2013 - 2014 Futbol Takımımızın Maçları

Fener'in 0 çektiği seneyi hatırlıyor musunuz ? Hani grubun yıldızı RÜştüydü. ( ironi değil yaşça küçük arkadaşlar) İşte bugün o Fenerbahçe takımından tek farkımız forma renginin farkıydı. 5-0lık Chelsea maçında ağlamış ufak bir çocuk olarak söyleyebilirim ki o gün üzülmüştüm ; bugün ise utandım.
 
10 tane transfer biri çıkıyor ilk 11'de maça...Biride son 10 dakika giriyor...Biz bu seneki hedeflerimizi devre arasında kaybettik zaten...Ama en çok paraya acıyorum..Stadın yapılması ile tarihimizde yakaladığımız en büyük para akışını heba ettik...
 
Yazdan bu yana ne biriktiyse o sahaya döküldü bugün.Bir isme odaklanmanın,dolaylı olarak diğerlerinin eksilerini örtmenin anlamı yok.Bu seviye için şekilsiz takımız,kötü takımız.Ligdeki deplasmanlar için de pek farklı değiliz.Dükkanı bugün kapatacağımız görünen köydü,öyle de oldu.
 
Her şeyden önce her yerde takımın alacağı prim konuşuluyordu sezonun en önemli maçı için.Kuruluş mottosu Avrupa maçları olan Galatasaray'da prim bu denli gündeme gelmemeli...
 
Real maçından sonraki en kötü macimiz hatta ondan da kötü. Bilmiyorum biz de teknik direktörler şut cekmeyin mi diyor. Drogba gidiyor tuhaf tuhaf hareketler yapıyor. Biraksa arkadan sneijder'a gelecek topa rovasata deniyor. Burak ve Selçuk tam anlamıyla fişi çekmişler. Sezon sonu büyük temizlik var.
 
Drogba-Selçuk-Burak-Eboue sezon sonuna kadar kadro dışı bırakılmalıdır.
 
Drogba ilk yarı sonunda çıkmalıydı. Ona ne maçı tamamlama ne de alkışlatma şansı verilmemeliydi. Hatta alsın parasını geri kalan zamanını tatilde geçirsin. İstemiyorum onu geri kalan maçlarda ben.

Selçuk da mutlaka yedek bırakılmalı artık.
 
Çeyrek final oynadık,Real'i yendik, 10 puan farkla şampiyon olduk, rakipler ceza aldılar...
Iki düzgün transferle arayı uzun süre kapanmayacak şekilde açma şansı varken biz ne yaptık:
Yönetim değiştirdik, yapay gündemler oluşturduk, hoca gitti vs vs.
Kendi ayağımıza sıkma konusunda pek mahiriz vesselam.
Yukarıdaki istatistik maçın değil, geçen yazın karnesi.
 
Kayseri maçında Burak-Selçuk-Drogba ve Eboue'ye protesto olmalı tüm maç boyunca.
 
Dünkü futbolu kabul edemiyorum. Bu kadar ruhsuz oynamaya hakkı yok takımız.
Hocanın Kayseri maçına formsuz oyunculara neşteri vurması lazım. Özellikle Selçuk formsuzlukta nirvanaya ulaştı.

Protesto filan olmaz olmamalıda
 
Scott Pri'nin kondisyoner olarak çalıştığı dönemlerde önce milli takım ve sonra da Galatasaray bir patlama yaşadı lakin ardından ayn takımlar büyük düşüş de yaşıyor.
 
Bütün suç Drogba'ya yıkılmış ama asıl suçlu Selçuk İnandır.Kendisi yüzünden orta sahada maç boyu bir kişi eksik oynadık ve ben bu kadar az yarı sahayı geçtiğimiz bir maçta hücum oyuncularını eleştirmeyi hiç mantıklı bulmuyorum.Bir diğer suçluda Roberto Mancinidir korkak bir hocaymış kendisi ve bana kalırsa en büyük hatası Chedjou'yu oynatması oldu Hakan Balta bu takımda stoper olarak değişilmezdir.
Gelecek sezona bakmalıyız artık kadro yapımız kötü ama kalitemiz iyi ,Seneye Fener'den çok daha iyi bir takım olara sezona girebiliriz yapmamız gerekenbiraz para harcamak sadece ama devre arası yaptığımız gibi fantezilere gerek yok gelip formatı giyecek adamlara para verilmeli
 
