2014 IWBF Şampiyonlar Ligi Şampiyonu GALATASARAY!

Galatasaray'ımızın Engelsiz Aslanları yine Avrupa'nın en büyüğü...

Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nı bir kez daha müzemize getiren aslanlarımızı milyonlarca taraftarımızla birlikte gönülden selamlıyoruz.

Bize bu gururu ve onuru yaşatan Engelsiz Aslanlarımıza söylenebilecek tüm övgü ve sevgi sözcükleri yetersiz kalır. Bize engellerin aşılmak için olduğunu öğrettiğiniz için, binlerce teşekkür...

Yüreklerimiz sizin için çarpıyor.

Galatasaray camiasının alkışları sizinle...

Yaşasın Engelsiz Aslanlarımız.

Galatasaray Spor Kulübü
 
Tebrikler Engelsiz Aslanlar. Yine gurumuz oldunuz. Darısı yarın akşam Sarayın Sultanları'na inşallah. :)
 
Başarıyı sıradanlaştırmak bu olsa gerek.Avrupanın en büyük kupasını almaları bile haber niteliği taşınamaya başladı.Bu onların başarısından mı yoksa ülke olarak bizim başarısızlığımızdan mı bilinmez
 
Kim nasıl değerlendirir bilmiyorum. Bilenler bilir. Kuruldukları günden bu yana elimden geldiğince takip eder, dilim döndüğünce bir şeyler karalarım. Bugün bir şey kanıtlandı. Dünya üzerinde bu branşın en iyi takımı bize ait. Ne mutlu! İşin arka planı anlatılır, konuşulur... Gerek yok. Bu takım hakemleri de yendi, organizasyon komitesini de yendi, IWBF Europe'u da yendi. Kendi potansiyelimize yakın basketbol oynamamıza rağmen, arada nasıl oynayabildiğimizi hatırlayıp şampiyon olduk. Bunda takımın üzerindeki baskının da etkili olduğunu düşünüyorum.

Şampiyonlar Ligi'ndeki yedinci sezonumuz. Ön elemeleri saymadan, 35 maçta 30 galibiyet ile 6 final, 5 kupa. Şampiyonlukların 4'ü namağlup. Kupayı en çok kazanan üç takımdan bir tanesiyiz. Hani, say say bitmez.

Oyuncularımızın hepsinden Allah razı olsun. Kolay değil bu istikrarı yakalamak. Tüm sezonun çalışmaları boşa gitmedi. Aslanlar bizi üzmedi. Helal olsun hepsine. Helal olsun.

Ne demiştik? Arma için, forma için!
 

Üst