2017-2018 Galatasaray Erkek Voleybol Takımı

4aG6pp.jpg


Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Efeler Ligi 20. haftasında Halkbank’ın konuğu oldu. Takımımız Başkent Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden 3-2 mağlup ayrıldı.

Mücadeleye etkili başlayan ev sahibi ekip oldu. Filenin Aslanları, Ufuk Minici’nin sayısıyla 5-5’te durumu eşitledi. Halkbank karşısında seri yakalayan takımımız ilk set teknik molasına 7-12 önde girdi. Teknik molanın ardından üst üste sayı bulmaya devam eden Galatasaray HDI Sigorta, durumu 7-16 yaptı. Halkbank karşısında üstünlüğünü sürdüren takımımız ilk seti 15-25 kazandı ve setlerde 1-0 öne geçti.

İkinci sete 3 sayılık seriyle başlayan Galatasaray HDI Sigorta oldu. Takımımızın sayılarına anında karşılık veren ev sahibi ekip 8-8’de durumu eşitledi. İkinci set teknik molasına 12-9 önde girmeyi başaran Halkbank, etkili sayılarıyla seti 25-21 kazandı ve setlerde beraberliği yakaladı.

Üçüncü set karşılıklı sayılarla başladı. Ufuk’un sayısıyla öne geçen takımımız üçüncü set teknik molasına da 10-12 önde girdi. Teknik molanın ardından 4 sayılık seri yakalayan takımımız farkı daha da açtı. Doğukan’ın sayılarıyla etkili olan Filenin Aslanları, seti 20-25 kazandı ve setlerde 2-1 öne geçti.

Karşılaşmanın dördüncü seti nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Karşılıklı sayılarla ilerleyen sette teknik molaya 11-12 önde giren takımımız, molanın ardından 8-1’lik seri yakalayarak farkı daha da açmayı başardı. Setin sonunda etkili sayılarıyla 24-24’te durumu eşitleyen Halkbank, 27-25 seti kazanan taraf oldu. Ev sahibi ekip bu sonuçla setlerde durumu 2-2 yaptı.

Maçın kazananının belirlendiği beşinci sete iyi başlayan ev sahibi ekip, saha değişimine 8-6 önde girdi. Etkili oyununu tie-break seti boyunca sürdüren Halkbank, seti 15-12, maçı da 3-2 kazandı.

Takımımız, Efeler Ligi 21. haftasında Jeopark Kula Belediye ile deplasmanda karşılaşacak.
 
Efeler Ligi'nde 20. Haftanın Sonuçları, Puan Durumu ve 21. Haftanın Maç Programı:


20. Haftanın Sonuçları:

Afyon BLD 1-3 İnegöl BLD

Halkbank 3-2 Galatasaray

Gümüşhane Torul 0-3 Fenerbahçe

Beşiktaş 0-3 Ziraat Bankası

İstanbul BŞB 3-0 Maliye Milli Piyango

Kula BLD 0-3 Arkas Spor


8YNqJk.png



21. Haftanın Maç Programı:

Maliye Milli Piyango - Halkbank

Ziraat Bankası - İstanbul BŞB

İnegöl BLD - Beşiktaş

Fenerbahçe - Afyon BLD

Arkas Spor - Gümüşhane Torul

Galatasaray - Kula BLD
 
Son düzenleme:
bB6lyZ.jpg


Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Efeler Ligi 21. haftasında Jeopark Kula Belediye’nin konuğu oldu. Takımımız, Manisa Kula Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden 3-1 galip ayrıldı.

Mücadeleye iyi başlayan taraf Galatasaray HDI Sigorta oldu. Jeopark Kula Belediye karşısında etkili oyunuyla farkı açan Filenin Aslanları, ilk set teknik molasına 12-7 üstün girdi. Etkili oyununa teknik mola sonrası da devam eden Galatasaray HDI Sigorta, ilk seti 25-19 kazanarak setlerde 1-0 öne geçti.

İkinci sete de iyi başlayan takımımız, teknik molaya 12-9 önde girdi. Ev sahibi ekip karşısında istediği oyunu set boyu sürdüren Filenin Aslanları ikinci seti de 25-19 kazandı ve karşılaşmada 2-0 öne geçti.

Üçüncü set karşılıklı sayılarla başladı. 4-4’lük eşitliğin ardından bu kez öne geçen ev sahibi ekip oldu. Farkı açan Jeopark Kula Belediye, teknik molaya 8-12 önde girmeyi başardı. Ev sahibi ekip karşısında istediği oyunu sergileyemeyen takımımız üçüncü seti 22-25 kaybetti. Bu sonuçla setlerde durum 2-1 oldu.

Maçın kazananının belirlendiği dördüncü set de karşılıklı sayılarla ilerledi. Teknik molaya 9-12 ev sahibi ekip girse de molanın ardından etkili oyunuyla önce skoru eşitleyen takımımız seti 25-22, maçı da 3-1 kazandı.

Galatasaray HDI Sigorta, Efeler Ligi 22. haftasında Gümüşhane Torul Gençlik ile deplasmanda karşılaşacak.
 
[MENTION=8367]Aykut Kadıoğlu[/MENTION] şimdi 1-8 mi play-of mu oynayacak yoksa 1-4 final grubu mu olacak? Statüyü tam anlamadım herkes farklı konuşuyor.
 
Efeler Ligi'nde 21. Haftanın Sonuçları, Puan Durumu ve 22. Haftanın Maç Programı:


21. Haftanın Sonuçları:

Maliye Milli Piyango 2-3 Halkbank

Ziraat Bankası 3-0 İstanbul BŞB

İnegöl BLD 3-0 Beşiktaş

Fenerbahçe 3-0 Afyon BLD

Arkas Spor 3-0 Gümüşhane Torul

Galatasaray 3-1 Kula BLD


oOVEMb.png



22. Haftanın Maç Programı:

Halkbank - Ziraat Bankası

Gümüşhane Torul - Galatasaray

Beşiktaş - Afyon BLD

İstanbul BŞB - İnegöl BLD

Arkas Spor - Fenerbahçe

Kula BLD - Maliye Milli Piyango
 
Son düzenleme:
Z9XPya.jpg


Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Efeler Ligi 22. haftasında TKD K. Enerji Gümüşhane Torul Gençlik’in konuğu oldu. Filenin Aslanları, normal sezonun son maçından 3-0 galip ayrıldı.

Karşılaşmaya iyi başlayan taraf Galatasaray HDI Sigorta oldu. İlk set teknik molasına 11-12 önde giren takımımız, molanın ardından ev sahibi ekip karşısında farkı açmayı başardı. İlk seti 23-25 kazanan takımımız, TKD K. Enerji Gümüşhane Torul Gençlik karşısında deplasmanda 1-0 önde geçti.

İkinci sete de iyi başlayan Filenin Aslanları, teknik molaya 7 sayı farka 5-12 önde girdi. Ev sahibi ekip karşısında üstün oyununu set boyu sürdüren Galatasaray HDI Sigorta ikinci seti de 19-25 kazandı.

Karşılaşmada 2-0 öne geçen takımımız, üçüncü sete de güzel bir başlangıç yaptı. Üçüncü set teknik molasına 4-12 üstün girmeyi başaran Filenin Aslanları, etkili oyununu set boyu devam ettirdi. Üçüncü seti de 18-25 tamamlayan Galatasaray HDI Sigorta karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla takımımız Efeler Ligi’nin normal sezonunu 6. sırada tamamladı.
 
Çeyrek finalde Fb ile eşleştik. Normal sezondaki ilk maçı 3-0 kaybedip 2. maçı deplasmanda aleyhimize hakem hataları olmasına rağmen 2-3 kazanmıştık. Umarım tur atlayıp CEV Cup'a kalırız.
 
