2015 Galatasaray Seçimi

Yapma Kazım, etme Kazım!..

Umut, basketbola yönelik açıklama yapan tek isim ne yazık ki Turgay Kıran. Yanlış hatırlamıyorsam Kıran daha önce böyle bir yapılanmadan bahsetmişti. Arena yanına basketbol salonu vs. de projeleri arasında vardı ama uygulanabilirliği benim gözümde büyük soru işareti. Hepimizin isteği bu yönde ama... Öte yandan başkan adayı Özbek, şubenin adını anmayı bile anlamsız buluyor.

Gün gelecek Kıran´ın kazanmasını isteyeceksin deseler, apartmanı ayağa kaldıracak bir kahkaha patlatırdım ama...
 
Ne rezalet seçim. Saçma sapan adaylar. 7 aydır seçim olacağı bilinen koca Galatasaray'dan çıka çıka bunlar mı çıkmış? İş dedikoduya, birbirinin kuyusunu kazmaya, eleştiriye gelince mahalle kadınlarına pabuç bırakmayanlar iş sorumluluk almaya gelince hemen üç maymuna bağlıyor karaktersiz dinazorlar. Dursun Özbek'miş herif hâlâ utanmadan Can Topsakal denen dengesizi alıyor listesine. Gönderin Ergin Hoca'yı rahat edin. Sizin gibi başkan adaylarına da, listelerinize de... Aysal'a laf edenler de kına yaksın. "Omo Oysol boskotbolo botordooo!" Tabi ondan önce her sene F4 yapıyorduk. Bunların hepsini toplasan bir Aysal etmez be.
 
Al Aysal'ı vur ötekine.
Koskoca Galatasaray doğru dürüst bir başkan adayı çıkaramıyor.
Sonumuz hiç hayra alamet değil.
 
Çok ilginç ama hem isim olarak ,hem fikir olarak, hem de yönetim kurulu listesi olarak Turgay Kıran diğer 2 adayın, en az 3 adım önünde.Dursun Özbek ,bugünkü pespaye yönetimi aynen devam ettirerek şansını kaybetti.Ahmet Özdoğan ise hem tanınmıyor, hem de bugünkü iktidarın emrinde olduğunu her şekilde belli ediyor.

Daha önce dediğim gibi Adnan Polat , yanına Hakan Üstünberk'i ve Haldun Üstünel'i alsa rahatlıkla başkan seçilirdi ama bu topa hiç girmedi.Keşke girseydi...

2013'den beri pespaye başkanlar ve yönetimler tarafından yönetiliyoruz.Skandallar,iş bilmezlikler ve "parası ödenmedi" haberleri birbirini kovalıyor.Turgay Kıran'ın bu döngüyü kırması oldukça zor ama diğer 2 adaydan biri başkan olursa , bu daha rezil günlerin gelmesi demektir...
 
İnanılmaz kötü adaylar ve kadrolar. Allah sonumuzu hayır etsin.

Bunların içinde en yakın durabileceğim isim Turgay Kıran sanırım.
 
Galatasaray yönetim kurulu üyeliği paralı olmalı. .Sen burada isim yapacaksın hem de hiç risk almadan. Kulübün içine atsan dava açan yok. O yüzden üye sayısı azaltılmalı ve yönetime ve yönetim listesine girmek isteyenler 1 milyon doları ceplerinden ödemeli. Profesyonel olarak çalışması gerekenlerde çalışsın.
 
Dursun Özbek denen herif Ergin Ataman'ın yerine Bartzokas'ı mı getirecekmiş? Bu ne düşmanlık? Bu şu anlama geliyor sen geldiğin günden itibaren Ataman'ın altını oydun.
 

Üst