2015-2016 Transfer Sezonu

Ben Melo'nun takımda kalması halinde yine elinden gelenin en iyisini yapacağına dair şüphem yoktu.
Ama haklısınız bunu bile bile oraya birini bulamamak büyük hata idi.
Bu arada Scout ekibi Yunus Mallı'yı izliyorlar mı acaba ?

Nihat, hatırlatayım yabancı sınırı yok. Elimizde 8 tane yabancı oyuncu var yani 6 tane, antrenöre göre maç seçmeyen, takım içi kutuplaşmayan, mevkisine transfer gelince trip atmayan ve en önemlisi profesyonel olan oyuncu alabiliriz. Hali hazırda elimizde 6-7 tane Milli Takım seviyesinde yerli oyuncu varken, yerliler yabancılara göre halen pahalıyken, yerli oyuncu almanın mantığı, lüzumu yok.

Yunus Mallı 3-4 sene önce scout transferi olurdu. Şu an tüm dünya biliyordur herhalde.
 
Ben Yunus Mallı'dan Mesut Özil gibi İlkay gibi Hakan Çalhanoğlu gibi bir etki bekliyorum.
Bence bu takıma lazım.
Gelirse çok büyük bir şey kaybetmeyiz.

Bu arada Serdar Ali Çeliklere göre İmmobile ile ilgilenmişiz.
Emery kendi sistemine uymadığı için istemiyormuş.
Kevin transferinin de gecikmesinin nedeni buymuş.
Devre arasında kiralık olarak gelme ihtimali çok yüksekmiş.
 
Galatasaray Kulübü ile Wesley Sneijder arasındaki sözleşme görüşmeleri mutlu sonla noktalandı.


Bir süredir futbolcuyla yeni mukavele konusunda pazarlık yapan sarı kırmızılı yöneticiler, kesin anlaşma sağladı.


Sözleşmesi 2016 Mayıs'ında sona erecek olan Sneijder'in sözleşmesi 2018 Mayıs'ına kadar uzatıldı. Sneijder'in yeni sözleşmesinde maç başı ücretinde indirime gidildi. Hollandalı yıldızın maç başı ücreti 25 bin eurodan 20 bin euroya düştü.*


Sneijder, Galatasaray'dan 3,2 milyon euro yıllık maaş kazanacakken, 1,3 milyon euro da imza parası alacak.


Hollandalı futbolcu için yarın Türk Telekom Arena'da bir de imza töreni düzenlenecek


31 yaşındaki tecrübeli oyuncu bu sezon Galatasaray forması ile çıktığı 9 maçta 2 gol atıp 2 asist yapma başarısı gösterdi.
 
Bence forvet için gelecek yılı beklemeliyiz çünkü devre arasında sağlıklı bir araştırma yapma olanağı yok ve de ortada bizim seviyemizde oynabilecek bir oyuncu var mı ?
 
Ön libero ve forvet için Carole, Jose ve Denayer gibi maliyeti uygun, genç ve gelecek vadeden oyuncular bulunmalı bunun içinde transferi vereceksin scout ekibine kimse karışmayacak.
 
Ön libero ve forvet için Carole, Jose ve Denayer gibi maliyeti uygun, genç ve gelecek vadeden oyuncular bulunmalı bunun içinde transferi vereceksin scout ekibine kimse karışmayacak.

Onur Salim, ben bir tane önereyim. LigTv'de denk geldikçe Brezilya ligini izliyorum. Gremio'dan Walace takip edilmeli. Genç olmasına rağmen çok olgun ve kaliteli bir defansif orta saha.
 
Şu Niasse'yi alsaydık iyi olacaktı dün yine gol attı ve Akhisar'a göre baya geliştirmiş kendini Spartak Moskova defansını tek başına dağıttı.
 
Rayo Vallecano takımında Lassa Bangoura diye bir oyuncu var sağ açık kimse takip etmez mi böyle adamları..
 
İDDAA oynadıgım için izledimde Atletico Minerio da 27 numaralı eleman değişik bence kimse bu alınmalı belkide ünlü biridir ama takip etmediğimden bilmiyorum :)

Luan

Sağ Kanat
11 Ağu 1990 (25)
26.png
4,00 milyon € t



Transfer markette değeri
 
Ben bu kulüpte nasıl bir akıl tutulması, nasıl bir amatörlük yaşandığını anlayamıyorum artık. İki doğru yapılsa iki yanlış yapılıyor, yine başladığımız yere dönüyoruz. Gerçekten sabrım kalmadı, tahammül edemiyorum belli başlı isimlere ve o belli başlı isimlerden de bir türlü kurtulamıyoruz. Vallahi bıktım usandım artık.

