Karamsar olmak istemiyorum yalnız..
4 numarada Caleb Green - Izzet Turkyilmazla sezon bitmez. KeremGonlumle Izzet arasinda ucurum mu vardi riske girdik. Ucurum vardiysa Karsiyaka nasil aldi bizden dusuk butceyle sorulmasi gereken sorular.
3 numarada Schilb ve Micov hucumda en etkili pozisyonumuz olacak gibi gorunuyor. Yalniz savunma defolu.
2 numarada Sinan Guler - Goksenin muhtemelen Goksenin ilk5 baslayacak birini savunma gorevi verilecek ve ilk periyot bitmeden faul problemine girecek. Asiri bos kaldigi icinde 4/1 ucluk isabetiyle oynayacak. Tum yuk Sinana binecek.
1 numarada tuhaf amerkali bir gard gelirse halimiz harap zaten. Kimse Dixon ornegi vermesin rica ediyorum. Safak Edge hakkinda yorum yapmak dahi istemiyorum.
5 numarada Lasme dogru hamle gibi yalniz yanina alinacak oyuncu cok onemli orasida muamma simdilik.
FB nin 10 milyon euro acigi varmis basketbolda ama hala yatirim yapiyorlar.
Piyasada 700 - 800 bin euro bandinda alinabilecek o kadar cok oyuncu varken biz muhtemelen 300-400 bine Schilbi almak zorunda kaliyoruz.
Diyelimki futbola yatirim yapiyorsunuz elalem Van Persie - M.Gomez getiriyor bugun izledim Nice macini sag bekimiz 2 penalti yaptiran Sabrinin parasina Spanoulis - Printesizi getirirz.
Satmayi vazgectim Tarik - JemKaracan - Eray Iscan - Yekta ve turevlerini bedelsiz kiralasak yillik ucretlerinden kurtulsak. Basketbola ayrilan butceden fazla cikar.
Kadin basketbolda Nevriyeye 100 bin fazla veremiyoruz diye sozlesme imzalamiyor.
Kusura bakmayın dolmusum biraz

arkadaslar ama durumumuz hic acici degil