Bir bu eksikti...
http://gsbasket.org/forum/galatasaray-erkek-basketbol-takimi/102374-tibor-pleiss-6.html
Ataman istifa diyipde,Aşşagıdaki sayfada en çok sevinenler kim Bune yaman çelişki anne!
http://gsbasket.org/forum/galatasaray-erkek-basketbol-takimi/102374-tibor-pleiss-6.html
Ona sevinme denmez,Ataman'ın büyük kumarının üstüne Krstic'in dizlerinin patlaması vede kendi isteğiyle ayrılmasının ardından gelen fırsat transferi gibi oldu,kısa vadede beklenen katkıyı verir sandık ( Katkı azda olsa verdi ama yetmedi ) ama yine yanıldıkki zaten vermesi gereken katkıyı verememesine şaşırmadım çünkü 1 yıl top oynamamış hiç hazır olmayan oyuncu olduğu için şaşırmadım ve hazır hale gelmesinin uzun süreceğini tahmin etmiştim,tabii Pleiss oynamak,katkı vermek isteyen iyi niyetli bir oyuncu hazır olmamasına rağmen olması gerektiği gibi doğru roldede oynatılmadı yine coachng hatası var burada sonuçta faydalanamadı ve Ataman'ın Krstic üstüne aldırdığı ve faydalanamadığı için bunun sorumluluğu başkasına değil Ataman'a yazılır o zamanda yazdık istenen kıvama gelene kadar uzun zaman geçer diye halbuki bu kumarlara girmeden zahmet edip araştırsaydı Tyus'un daha uzunu olan savunmacı bir pivot aldırabilirdi ama hep kolaylara kaçtığı için çuvalladı,bu tür transfer hataları yüzünden her sene kadroyu yenilemek ve geçmiş sezonlardan borç ödemek zorunda kalıyoruz sizde savunurken bunları göz ardı etmeyin.
Geçmiş sayfalarda verdiğim liste ile ilgili eleştiriler gelmiş. Yazmıştım ama tekrar yazayım. Ben işaretlediğim oyuncuların transferini yanlış olarak nitelendirmiyorum. Veya kalitelerini tartışmıyorum. Sadece verim alamadığımızı düşünüyorum. Başkalarının bu konuda benden farklı düşünmesi de doğaldır. Benim dikkat çekmek istediğim nokta Ataman'ın transfer politikasıydı. Transferde nitelikten çok niceliğe önem vermesiydi.
Bu gelen transfer yasağı çok iyi oldu ki bence en çok da sezon başlamışken Russ Smith'i yollayalım şunu alalım, Schilb'i yollayalım bunu alalım diyen taraftara iyi oldu bence. Hemen hemen hepsi Ergin Ataman'ı eleştirip Ergin Ataman'lık yapmak istiyor. Kabul edelim Ergin Ataman bu senemizi mahvetti ve artık en az hasarla geçmek lazım bu seneyi. Bazı oyuncuların kontratından olabilecek en az hasarla çıkmak lazım ve rotasyonun da biraz daralmasıyla bu sezonu geçmek lazım artık. Bu saatten sonra bu takımı gelecek bir oyuncu filan kurtarmaz bari başka masraf yaratmayalım.
Bu gelen transfer yasağı çok iyi oldu ki bence en çok da sezon başlamışken Russ Smith'i yollayalım şunu alalım, Schilb'i yollayalım bunu alalım diyen taraftara iyi oldu bence. Hemen hemen hepsi Ergin Ataman'ı eleştirip Ergin Ataman'lık yapmak istiyor. Kabul edelim Ergin Ataman bu senemizi mahvetti ve artık en az hasarla geçmek lazım bu seneyi. Bazı oyuncuların kontratından olabilecek en az hasarla çıkmak lazım ve rotasyonun da biraz daralmasıyla bu sezonu geçmek lazım artık. Bu saatten sonra bu takımı gelecek bir oyuncu filan kurtarmaz bari başka masraf yaratmayalım.
Hocam o Ergin Atamanlık yapmak değilde bu takımı nasıl toplarız demek aslında.Öyle kötü bir malzeme var ki elde herkes biran önce, bir yol varsa şöyle yapalım derdine düştü..Şimdi haklılar bu takımı,kulübü sevdiğimiz için konuşuluyor bu gitsin şu gelsin ama tabi dediğiniz gibi bazı maddi gerçeklerde var..
Bu takım bir kanat bir playmaker ile iyi bir coaching ile bir kademe daha yukarıya çıkar tabi koç değişmeyecekse transfer yapmaya gerek yok o konuda haklısınız.
Furkan kardeşim(yaşın benden küçük diye yazdım umarım rahatsız olmazsın) sen özellikle düşünce tarzını, yazılarını sevdiğim birisin bu forumda. Ancak dediğin takviyelerin 2 türlü eksi girdisi var şubeye. Bu 9-10 MD'lık oyuncu bütçesi zaten imkanlar zorlanarak yaratıldı bu sene biliyoruz hepimiz. Şimdi gidenlere paralarını verip, birde dediğin "iyi" oyunculara verecek paramız yok maalesef. .Çok iyi giden kadın takımına bile 50-100 dolarlık oyuncu alabildiler ancak ki iyi bir oyuncuyla Maljkovic hoca takımı seviyesinden çok daha yukarılara çıkartabilecekken.