• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmail Şenol "NBA'de kamp kadrosundan kesilip gelişim ligine gönderilebilecek oyuncu sayısı dörde çıktığı için Avrupa piyasası etkilendi demiş" eskiden kaçtı bu sayı 2 mi ?

Bence Lasme 'yi hazır pana aradan çekilmişken 1m değil de daha düşük bir ücretle ikna etmeye çalışıyor olabiliriz şuan

Huertas geliyorsa bizim hayır deme lüksümüz olmamalı. Alınabilecek en iyi guard olur.

Brady Heslip 'i Cantu alıyormuş, burda da ismi yazıldı çizildi bir çok kez isterdim şahsen bize gelmesini.

Tyrus Thomas'ın gelme olasılığı varsa hemen almalıyız bence.Pota altını karartır, ribauntlara ciddi katkı verir,belli bir sayı katkısı da verir.Elijah Holman ve Tyrus Thomas harika olurdu.

Huertas gelirse ligde şampiyonluğa oynayabiliriz.
Başka kime gelirse gelsin (mevcut şartlarda) ortalama takim oluruz bunu kabul edelim artik. Oyun kurucusu iyi.olmayipta sampiyon olan, avrupada basarili olan bir takim varmi?

Surekli Olympiakos ornegi veriyoruz Dorsey-Antic-Hunter-K.Hines-Dunston bunlardan hangisinin esamesi okunuyordu Spanoulisle ayni takimda oynamadan.

Butce 6 milyonsa gerekirse 1.5 milyonu verelip baş üstü bir oyun kurucu alinmali yoksa ahlarla vahlarla gecirirz bu sezonu.

Lasmeye 800-900 verildiyse 2.pivota 250-300 bandinda versek piyasada atletik ucuz pivottan cok ne varki gereken enerjiyi vermesi yeterli.

Işin özü Huertas alınmalı arkadaşlar :)

Guard transferi bu yıl ki hedeflerimizi gösterecek ben onu bekliyorum olursa avrupadan huertas olmazsa nbaden bir guard bekliyorum diğer türlü avrupadaki opsiyonların bizi bir yerlere taşıması zor ne yazık ki.

Daha oncede yazdim butce 3-4 milyona dusmedikce Hodge, Rowland vb. 3. sinif amerikali guardlarin bu takimda isi olmamali. Hayal aleminde yasamaya gerek yok.

Huertas 1.2 istiyorsa o parayi verip getireceksin, bu kadar basit bu.

• <cite class="fn" style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; vertical-align: baseline; float: left; width: 627.1875px;">Cem Senturk</cite>

Hi David…
    Any news about Marcelinho Huertas? We dont see any transfer rumours about him? He said he wanna play in NBA..Do you think he can make it?

• <cite class="fn" style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; vertical-align: baseline; float: left; width: 533.1875px;">David Pick</cite>

Cem,
      That’s a good Q. I was wondering who would ask about Huertas, so thanks. I’ve heard whispers about him and Galatasaray, but a team source told me he is costly, so that – as of now – is a no go. He obviously got kicked out of Barcelona, an anticipated. He’d love to land an NBA deal, but it’s hard to see that happening. Hackett had an offer from the Knicks, but they’re not the same type of player. I’m surprised Neto got a deal in the NBA before Huertas, but the Jazz owned his draft rights, so that clearly helped. I hope to have more information soon.

Ne diyor tam olarak burda.

Kısa bir çeviri yapayım...Takım ismi vermeden David Pick'e Huertas sorusu sordum...Takım ismi vermedim sallama cevap gelmesin diye :)

Soru : Huertas'tan haber var mı ? Hakkında hiç transfer haberi çıkmıyor ? NBA yapma şansı var mı?