Kardeşim, bu taraftarın yüzde 90'ı Burak'tan da Sabri'den de Umut'tan da bıktı. B-I-K-T-I. Bu kazmaların kendini bir nebze geliştirememesinden, mahkeme duvarı gibi suratlarından, saçma sapan triplerinden, aldıkları paralardan yaka silkti. Bunu anlamak bu kadar mı zor? Kağıt üstünde de pratikte de bu futbolcu müsveddelerinin Galatasaray'a katacağı hiç bir şey yok! YOK YOK YOK!

Allahaşkına şu takıma yeni bir yapılanma gerektiğini hala mı anlamıyor şu kalın kafalarınız? Nasıl yöneticisiniz, nasıl teknik direktörsünüz? Bu nasıl bir işbilmezlik, nasıl bir basiretsizlik? Burak denen topçu bozuntusunu "asla satmayız" diyince mi kendine gelip mücadele edecek sanıyorsunuz? Yılda 3,5 milyon euro kazanan Burak ve Selçuk beyefendilerin, amatör kümede oynayacak kapasitesi olmayan Sabri'lerin Umut'ların kulübün iliğini kemiğini sömürmesini daha ne kadar izleyeceksiniz? Böyle mi düzeltmeye çalışıyorsunuz kulübün mali yapısını? Yazıklar olsun!

------------------------------------------------

Yahu şu şekilde 20 kişilik bir rotasyon kurmak ya da şu şekil bir rotasyon için atılan bir kaç adımı devam ettirmek çok mu zor?

Muslera - Cenk - Eray
Linnes - Denayer - Chedjou - Transfer1 - Koray - Hakan - Carole
Donk - Bilal - Rodriguez - Transfer2
Podolski - Sneijder - Sinan - Emre - Olcan
Transfer3 - Transfer4

Gerekirse medyayı da akıllıca baskı aracı olarak kullanıp kurtul Burak, Selçuk, Umut, Semih gibilerinin kontratından. Sonra da genç ve daha ucuz transferler yap. Zaten hali hazırda Scout ekibin var bunun için.

Biz şunu yapmak yerine 1,5 senedir yerimizde sayıyoruz. Vallahi akıl alır gibi değil!
 
Selçuk'u neden satalım? Muslera ve Sneijder'den sonraki en önemli oyuncumuz Genç diye ispanyadan rodriguezi getirdiler Bilal'İ eleştiren taraftarları da anlamıyorum yok neymiş yaşlıymış En azından genç diye aldığımız rodriguez den filan çok daha kaliteli iyi oynayan ve mücadele eden bi oyuncu . Selçuk ta asla satmamız gereken 3 oyuncudan biri bana göre. Meloda ne kadar saha içinde ve saha dışında çirkef olursa olsun en iyi oyuncularımızdan biriydi sadece savunma yapmakla kalmıyor topuda ileri doğru taşırdı. Kısaca Melo gitti takımdaki bütün bağlar koptu Fiziksel durumu olsun mücadelesi olsun vs... Melo hazırlık kampına gitmemesine rağmen herkes'den daha diri olarak dönüyordu takıma. Bana göre bu sezon şampiyonluğun gitmesindeki etkenler Hoca değişikliği ve de en önemlisi bence deplasmandaki rize mağlubiyeti ve ondan sonraki haftada ki antalya beraberliği ile şampiyonluğu kaybettik zaten.
 
Carole de Jose de Galatasarayın oyuncusu değil, Telles Caroleden kat kat iyi oyuncu. Josenin ilk geldiği maçlardaki basit futbolu ve oyun aklı bizim gözümüzü boyadı. Net olarak bir faydası yok takıma. Herkesin eleştirdiği Bilal dışında hiçbir transfer tutmadı gene. Podolskiyi ayrı tutuyorum Denayerde çok oynama fırsatı bulamadı

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Selçuk denen bir halt yapmadığı halde çuvalla paranan kazan kaptan bozuntusunu neden satmayalım? Yıllardır yerlerde sürünmekten, oyunu yavaşlatıp ikili mücadele kaybetmekten başka ne yapmış? İşte bu zihniyet ırkçı Hamza'nın zihniyetidir! Zaten Selçuk'u satmak istesen, satamazsın. Kim alacak? Aslında bunun derbi maçta üstünden formayı çıkardığı gün kovulması gerekiyordu ancak kulüp bunun, kankasının çetesinin elinde oyuncak olduğu için özür bile dilemeden olay kapandı. Bunlar anca hoca kovdurur, Melo gibi yüzüne konuşamadıklarının arkasından kuyusunu kazarlar, satın aldıkları muhabirlere kendileri lehine haber yaptırıp dururlar. Yani Selçuk'a bu haliyle iyi diyenler kusura bakmasın ama hayatlarında orta saha görmemişlerdir sanıyorum.
 
Yok gördük orta saha oyuncusu.
BAM 3lüsünü gördük. İnamotolar gördük.
Eğer Selçuk giderse malesef ondan daha iyisini alacak vizyonda bir yönetim yok malesef.
 

Üst