2011-2012 Sezonu Şampiyonu Miami Heat

Miami seriyi 3-1'e getirdi. Bizim loser 26-12-9 ile oynamış. Yeteneksiz herif o 1 ribauntu alıp triple doubleyi yapamamış. 27 yaşına geldi ama olmayacak bu çocuktan anlaşıldı...
 
Bu gece bir devir daha kapanacak yeni bir devir başlayacak.
Oklahamalı ve Lebron düşmanı kardeşlerim kendinize bahane aramaya başlayın şimdiden
 
Kaan, Bu yazdığını okuyup Oklahoma City Thunder'ı bilmeyen biri der ki : Bu OKC galiba 5 senedir üst üste şampiyon oluyor sanırım Durant ve Westbrook senelerdir MVP oluyor. Vay be adamlar büyük bir devri alt üst etmişler. Helal olsun.

OKC zaten Batıda bir devir açtı. Şu gelecek 10 sene içindede en az 1 kez şampiyon olacağını düşünüyorum. Tabi kadro korunursa. Zaten şu kadro 2 senedir var. Yaş ortalamasıda 22-23. Biliyorsun ki Kobe,Micheal Jordan gibi yıldızlar +30 yaşından sonrada şampiyonluk yaşadı.
 
Oğuzhan, devir kapanması lafının Oklahama ile bir ilgisi yok. Yoksa daha yumurtada vitaminsiniz :) Söylemek istediğim looser Lebron, yüzüğü bile yok vs.vs. gibi tartışmaların kapanacağı.
 
LeBron artık yüzüğü takmalıydı. Ben adamı hiç sevmiyorum ama hak etti gerçekten. OKC serisine gelince tek yorumum şu Miami şampiyon olmuyor Thunder kaybediyor. Finalin baskısı altında ezildiler gibi. Hatta 2.maç öncesi arkadaşımla konuşurken arkadaş 2-0 olur dediğinde Westbrook varsa umut kesilmez dedim arkadaşa ve seri 3-1e geldi. Burdan seri dönerse LeBron intihar eder. Thunder için şampiyonluk çok erken. Eğer olsalardı hanedanlık kurmaya kadar götürebilirlerdi olayı ama bu sene olmadı artık.
 
Lebron'u sevmem, ama bu sezon ve bu seri de saygı duyulacak bir oyun oynadı. Mvp olmayı ve şampiyonluğu da haketti.

Miami'nin geçen sene tecrübesi yetmemişti, bu sene de OKC'nin yetmedi. Seneye yine en güçlü adaylardan biri olacaklar, ama bu koçla çok zor işleri.

Miami'de Miller'ın bütün sezon durup durup şampiyonluk maçında eski Miller gibi oynaması da kaderin cilvesi sanki :)

Seneye ne yapacak Miami merak ediyorum. Acaba Bosh'u tutacaklar mı gelen şampiyonluktan sonra. Bosh'u gönderip yerine daha iyi bir 4 numara almalılar. Ayrıca Ömer ve takıma pas dağıtacak bir guard da kesin gerekiyor.
 
Vay be Miami Heat şampiyonluğuna bizim Kadın Basketteki Türkiye Kupasın'da aldığımız kupadan daha çok sevinenler var. Acaba yabancı ülkelerdede bizimkiler gibi Türk Basket takımları fanatikcesine tutulmayı bırakın, izleniyor mu acaba ? Ben Oklahoma şampiyon olsa sevinirdim ama bayram yapacak değilim. Bırakın bu yabancı takım fanatikliğini. Miami Şampiyon oldu. İyi hoş. Lebron hayranlarıda mutlu artık.
 
Vay be Miami Heat şampiyonluğuna bizim Kadın Basketteki Türkiye Kupasın'da aldığımız kupadan daha çok sevinenler var. Acaba yabancı ülkelerdede bizimkiler gibi Türk Basket takımları fanatikcesine tutulmayı bırakın, izleniyor mu acaba ? Ben Oklahoma şampiyon olsa sevinirdim ama bayram yapacak değilim. Bırakın bu yabancı takım fanatikliğini. Miami Şampiyon oldu. İyi hoş. Lebron hayranlarıda mutlu artık.


Oğuzhan hayırdır, sen de şampiyonluğu Galatasaray kaybetmiş gibi üzülüyorsun :)

613x459.jpg


LeBron bu sezon verilmesi gereken cevabı verdi. Bunu sadece bu seride de değil. Tüm normal sezon ve Play-Off boyunca yaptı. Indiana serisinde, Boston serisinde, şimdi de OKC karşısında takımın lideriydi. Ne gerekiyorsa yaptı, kendi attı, arkadaşlarını devreye sokmak için yırtındı, kendine vurulan ''loser'' damgasını herkese tek tek iade etti, ağızlara mührü vardı. Seven sevmeyen, hiç fark etmez, ama bu adamın takdir edilmesi lazım. Bu adama saygı duyulması lazım. Bu adam Bosh'un sakat olduğu, Wade'in triplerde olduğu serilerde takımını sırtına alıp taşıyorsa, artık Miami LeBron'un takımı olarak görülüyorsa ve takımın lideri LeBron'sa, bunca zaman LeBron'a ''yancı'' damgası vuranların da olayı görmesi lazım. Gerçi yine LeBron'a sallayanlar olacaktır, sıkıntı değil. Ama LeBron herkese gerekli cevabı vermiştir, ve 9 senelik hasrette nihayet bulmuştur.
 
OKC'nin bütçesini şehrin durumunu ödeyebileceği lüks vergisini falan bilmiyorum ama büyük eyaletlerle yarışabilecek konumdalarsa gelecek 10 yıldan 3-4 şampiyonluk alırlar...
değillerse en fazla görebilecekleri seviye bu olur yavaş yavaş Cleveland gibi olurlar...
yıldızlarda New York, Şikago, Kaliforniya gibi eyaletlerin takımlarına doğru yol alır...
 
Hakettiği şampiyonluğu alan Miami Heat'i tebrik ederim. Bu sene iyi bir oyun çıkardılar.

Oklahoma'yı da unutmamak gerek. Keşke seriyi uzun tutup keyifli basketbollarına biraz daha seyir şansı verselerdi. Olmadı belki ama batı yeni bir kalifiyeli takım kazandı. Durant veya Westbrook takımdan ayrılsa bile sonları Cleveland olmaz. Belki şimdiki kadar başarılı olamazlar ama Cleveland gibi dibe vurmazlar.
 

Üst