• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe derbisine kadar yetiştirebilseydik keşke 5 numara transferini.
Lasme'yi fazla yormamak lazım artık.

Arkadaşlar cin ligi ne zaman bitiyor transferi çok merak ediyorum büyük ölçüde Karşıyaka serisinden sonraya bırakılacak

David pick ''I'm told Eli Holman secured an extension with Guangsha Lions. Year III with same club.'' Ne olmuş kontrat mı uzatmiş pek anlamadım ben.

Eli Holman takımında kalıyoruz, sportando da geçti şimdi.

Bu sezonun geri kalanında başka bir takımda oynamasına engel değil sanıyorum.

Eli Holman, aylık 150 bin dolar isteyince yatmış transfer.

Yatsın bence de.

Suan Barcelona macini izliyorum Dorsey'in oynadigi 4 dakikada yaptigi isleri gorunce ettigim kufurleri muhtemelen hayatinizda hic duymamissinizdir.

Biraz adam olsa bizim icin cok farkli olacakti hersey.

Dorsey bütün atışları bozdu nerdeyse.Adam isteyince oynuyor ilginç.

Dorseyin oyununu görüpte iç geçirmemek elde değil, bizde neden oynamadı, huzurunu kaçıran birşeymi vardı.Gelmeden evvel takımın euroleuge de değil eurocupta oynadığını bilerek geldi. oynamayacaktı teklifi neden kabul etti, bla bla bla daha bir sürü soru geldi aklıma

Karaktersizdi arkadaşlar tek açıklaması bu. Bilerek oynamayan oyuncu karaktersizdir.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iş ahlakı olmayan canı isteyince oynayan bi adam Dorsey.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dorsey gibi karaktersizden gelecek hayır hiç gelmesin daha iyi.

Sene sonu Lasme yi tutup yanına getirebilirsek mutlaka Khem Birch'i almamız lazım.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seneye bu bütçeyle kimse kalmaz takımda Birch falan hayal olur.

Dorsey'nin adamlık namına ne mal olduğunu idrak etmiştik zaten, dolayısıyla Barcelona formasıyla Olympiakos maçındaki şu hali de hiç şaşırtmadı.

Allah bu takımı bu tip karakter yoksunu oyunculardan korusun. Bu saatten sonra bu herif için çok fazla söze de gerek yok, değmez.

Dorsey bizden uzak olsun, gitsin çocuk parkında oynasın. 3 maç sonra barca'da sıkıntı çıkarır. Hala tam olarak iyileşmemiş kırık eli ile topa atlayan, rebound alan mccollum gibi oyuncular yakın olsun bize. Yetenek eger karakter yoksa hiçbir işe yaramaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yok mu bir uzun transferi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Holmen yattıktan sonra ortaya atılan bir dedikodu yok

Merak etmeyin nerde ucuz sakat oynamayan varsa buluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri