Misko4Raznatovic @MiskoRaznatovic 6 dk.
Nik Caner Medley, moved from Unicaja Malaga to VTB team, BC Astana!
Nik Caner Medley, moved from Unicaja Malaga to VTB team, BC Astana!
tabi ki oynar ancak o 4-5 rotasyonunda orta mesafe atacak veya erceg gününde olmadığında(ki devamlılık problemi çok fazla) dış atış atıp rakip savunmayı açacak uzun yok onu demek istiyorum.Bu sene Erceg in iyi oynadığı maçları koparmamız çok daha rahat oldu,sorun Erceg yokken de o işleri yapabilecek bir oyuncu olmaması . 7.yabancıyla çözülebilir haklısınız ama şu anda kadroda yabancı olarak sadece Erceg var daha alınacak 5 yabancı varken 7.yabancıya da şunu alırız diye planlama yaptıklarını zannetmiyorum daha hala bütçenin ne olduğunu da anlayabilmiş değiliz.İnş daha fazla geç kalmayız.
Çok güzel bir 3-4-5 yabancı kadrosu...Perperoglu- Saric-Lasme-Krstic fiziksel açıdan çok güçlüler bir kere ve iriler...Bu bakımdan üstünlük kuracaklardır çoğu takıma pota altında...Savunma ve hücum açısındanda çok fazla opsiyonları var...Uzun zamandır Türk takımlarında bu kadar beğendiğim bir uzun yabancı rotasyonu olmamıştı...Ama Türk rotasyonları kötü ve taraftarı yok...Bu sene de bunlardan kaybedebilirler...
Yerli rotasyon dışında şu anda kısa oyuncu yok ellerinde. Bir numarada planiniç ile devam ederlerse işleri bence hala çok zor. Ayrıca takım şıkıştığında olayı çözecek bir skorer yada lider oyuncu bulmaları gerek. Saf skorer yok ellerinde. Sonuçta uzunlar kısaların kadar konuşur, örmeğin lasme pana da diamantidis olmasa iki sezondur bu kadar göz önüne cıkmazdı sonuçta uzun bir süredir piyasada olan bir oyuncu.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
@ismailsenol Carlos Arroyo gelecek sezon da Galatasaray Liv Hospital'da. Yönetim sözleşmesinden çıkma opsiyonunu kullanmayacak.
@ismailsenol Erwin Dudley, Henry Domercant, Jamont Gordon, Malik Hairston, Nathan Jawai ve Milan Maçvan gelecek sezon Galatasaray'da olmayacak.
@ismailsenol Galatasaray'da Ender Arslan ve Cenk Akyol'u takımda tutmak istiyor. Göksenin Köksal gelecek sezon büyük ihtimalle kiralık gidecek.
Ender 3.sıradan süre alacak bir guard..Kalması TÜRKİYE şartlarında iyi olur..Daha iyi yerli guard yok bence..!
Arroyo-Spanoulis-Ender
? Savunması olan , delici ? - Sinan . G
Markoishvili-Cenk
Printesiz-Kerem . G - Erceg ( 7. yabancı )
Zaza - Furkan- ? Atletik 4-5 oynayabilen ?
Rakipler transferde atağa geçmişken alacağımız 4 yabancı + Zaza hamlesi bizi uçurur..!
Arroyo da inanılmaz sevindim..!