• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seth Curry sizce Avrupa'ya gelir mi? Gelirse ne kadar ister? Gelirse Jeter'ın yanına şutör bir guard olarak çok işimize yarar.

Kaun - Kirilenko basketbolu bıraktı şimdi CSKA herkese sarar.

Cska Sloukasa salça olmuş 3 yıl için 3m euro teklif etmiş :D
Sloukas çok abartılan bir oyuncu bence.

Bu arada Maccabi'de isteneni veremeyen Haynes de bugün boşa çıktı.

Seth Curry sizce Avrupa'ya gelir mi? Gelirse ne kadar ister? Gelirse Jeter'ın yanına şutör bir guard olarak çok işimize yarar.
Kendisini hiç izlemedim ama soyadı bile bizim için pahalı olması demektir diye düşünüyorum. Kardeşinin 1/5'i olsa karşı takımın asabını bozmaya yeter avrupada.

Pivot icin Ibb den alex Stepheson düşünülebilir

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ismail Senol â€￾@ismailsenol <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 2 dk.2 dakika önce</small>
Fenerbahçe Ülker'in gündemindeki Kostas Sloukas, Olimpiakos'un 3 yıl - 2 milyon Euro'luk teklifini reddetti.

Şu Olympiakos'tan basketbol romantikleri 0 bütçeyle oynayan takım gidip bahsetmiyor mu ayar oluyorum.Spanoulis varken yan parçaya şu parçalara bu paraları veren kulübü de bu kadar mağdur edebiyatı yaptırmamak lazım açıkçası

Engin veya Barış Ermiş'i de kadromuza katmalıyız bence. 2. guard olarak Şafak'a hiç güvenemiyorum.

Llull ve s.rodriguez'in nba'e gitmesinin olası olduğunu düşünürsek içimden bi ses teodosic real'e, sloukas da cska'ya gider diyor. bekleyip görelim.

Sakin beyler no dont panik :-) ben dixonun bize gelmemesine sevindim ayrıca fb transferde aşırı saçmalamış durumda efes çok iyi transfer yaptı bence devamı gelir bizde bütçeye göre iyi oyuncu alıcaz

Arkadaslar cok sknti cektgmz malumunz. Birzamanlar ahmet dedehayrn yaptgi her macin masrafni bir isadamna karslama dusuncesinj biz alti yabnciyi alti isadamina karslatamzmyz. Kazim koseoglu emre eczacibasi emre zorlu oguz carmikli ipek kirac erden timur misal. Radulijca farmar harangody strawbery gibi isimler alinsin. Birde tolga gecim furkan korkmaz egemen guwenle yatrm yapalim saglam butcelerle isadamlaryla ama ergin hocaylada olmaz

Jeter-Nedovic-Şafak
Sinan-Goksenin
Micov-Serhat
Harangody-B.Hersek-Kerem
Eli Holman-Vidmar

Arkadaşlar çıkan duyumlar açısından böyle bir kadro kurdum bence uygun fiyata kurulur bu kadro 6m dolari gecmez

Jeter-Nedovic-Şafak
Sinan-Goksenin
Micov-Serhat
Harangody-B.Hersek-Kerem
Eli Holman-Vidmar

Arkadaşlar çıkan duyumlar açısından böyle bir kadro kurdum bence uygun fiyata kurulur bu kadro 6m dolari gecmez

Bu da çok güzel bir kadro ama korkarım bunu bile kuracak bütçemiz olmayabilir. Vidmar yerine Duşan falan anca :S Serhat'a da bütçemiz yetmeyebilir, FB Ülker'den kazandığı parayı vermemiz imkansız.

Ama gayet güzel bence.

Anderson'u alırlar Marko'yu da bırakmazlar bence. Tabi Anderson NBA yapmak istiyormuş bir de FB de ilgileniyor galiba. Gentile'yi de kopartabilirler Milano'dan

Jeter-Engin-Şafak
Marko- Sinan-Göksenin
Micov-Serhat
Harangody-Kerem-Barış
Marjanovic-Mbakwe (Vidmar-Holman)

Jeter-Engin-Şafak
Marko- Sinan-Göksenin
Micov-Serhat
Harangody-Kerem-Barış
Marjanovic-Mbakwe (Vidmar-Holman)

Marjanovic derken şaka yapıyordun heralde. Adam NBA yapacak. NBA olmazsa bile Barça, Real havada kapar.

Vidmar tam aranılan uzun bence yanına da Mbakwe yi alabilirsek kaşla göz arasında süper olur. Yada Bryant + atletik uzun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri