2017/2018 Avrupa'dan Transferler

Valencia'yı tarinhinde ki ilk şampiyonluğuna taşıyan Pedro Martinez'le yollar ayrılmış, Tenerife'de başarılı bir sezon geçiren Txus Vidorreta yeni antrenör oldu.

Txus Vidorreta geçtiğimiz yıl İspanya'da yılın antrenörü seçilmişti, Tenerife'yle Fiba Şampiyonlar ligini kazanan, normal sezonu 5. sırada bitiren Vidorreta playoflarda Malaga'ya çeyrek finalde 2-1'lik sonuçla elenmişti.

İlginç karar...
 
Gercekten cok enterasan bir karar olmus - Tenerifenin bir kac macini takip etmistim etmediklerimi de sonradan detaylarina bakmistim. Savunma agirlikli hucumu pek sevmeyen - 24 saniye sureyi sonuna kadar kullanan ve maclarinda genellikle 60 - 70 sayi civarinda bitiren bir takim meydana getirmisti Txus Vidorrreta - acikcasi oyun sekillerine uyus olmustum.

Hayir o degil tarihinde ilk defa sampiyonluga ulastiran teknik adami bas taci edin yahu. Pedro Martinez Hocam sana basarilar dilerim.
 
Coty Clark'a keşke çökseydik çok iyi bir hamle olurdu. Sakatlığından sonra biraz gözden düştü Kazan'da ama Langford ve Parakhouski varken de çok topla haşir neşir olamazdı. Piyasada oyuncu kalmayacak bu gidişle
 
CSKA Leo Westermann'ı transfer etmiş. Teodosic'in arkasında iyi durur. Bu sene kadroyu epey yenileyecekler anlaşılan. Pivot seçimlerini çok merak ediyorum.
 
CSKA Leo Westermann'ı transfer etmiş. Teodosic'in arkasında iyi durur. Bu sene kadroyu epey yenileyecekler anlaşılan. Pivot seçimlerini çok merak ediyorum.

Atletik bir 5 numara lazım onlara.
Savunması iyi ribauntçu birisini nerden bulurlar bilmiyorum ama almalılar.

Bu arada Real Madrid kurt oyuncusu Felipe Reyes ile 2 yıl daha sözleşme imzaladı.
Daha kaç yıl oynayacak bu adam ?
 
DEDİKODULAR |

Maccabi Tel Aviv, Vladimir Stimac'a 2 yıllık sözleşme önerdi.

Milano Dairis Bertans ile anlaşmak üzere.

Real Madrid, Nicolo Melli ve Darius Miller ile ilgileniyor.

Anadolu Efes ve Olympiakos Brock Motum ile ilgileniyor.

Baskonia Shane Larkin'in yerine Jayson Granger'ı istiyor.
 
Önümüzdeki yıl Barcelona'dan herhangi bir başarı beklemiyorum ama Maccabi'nin çok iyi bir sezon geçireceğini düşünüyorum. Stimac bence onlar için doğru hamle.
 

Üst