o yıldız dedikleri ismin amerikalı olduğunu düşünüyorum ben.ummc,spartak gibi takımlar avrupalı sayılan oyuncularını kolay kolay bırakmaz.Deanna Nolan hangi pozisyonlarda oynuyor arkadaşlar? Basket Dergisi'nde bahsedilen yıldız 1-2 numara oynayan o olabilir mi? Avrupalı sayılıyor zaten.
Bir ek de ben yapayım bildiğiniz gibi üç uzunumuz(Bahar-Melisa-Fowles) var.Bahar ve Melisa Canın boyu 1.88.oysa guard olarak oynayabilen Alba Torrens 1.92Fowles'ın boyunun 1.98 olduğunu hatırlatayım.Forvet, hatta guard oynayabilen biri için 1.92'nin ne demek olduğu anlaşılsın.
Seni takıma gönüllü tercüman olarak kazandıralımTransfer bittiyse geyiğine dönebiliriz biraz. İngilizce problemi varmış galiba, gelmeden geliştirse fena olmaz.![]()
Zafer Kalaycıoğlu'nun olduğu sezon(lar) ne kadar anlamsızsa önümüzdeki sezon da o kadar anlamsız olur benim için.Her şeyi tuz buz etmesinler lütfen.Prince tamam, hedef Cappie
G.Saray bayan basketbolunda transferde hız kesmiyor. Rus pasaportlu ABD'li yıldızı Prince'le anlaşan sarı-kırmızılılar, Cappie Pondexter ile de masadalar
Şampiyonluğu Fenerbahçe'ye kaptırdıktan sonra gelecek sezonun çalışmalarına başlayan Galatasaray Medical Park, İspanyol yıldız Alba Torrens'ten sonra geçen sezon Spartak Moskova forması giyen ve Rus pasaportu da bulunan ABD'li yıldız Epiphanny Prince ile de anlaştılar. Sarı-kırmızılı ekibin esas bombası ise Cappie Pondexter. Türkiye'de Fenerbahçe forması ile iki şampiyonluk yaşayıp, Rusya'nın Ekaterinburg takımına giden ABD'li süper yıldız ile görüşmeler sürüyor. Ancak Pondexter şimdilik G.Saray'a soğuk.
kaynak http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Spor/2011/04/24/prince-tamam-hedef-cappie
cappieyi istemiyoruz gelirse yapilan bu transferlerin hic bir anlami kalmaz benim ve bircok galatasaraylinin gozunde