• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Görülen o ki ucuz oyunculara yöneleceğiz. Royal Halı'dan Earl Calloway ve İBB'den Jaka Kloboucar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben tbl takımlarından oyuncu almanın ucuz olacağını sanmıyorum. Antep Calloway'i niye versin , bonservis teklif etsen bile ben olsam vermem sonuçta 2-3 milyon civarı bir para harcayıp takım kurmuşum takımın temel direğini sezon ortasında 100-150 bin dolar için niye bırakayım. Paranın peşinde olsam takım kurmam zaten , sezon ortasında yerini nasıl doldurucam düşüncesiyle bakardım. Ayrıca oyuncu artı bonservis için 400-500 bin dola harcayacağıma boştaki bir adamı benzer rakama kafalamaya çalışırım.

Başkan borcu ödemiş transfer yasağı kalkmış.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zahmet olmuş başkana.
Ne gerek vardı canım ?

arkadaslar turkiye kupasinda karsiyakayla eslesmisiz sanirim. resmi bir aciklama yok ama 1-8,2-7,3-6 vs seklinde eslestirildiginde bize karsiyaka dusuyor. rakip kesin olarak karsiyaka mi yoksa kura mi cekilecek?

İsmail, McCollum'un dönüşünün minimum 1 ay olduğunu, form tutmasının 2 ayı bulabileceğini söyledi. McCollum sakatlanmadan önce de oyun kurucu baktığımızı, McCollum'un sakatlığından sonra bakılan oyun kurucunun profilinin değişebileceğini söyledi.

Yaaa değişmesin. Gidip scorer birini almayalım. Bize scor yapacak değil scor yaptıracak biri lazım...

Basketbol şubemizin baştan aşağı değişmesi lazım. Bu değişim için nasıl bir şey bekleniyor bilemiyorum. Bu işlerden anlayan bir iki yöneticinin sadece basketbolla ilgilenmesi lazım. Sponsor reklam peşinde koşacak, Avrupa basketbolunda söz sahibi birisinin olması lazım tabi. Maden yeni salon projesi hayata geçiyor bu proje ile basketbol takımının da artık ayağa kalkması ve bir plan program dahilinde ilerlemesini bekliyoruz. Futbol takımı için yeni stada geçtikten sonra yapılan hamleyi basketbola da bekliyoruz. Galatasaray sadece futbol takımından ibaret değildir.

Bobby brown'u getirmek bu kadar mi zor?bu kadar mi imkansiz.

Hakan üstünberk diyorum başka da bir şey demiyoru...

Çok tercih seçeneğimiz yok zaten kimi alırsan al risk. Eleştirileri kabul edip Farmar gelsin diyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Calebb ne zaman dönecek aramıza ?
Guard transferini de hemen bitirmeliyiz.

Marcus williams için artı ve eksileri ne olur bilgilendirirseniz sevinirim.

Bobby Brown Çin'de yıllık 1.2 milyon dolar kazanıyor. Böyle bir oyuncuyu 300-400 bin dolarlara ikna etmek pek mümkün değil... Bobby Avrupa'ya dönmek isterse, bizden önce pek çok kulüp, cazip tekliflerle kapısını çalacaktır.

Umarım bu sefer gerçek oyun kurucu transferi yaparız. Bize skora katkı verecek değil oynatacak adam gerekli.

Bobby Brown Çin'de yıllık 1.2 milyon dolar kazanıyor. Böyle bir oyuncuyu 300-400 bin dolarlara ikna etmek pek mümkün değil... Bobby Avrupa'ya dönmek isterse, bizden önce pek çok kulüp, cazip tekliflerle kapısını çalacaktır.

Brown çinde daha fazlasını kazanıyordur zaten de Brown zaten uzak durmamiz gereken oyuncu tipi. Mc Collum'dan bir farkı yokki tek başına oynayan skorer oyuncu.Takım oyunu başarı getirir bu tip adamlarla onların iyi gününde maç kazanırsın , başarı kazanmasın.Uç dört sene önce fener maçında çuvalla attığı sayı birçok kişinin gözünü boyamış ki fener o sene rezildi , onlara çuvalla sayı atması bir anlam ifade etmiyor. O zamandan beri hiçbir iyi avrupa takımı Brown'i almadı sebebi de düzen içinde bir yıldız olmaması kendi çalıp kendisi oynayan birisi. Bu tip bir oyunun avrupa basketbolunun üst kademesinde geçerliliği yok.

Brown'u alma şansı yok zaten..Brown'un sözleşmesi 2017'ye kadar devam ediyor..Ancak, sözleşmeyi fesih ederlerse olabilir... Subat ortası itibarıyla kolaylıkla getirebilecek oyuncu Jeter..Sezon başında çok kişi istiyordu ama hevesi kaçmış forumun sanırım Jeter'den :)

Brown'u alma şansı yok zaten..Brown'un sözleşmesi 2017'ye kadar devam ediyor..Ancak, sözleşmeyi fesih ederlerse olabilir... Subat ortası itibarıyla kolaylıkla getirebilecek oyuncu Jeter..Sezon başında çok kişi istiyordu ama hevesi kaçmış forumun sanırım Jeter'den :)

Cem abi transfer yasağı sayfasına nereden bakıyorduk? Bulamadım da bir türlü.

Bu arada Green'in Trabzonspor maçına yetişmesi bekleniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri