2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Bursasporlu Şener, Fb'ye gidip Orhan Şam gibi Gökhan'ın arkasında yedek bekleyeceğine gelsin bizde ilk 11'de forma giysin ve Şampiyonlar Ligi kariyeri olsun.
Ozan Tufan zor ama Şener ve Fernandao transferleri yoklanirsa halledilebilecek transferler.
Italya'da basın Podolski'nin gelecek sene bizle olacağını yazmış. Keşke olsa.
 
Bilali bir tek ben beğeniyorum sanırım :) Hamza hocanın tanıdığı oyuncu bence en olası transfer bu öyle dani alvesler podolskilerle uçmayalım hala borcu olan bir takımız.
 
Schalke 'deki Boateng.. Zaten Bayerndekini almaya güç mü yeter..

Yalnız dün Hamza Hocayı izledim.. Hayallerim suya düştü.. Saçma sapan Akhisarlı futbolcuları transfer edecek..
 
Bilal Kısa alınmış diyorlar. Diyorum yabancı sayısı iyi kötü serbest al yabancı teknik direktör. Hamza sistem falan değiştiremez. Sistemin adamı o da.
 
Muslera Milli maçtan dolayı kupa maçında oynayamayacakmış.
Tamamen saçmalık.
Kalede Sinan olacaksa kupa Bursaspor'a hayırlı olsun.
 
Yasin Öztekin alındığında yapılan yorumları alintilattirmayin şimdi bana. Şu ligde biz yıldız bir yabancı almasak da bu gerizekalı rakipleri ekarte ederiz. Ama Şampiyonlar Ligi var umarım yerlilerle kapanmaz transfer dönemi. En azından yabancı bir forvet ve kanat şart .
 
Kutlamada altyapıların başarıları anons edildikçe moralim bozuluyor. Çünkü içinde basketbol yok. Niçin bu basketbol şubesinin altyapı başarısı yok.

Altyapı başarısı ne? Ben şunu bilirim üst takıma adam verebiliyor mu? Altyapı da 40 kez şampiyon ol. Bizim genç milli takım portekizi 4'ledi o portekiz takımı ne adamlar çıkardı.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
 
Bu kolay kazanılan bir şampiyonluk değil.
Ama ondan ziyade şu fotoğrafa bakın..
Yarın veya bi 10 dakika sonra bile baksanız aklınıza Sneijder'in "Fener Ağlama " deyişi gelecek ve yine ilk andaki gibi çıldıracak ve tüyleriniz diken diken olacak.
Bu adam başka .. Real'de Inter'de oynamış almadığı kupa kalmayan adam. Dönüpde sssstttt bi saniye diyip sonra Fener Ağlama diyo. Nası bir duygu lan bu ? Çok şükür seni bize verene çok şükür be adam. O artık bi futbolcu değil aynı zamanda bir taraftar hatta HOLİGAN !

Bız Galatasaraylılar Nasıl bir sevap işledik ki bize Sneijder gibi adamı yolladın Allahım ?
 
Bursaspor maçında Muslera kesin yok.
Bu yüzden bol gollü maç olur.
Atanı iyi olan takım bu kupayı alır.
Allah'ın izniyle biz oluruz inşAllah.
 
Dünkü kutlamalar çok güzeldi; hele Turgay Şeren ile en küçük kaptanımızın birlikte çıkışı ve Şeren´in duygu yükle konuşması, Sniejder´in doğaçlama başlattığı "Fener ağlama" tezahüratı...

Yalnız 2014-2015 sezonu şampiyonları sahneye çağrılırken gözlerim Kadın Basketbol Takımı´nı aramadı değil. Doğrusunu söylemek gerekirse hep o anı bekledim. Bari 3 dakika ile sınırlı kalsa da, kadın basketbolu adına yalancı bir kitle olsa da hak ettikleri ilgiyi görsünler istedim. Oyuncuların çoğu milli takım kampında ama böyle bir organizasyon için rahatlıkla bir geceliğine izin alınabilirdi kanımca. Hadi milli takım kampındaki oyunculara izin çıkmadı, hiç mi genç oyuncu yoktu onları temsilen sahneye davet edilebilecek?

Sanırım fazla düşünmemek gerekiyor bu topraklarda, yoksa daralıyor insan!
 
Bursa kaçırdı. Hamza ne yaptı merak ediyorum? Arkadaşlar bu sonuçlar yanıltmasın hatta şampiyonlukta rakipler bize altın tepside ikram etti.
 
Maçı biz tvden izliyoruz, Hamza bey de kulübeden. Oyunu okuma, müdahele sıfır!

Bu defans ve orta sahalarla şampiyonlar ligine gidersek rezil oluruz. Bayern, barca falan gelirse beşiktaşlıları sevindiririz Allah korusun.

1-2 transferin yeteceğini zannediyorsa teknik direktörümüze acil şifalar..
 

Üst