• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ceyhan Belediye geçen sezon İstanbul Üniv. de oynayan WNBA oyuncusu Carolyn Swords ile anlaştı..

Homend Antakya belediye Jolene Anderson(Lotos Gdynia) ile anlaştı. Geçen sezon Kayseri Kaski forması giyen Anna De Forge ZVVZ USK Praha ile anlaştı..

bu transferler ne zaman yapılacak bir bilgisi olan varmı?(herhalde lig başlayınca yaparlar:)).Ros'un yaşadığı sıkıntılardan eğer önemli oyuncularını bırakacağı doğruysa,bu oyuncuları alabilecek bütçesi olan takımlar arası kadrosunu oluşturmayan bir biz varız,bunu iyi değerlendirmeliyiz.Şöyle kurarsak Ummc'ye rakip olabiliriz; Işıl,Prince,Özge,Maya,Alba,Şaziye,Gülşah,Fowles,Sancho,Wauters,Nevriye,Bahar. Birde devşirme konusu var eğer Sancho ve Nevriye alınırsa amerikalı bir guard devşirsinler,Örnek olarak:Ajavon,Zelluis gibi durumlararını bilmiyorum ama bunlar aklıma geliyor…

Aykut, Prince in problemi çözülmez ise Ajavon devşirilebilir aslında. Oyun stilleri de aynı gibi.

Maya ve Sancho hadi totem yapalım...

nevriyeyle anlaşmışlar, maya moore ile büyük ihtimalle anlaşacaklarmış, Sancho için görüşmeler devam ediyormuş son bilgiler..

Kim? Fenerbahçe mi, bizimkiler mi?

Jeton düşmediydi x-x

Pek alternatif kalmadı zaten anlaşsınlar :)

Ceyhun gitti herşey düzelecek dedik ...

ros casares mali olarak gerçekten kötüdurumdaymış paul nilsen'de yazdı, elimizi çabuk tutalım acelemiz yok demiyelim kaçan balık büyük olmasın Taurasi gibi..

Euroleague kupasını kazanmak yaramıyor Spartak Moscova'dan beri.

artık şu transferleri yapıp açıklasınlar, bizde kadro üzerinden konuşsak!

bak nevriye geldi gelecek muhalefet etmeyin o bir galatasaraylı.Bu arada 5$ ra wnba e üye oldum çok kolay.Bütün sezon için.Seyretmek istiyen varsa çok uygun.

bak nevriye geldi gelecek muhalefet etmeyin o bir galatasaraylı.Bu arada 5$ ra wnba e üye oldum çok kolay.Bütün sezon için.Seyretmek istiyen varsa çok uygun.
Nevriye'ye karşı olmak saçma olur bence,en kötü denilen geçen yılda bile Bahar'dan iyiydi,bu transferin en kötü sonucunu bile düşünsek,yani bize faydası olmasada,fb'ye büyük zararı olur…

Nevriye gelecek umarım.Çok önemli bir transfer olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri