2013-2014 Transfer Sezonu

Transferde bir atak yapmamız lazım Riera'ya Al Rayyan talipmiş sanırım giderse bizim için çok iyi olur.

Stoper'e yerli bir isim statü'de işimizi kolaylaştırır.Serdar Taşçı bugün 4 Milyon Euro'ya S.Moskova'ya gitmiş büyük kayıp bizim için.

Serdar Aziz'i Bursa'dan Kazım-Dany ve para karşılığı alsak elimizi çok rahatlatırız.Sol Bek ve Kanat transferleri ile çok güçleniriz ama son birkaç günde bu işleri yapmak çok zor gibi duruyor.
 
Ben şu durumuyla amrabat (kiralık),riera'dan bir an önce kurtulmamız lazım diye düşünüyorum.dünkü maç gösterdiki yerli bir stoper bir sol bek ve kanatlarda oynayacak dikine oyunu forse eden bir isim lazım diye düşünüyorum.dany'de elden çıkarılmalı bence.başkan biraz şartları zorlasa belki imkansız ama öyle aman aman para harcamadık çünkü arda,bruma ve kolarov transferlerini yapsak.muhteşem olur.
 
Yerli kalitesi olarak Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gerisindeyiz .Malasef 6+0+4 kuralına göre hazırlanmış bir kadromuz yok.Transfer süresi de kısıtlı artık.
 
Semih, Selçuk, Burak, Umut, Erman, Hamit, Yekta, Ceyhun, Sabri, Gökhan, Hakan, Emre, Engin, Kazım: Bu kadro isim olarak kağıt üstünde ligin en kaliteli yerli kadrosu bana göre.
FB'den Gökhan Gönül ve belki Alper Potuk hariç kimin gelmesini isteriz ki? Ya da BJK'den? Belki Gökhan Töre.
Rakiplere sorsan Semih, Selçuk, Burak, Umut'u havada kaparlar. Diğerlerine hayır demezler.
Bu dönem geçicidir. Yalnız bu milli takım devreye girdikten sonra puan kayıpları başladı, bu durum akılda soru işareti oluştursa da ligin en zor deplasmanlarından ikisinde yenilmedik gözüyle bakalım şimdilik.
 
Bu kural belli olduktan sonra 3-4 tane takviye yapılabilirdi.18 kişilik kadroda 12 tane Türk oyuncu bulundurmak zorundasın. Stoper, sağ bek, kanat mevkilerine Türk oyuncular alınsaydı yabancı rotasyonu yapılırken daha iyi olurdu.
 
Yerliler konusunda iyi olduğumuzu düşünmüyorum.

Burak-Selçuk-Semih seviyesinde yerli bulmak çok zor ama rotasyonda kullanabileceğimiz genç oyuncular fena olmazdı.

Stoper'e Dany yerine Serdar Aziz

Sağ Bek'e Salih Dursun veya Şener Özbayraklı

Sol Bek'e Ömer Bayram gibi isimleri almamız lazım bence en azından gerekli rotasyonu sağlamak için ve gelecek yılki 5+0+3 felaketine hazırlık için önemli.
 
Bruma kesinlikle alınmalı eğer ki Riera gidiyorsa sol bek alınmalı ayrıca Bursasporda oynayan bir sağ bek var o alınıp , Dany + Kazımı + para verip çok rahat Serdar Aziz alınabilir artık geç kalıyoruz bir an önce bitsin şu transfer eziyeti ..
 
Aydın Yılmaz geri dönecek şeklinde söylentiler var Yekta Kurtuluş gideceği yönünde de haberler var. Anlamak mümkün değil ne var bu Aydın Yılmaz da kaç yıldır florya da verdiği katkıyı geçtim kendini geliştirme 0 tam tersi geriye gitti. Yok Fatih hocadan özür dilemiş geri dönecekmiş ....

Hâlâ Aydın Yılmazlardan Emre Çolaklardan medet umuyoruz Avrupa'da başarı diyoruz. Pek inandırıcı gelmiyor. Heleki 3 aydır kulüp bulamayan alıcısı olmayan Aydın Yılmaz bu kadroda olursa çoğu şey için hedefler için inandırıcılığını kaybeder...
 
Takımın bileği en ince iki oyuncusundan biri olan Riera'yı yabancı sınırı yüzünden kullanamıyoruz ve büyük ihtimal satacağız. Ne kadar garip değil mi? Eskişehir ve Bursa maçları gösterdi ki takıma kanat transferi şart. 4-4-2 oynayacaksak Allah'ına kadar şart.

Yerli kalitesi olayı dönüyor da FB yerlilerden nasıl bir katkı alıyor acaba? Aynı şekilde Bjk'nin yerlileri ile yabancıları arasında pek fark olmadığı için öyle görünüyor olabilir ama en iyi yerli kadrosu da yabancı kadrosu da Galatasaray'da.
 
Kanat zaten alınacak da her zaman ki gibi son güne bırakıldı transfer. Zamanında tastamam bitirseydik transfer olayını şimdi bambaşka şeyler konuşuyor olcaktık. Hatta hiçbirşey konuşuyor olmaycaktık, çünkü konuşcak bir sorunumuz olmaycaktı belki de. :)
 
Transferde yarın son gün 2 Eylülde Şampiyonlar Ligi listeleri veriliyor.

Bruma transferi bitti muhtemelen 12 Milyon Euro'ya falan aldıysak bence fazla olmuş gelecek yıl serbest kalacak bir oyuncu için.

--------------------Muslera-----------------------

Eboue----Semih---Chedjou---Hakan Balta

---------------Melo------Selçuk-------------------

Burak-----------Sneijder-----------Bruma-------

--------------------Drogba-----------------------------

Burak Sağ Açık oynarsa(Ki Trabzondaki ilk yılında falan sağ kanatta oynuyordu) Şampiyonlar ligi için böyle bir kadro çıkıyor karşımıza ama lig için yabancıların birisi tribünde olacak.

Kesik yemesi en muhtemel isim olan Eboue'nin bence sağlam alternatifi yok Sabri-Hamit zaten kötü olan savunmayı daha beter bir hale getirir.

Chedjou-Semih'in alternatifi Dany kural nedeniyle yok.Gökhan da uzun bir ligde güvenilmeyeceğini son maçta yine sakatlanarak gösterdi.

Melo'nun da defansif gücüne ihtiyacımız var Ceyhun dışında defansif nitelikli alternatifi az gibi.

Fatih Hocanın işi çok zor her maçta farklı bir taktik gerekebilir idare etmek çok zor bu tarz bir takımı daha Amrabat'tan bahsetmedim bile ki o da oynamak isteyecektir.
 

Üst