Cevap : Galatasaray'la ilgili dedikodular duydum..Fakat Galatasaray'dan bir kaynak çok pahalı olduğunu söyledi..Şimdilik bu iş olmuyor...Açıkça Barcelona'dan kovuldu..NBA'de anlaşma yapmak istiyor ancak bunun gerçekleşmesi zor..Hackett Knicks'ten teklif aldı ancak Huertas'la Hackett aynı tipte oyuncular değil...Ancak yine de Raulzinho Neto'nun Huertas'tan önce kontrat bulmasına şaşırdım fakat Jazz'ın Neto'nun draft haklarına sahip olması bunda yardımcı oldu...Umarım yakında daha çok bilgi sahibi olabilirim ...

Zor bir transfer gibi görünsede avrupada birçok takımın kadrosunu tamamlaması ve bildiğimiz kadarıyla talibinin olmaması gibi nedenlerle bu transfer gerçekleşebilir.Teklifimizi 1.2 seviyesine kadar bence yükseltmeliyiz.Lasme'nin 1 ettiği yerde Huertas'a bu para normal.

Karamsar olmak istemiyorum yalnız..

4 numarada Caleb Green - Izzet Turkyilmazla sezon bitmez. KeremGonlumle Izzet arasinda ucurum mu vardi riske girdik. Ucurum vardiysa Karsiyaka nasil aldi bizden dusuk butceyle sorulmasi gereken sorular.

3 numarada Schilb ve Micov hucumda en etkili pozisyonumuz olacak gibi gorunuyor. Yalniz savunma defolu.

2 numarada Sinan Guler - Goksenin muhtemelen Goksenin ilk5 baslayacak birini savunma gorevi verilecek ve ilk periyot bitmeden faul problemine girecek. Asiri bos kaldigi icinde 4/1 ucluk isabetiyle oynayacak. Tum yuk Sinana binecek.

1 numarada tuhaf amerkali bir gard gelirse halimiz harap zaten. Kimse Dixon ornegi vermesin rica ediyorum. Safak Edge hakkinda yorum yapmak dahi istemiyorum.

5 numarada Lasme dogru hamle gibi yalniz yanina alinacak oyuncu cok onemli orasida muamma simdilik.

FB nin 10 milyon euro acigi varmis basketbolda ama hala yatirim yapiyorlar.

Piyasada 700 - 800 bin euro bandinda alinabilecek o kadar cok oyuncu varken biz muhtemelen 300-400 bine Schilbi almak zorunda kaliyoruz.

Diyelimki futbola yatirim yapiyorsunuz elalem Van Persie - M.Gomez getiriyor bugun izledim Nice macini sag bekimiz 2 penalti yaptiran Sabrinin parasina Spanoulis - Printesizi getirirz.

Satmayi vazgectim Tarik - JemKaracan - Eray Iscan - Yekta ve turevlerini bedelsiz kiralasak yillik ucretlerinden kurtulsak. Basketbola ayrilan butceden fazla cikar.

Kadin basketbolda Nevriyeye 100 bin fazla veremiyoruz diye sozlesme imzalamiyor.

Kusura bakmayın dolmusum biraz :)arkadaslar ama durumumuz hic acici degil

Huertas sart. Bize sinif atlatacagini dusunuyorum. Bir de Lasme ye takilmak yerine baska bir 4-5 oynayan oyuncu ve iyi bir 5 oynayan bulmamiz lazim.

Caleb Green den memnun değilim acıkcası Harangody i isterdim

Huertas sart. Bize sinif atlatacagini dusunuyorum. Bir de Lasme ye takilmak yerine baska bir 4-5 oynayan oyuncu ve iyi bir 5 oynayan bulmamiz lazim.

Sorunda bu zaten,çok geç kalındığı için Avrupa'da kalmadı NBA tarafında bile kıtlık var,uzun piyasası çok daraldı o nedenle Lasme'ye bir an önce imza attırılmalı diyeceğimde transfer yasağının kaldırıldığı haberi bile resmi olarak açıklanmadı buda ayrı bir yönetim garabeti.

Lasme Galatasaray'da !

Lasme tamam NTVSPOR son dakika resmi sözleşme imzalamışız

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, pivot Stephane Lasme ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. (NTV Spor)

hayırlı olsun. şimdi sıra iyi bir 1 numara da :)

Lasme eurocup seviyesi için kesinlikle üst düzey bir oyuncu.. Hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri