Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Basketbola gönül verenler olarak öyle güzel anılarımız oldu ki geride bıraktığımız yılda... Benim aklımda kalan "en"ler;
* Yılın en büyük başarısı: Uzun süre de tekrarlanamayacak gibi duruyor, tabii ki Kadın Basketbol Takımımızın Euroleague Şampiyonluğu. Ve 14 sene sonra gelen şampiyonluk.
* Yılın en iyi antrenörü: beni yakından tanıyanlar bilir, cümlelerimin bir köşesine "bence" sözcüğünü sıkıştırırım ama bu "en"de gerek yok; Ekrem Memnun.
* Yılın en iyi basketbolcusu oyuncusu: Işıl Alben.
* Yılın en iyi tribünü: Türkiye Ligi final serisi 5. maçı. Kadın basketbolunun son yıllarda gördüğü en iyi tribündür bana göre.
* Yılın olayı: Galatasaray Y.K.´nin TBL Final Serisi 7. maçına çıkmama kararı.(Karar ne kadar doğruysa sonrasındaki süreç bir o kadar yanlış yönetilmesine rağmen)
* Yılın en büyük başarısı: Kadın Basket takımızın ezeli rakibimizin elinden 3 kupa kaldırması.
* Yılın en iyi antrenörü: Kesinlikle Ekrem Memnun.
* Yılın en iyi basketbolcusu : Işıl Alben ve Sancho arasında seçim yapmak çok zor.
* Yılın en iyi tribünü: Bayanlarda final serisindeki bütün maçlarda tribün çok iyiydi ama 5. maç benim gördüğüm en iyi tribünlerden biriydi.
* Yılın olayı: Fenerbahçe maçına çıkmamamız.
* Yılın basket: Şebnem Kimyacıoğlu'nun El finalinde 24 saniyenin dolmasına 2 saniye kala el üzerinden attığı inanılmaz üçlük, şampiyonluğu getiren üçlük.