Melo,Muslera,Telles ve biraz da Sneijder e teşekkürler,gerisini Allah bildiği gibi yapsın.Gördüğümüz üzere çok iyi hazırlanmışız maça futbolcusundan,hocasından,yönetimine. Allahtan rakip Mourinho idi ya da rakipte Ronaldo,İbrahimoviç,Aguero gibi futbol açı bir oyuncu yoktu. Yoksa rezalet oyuna rezalet bir skor alıp postalanırdık Londra dan.
Birde artık sınırları zorlayan bir kaptan vardı ki sahada rezalet. 1 sene oynayıp 2 senedir yatan kaptan. Geceleri kankanla gezeceğine ,maşallah kendisini bir gece klupte görmeyince bir şey mi oldu diye korkuyoruz kendisine, oturup çalışsın her poziyonda g.tünü yere sermesin,halısaha topçusu gibi çalım yemesin orta saha adamı,oyun kursun kankasını bütün maç aramasın kankası çıktığında yine ezbere pas atmasın ona atar gibi,saha içinde saklanmasın,otursun evinde sol ayağını çalıştırsın mevkisindeki dünya çapındaki adamları örnek alsın iki ayağını kullansın ve önemlisi de şu kahrolası topu geriye Semihe değil ileri Sneijder e atsın da bari ileride bir çeşitliliğimiz olsun. Burak a artık bir şey demiyorum evimde şampanyam hazır bu takımdan gittiğinde büyük bir zevkle patlatacağım.
Mancini artık şu adamları ya yanına al ya tribüne yolla. Ama bize şunları izletme lütfen oynat Umut G.,Hayroviç,Veysel hatta bu formanın değeri veren Sabriyi.
 
Drogba dan ne bekliyorsunuz? Mücadele etmesini mi ? Sen Türkiye ye gelen her adamı , git hava alanında karşıla... binlerce kişi tezahüratlar yap, meşaleler yak, adamların bir yerlerini kaldır, ee ondan sonra bu adamlar niye bu kadar laubali?? Chelsea de yapamayacağı şeyleri burada yapmaya kalkıyor, saçma sapan çalım atmalar, 40 metreden şut çekmeler...

Selçuk inan çok formsuz, öyle böyle değil.. Ama bu sadece formuyla alakalı bir durum değil, kapasitesi belli.. Bir kere Selçuk'un en büyük zaafı kendine atılan pasta topu iyi stop edememesi, (mehmet Topalda da var bu durum) Türkiye de bu göze batmıyor ama Avrupa da sana göz açtırmazlar, sen topu stop edene kadar... oscar gelir, ramires gelir, willian gelir senden o topu alır.. (Bu arada Galatasaray da en az 5 futbolcu Willian dan fazla maaş alıyor)

Ünal Aysal 'a kızmıyorum.. Adam futboldan anlamıyor, futboldan anlayan bir adam getirip bu kulübü Mancini'ye bırakmaz.. Yazık vallaha çok yazık... Ne taktik, ne kondisyon, ne fizik gücü, ne teknik hiç bir şey yok takımda...Zaten tur atlamayı beklemiyordum ama bu kadar kötü futbol oynayamaz Galatasaray.. artık , bu sene belki Türkiye kupasını alırız..
 
Kötü oynayanların yerine koy Umut Gündoğan'ı, Lucas Ontivero'yu, Veysel Sarı'yı... Bunlar eminim o 11 de ki kötü oynayanlardan 2 kat daha iyi oynarlar. Yetenekli isimler bunlar. Dene bi ölmessin, daha ne kadar zarar edebilirsin ?
 
Artık ne yapalım bu sene futboldan ümit yok. Takımımız bir sene kötü gitti diye takımı bırakacak halimiz yok ya. Ne kötü günler gördük daha 3 sene öncesine kadar. Bu sene bitecek 2 ay sonra. Önümüzdeki yıllar çok parlak olacak inşallah. Bu sene bize ders olur gelecek yıllar için umarım.
 
Muslera
Veysel
Semih
Hakan
Telles
Hajrovic
Yekta
Melo
Ontivero
Sneijder
Burak
Taktik 4-2-3-1 olmalı sezon sonuna kadar. Hajro - Ontivero kanatlarda , Wesley forvet arkası ve Burak tek forvet. Kalan yabancılar kadroya bile alınmasınlar Ufuk - Sabri - Gökhan - Selçuk - Hamit - Emre Çolak - Umut da klübe. Hiç laubalileri almaya gerek yok. Selçuk da 2 hafta otursun bu takımı izlesin bi kendine gelsin.
 

Üst