Jem ve Bilal'i değerlendirip, İsviçre Milli Takımı'nın düzenli oyuncusu Dzemaili'yi alacağı yıllık ücretin %70'ini cebine koyarak gönderen kimse haindir. Jem ve Bilal'i Milli Takım'a aday oyuncu oldukları için alan fakat onlardan daha kaliteli olan Dzemaili'ye bir şans bile vermeyen Hamza Hoca rezalet teknik direktörlüğünün yanında ırkçıdır.
Transfer tarihlerinin havada uçuştuğu, FFP için sözde gönderilen faksların bir türlü istenilen sonucu vermediği, satılmış muhabirlerin ısmarlama haber yaptığı, evlatlara paraların oluk oluk akıtıldığı, kaliteli yabancı oyuncuların veto edildiği, oyuncu küsmesin diye transferlerin yapılmadığı, başkanın defalarca yalan söylediği, ben sizde oynamak istemiyorum diyip kulüp arayan oyuncunun sözleşmesinin uzatıldığı, kadrodaki Dünyaca ünlü oyuncunun sadece burada oynamak istiyorum demesine rağmen sözleşmesinin uzatılmadığı, taraftarların yöneticiler tarafından FM'ci yapıldığı, şikenin "ş"sinin konuşulmadığı, kadrodaki evlatların giderayak kulübü soyduğu ve binbir türlü saçmalığa katlanan taraftarın 30 küsür bin kombine, 400 bin lisanslı ürün aldığı bir transfer dönemi oldu. Yaşanan bu kötü ve şaibe dolu sürecin son saatlerinde değil Messi, Maradona gelse bile fikrim değişmez. İSTİFA DA BİR HİZMETTİR!