplenme hemen yolla sonra aklanınca kıyameti kopar biz inanıyoduk mağdur olduk falan çığlıkları at. bu ne yaman çelişki. sırf bu yüzden bile ben olsam feneve gitmem bi daha.

Yalçın Dümer : 2,5 gün önce anlaştılar Taurasiyle... 3yerli oyuncu daha yolda. Ayrıca Hasta Galatasaraylı Birsel de gelmek istiyor,ancak kontratı var.

bence bu müthiş haber.. ayrıca birsel gelmek istiyorsa niye kontrat yeniledi sene içerisnde onu anlamadım.

Yalçın Dümer : 2,5 gün önce anlaştılar Taurasiyle... 3yerli oyuncu daha yolda. Ayrıca Hasta Galatasaraylı Birsel de gelmek istiyor,ancak kontratı var.

yalçın dümer geçen hafta nuri şahin galatasarayda demişti. :D

İki Buçuk gün nedir ya :) .

Yeter artık Yalçın Dümer. :)

Matthias Sammer için Almanya Başbakanı Angela Merkel’den yardım aldığımızı iddia eden Yalçın Dümer kolpa transfer haberlerinden ne zaman vazgeçecek merak ediyorum.

Kolpa transfer haberi yapmak için yönetim tarafından görevlendirilmiş olması muhtemel :)

Ünal Aysal'ın seçim vaadi olarak Nuri Şahin'i getireceğini söylemişti yakın zamnada :)

Yalcin Dumerse yanlis anonstur her zamanki gibi.

sanki sadece yalçın dümer mi çıkardı bu haberi milliyet ve ntv spor yazdı, boşverin dümeri..

Asıl önemsenmesi gereken konu nedir?

Uzun süredir forumdan uzak kalmıştım. Ama geri döndüğümde, tıpkı bizim yerli diziler gibi, aslında konulardan pek de fazla uzak kalmadığımı gördüm. Hep aynı şeyleri konuşmaya devam ediyoruz;
2011/2012 Sezonu Transfer dönemi..: 61.231 okunma, 453 cevap.
Seimone Augustus: 59.624 okunma, 1143 cevap
2011/2012 (Burası daha önemli): 25416 okunma, 266 cevap.

Bu da benim cevabım:
Eğer neden hala 'karşıyaka' nın gerisinde kalıyoruz diye merak ediyorsanız size tavsiye ediyorum açın iki takımın resmi web sitesini ve arayın bakalım hangisinde ALTYAPI haberleri tüm detaylarıyla, fotoğraflarla geniş biçimde ele alınıyor.
Dün Erzurum'da Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası başladı. Kimin haberi var? Sayfada en ufak bir bilgi var mı? Fotoğraf,haber, maç istatistiği?
Çankaya Üniversitesi ile maç yapıyoruz, salonda GS formalı bir ben varım bir de küçük bir çocuk. Bizden sonra FB maçı var, salon bir anda pankart, döviz doldu. Fener formalı bir sürü insan.
Bakalım yarın 11:00 da bunca fenerli ile nasıl başa çıkacağım?
Biz hala Seimone mu Diana mı? diye tartışalım ama zaman geçiyor ve atı alan Üsküdarı geçiyor haberiniz olsun.

taklmayın yalçın dümere de basını takip edin siz sağlıklı haber için :)

taurasiyi açıklasalarda bi rahatlasak ya :)

Varsa alma gibi bir durumumuz alalım tabi Taurasi'yi, isterim ben şahsen.

Augustus olmadıktan sonra kim gelse farketmez benim için Angel, Cappie, Diana, Moore. Daha iyi olan Taurasi'yi tercih ederim tabi.

Geri