Efeler Ligi'nde Normal Sezon Tamamlandı! 22. Haftanın Sonuçları, Puan Durumu ve Play-Off Çeyrek Final Eşleşmeleri:


22. Haftanın Sonuçları:

Halkbank 3-1 Ziraat Bankası

Gümüşhane Torul 0-3 Galatasaray

Beşiktaş 0-3 Afyon BLD

İstanbul BŞB 3-1 İnegöl BLD

Arkas Spor 3-0 Fenerbahçe

Kula BLD 3-2 Maliye Milli Piyango


1J6q15.png




Bugün oynanan karşılaşmaların ardından, 2017 – 2018 Voleybol Sezonu Efeler Ligi’nde normal sezonu genel sıralamada ilk sekiz sırada tamamlayan Halkbank, Fenerbahçe, Arkas Spor, Ziraat Bankası, İstanbul BBSK, Galatasaray HDI Sigorta, Maliye Piyango ve Afyon Bld. Yüntaş takımları Play-Off Etabı‘nda mücadele etmeye hak kazandı.

Ayrıca; normal sezonu genel sıralamada son dört sırada bitiren Jeopark Kula Bld., İnegöl Bld., Beşiktaş ve TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik takımları Baraj Etabı‘nda mücadele edecek.


Play-Off Çeyrek Final Eşleşmeleri:

Halkbank - Afyon BLD

Arkas Spor - Maliye Milli Piyango

Fenerbahçe - Galatasaray

Ziraat Bankası - İstanbul BŞB
 
Son düzenleme:
9mY0pN.jpg


Filede Play Off Çeyrek Final Programı açıklandı!

2017 - 2018 Voleybol Sezonu Vestel Venus Sultanlar Ligi ve Efeler Ligi’nde Play-Off Çeyrek Final programı belli oldu.

Vestel Venus Sultanlar Ligi normal sezonunu 48.065 puanla üçüncü sırada tamamlayan Galatasaray Bayan Voleybol Takımımız, ligi altıncı sırada tamamlayan Halkbank ile çeyrek finalde karşılaşacak.

Efeler Ligi normal sezonunu 40.635 puanla altıncı sırada tamamlayan Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız ise, ligi üçüncü sırada bitiren Fenerbahçe ile çeyrek final mücadelesine çıkacak.



Vestel Venus Sultanlar Ligi ve Efeler Ligi’nde Play-Off Çeyrek Final programı şu şekilde;

Sultanlar Ligi:

1.Maç | Halkbank - Galatasaray
3 Mart 2018 Cumartesi 16.00 Başkent Spor Salonu

2.Maç | Galatasaray - Halkbank
6 Mart 2018 Salı 15.00 Burhan Felek Spor Salonu

3.Maç | Galatasaray - Halkbank
9 Mart 2018 Cuma Burhan Felek Spor Salonu (olursa)


Efeler Ligi:

1.Maç | Galatasaray HDI Sigorta - Fenerbahçe
4 Mart 2018 Pazar 16.00 Burhan Felek Spor Salonu

2.Maç | Fenerbahçe – Galatasaray HDI Sigorta
8 Mart 2018 Perşembe 16.00 Burhan Felek Spor Salonu

3. Maç | Fenerbahçe – Galatasaray HDI Sigorta
11 Mart 2018 Pazar Burhan Felek Spor Salonu (olursa)
 
Takım sezonun sonunda çıkışa geçti ve herkesle kafa kafaya oynadı. Ne dersiniz bir süpriz ile Feneri eleyip oradan şampiyonluğa yürüyebilir miyiz?
 
Bjk erkek voleybol takımı küme düşmüş. Üzülmedim ama sevinmedim de. Sonuçta bizim de gelecek sezon branşlarımız kümede kalmak için oynayacak veya küme düşecek.
 
G945q3.jpg


Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Play Off Çeyrek Final 1. maçında yarın saat 16.00’da Fenerbahçe’yi Burhan Felek Spor Salonu’nda konuk edecek.

Başantrenör Nedim Özbey, yardımcı antrenör Umut Çakır, kaptan Hüseyin Koç ve Ufuk Minici, derbi karşılaşması öncesi Galatasaray Televizyonu’ndan Merve Ergü’nün sorularını yanıtladı. Açıklamalar şu şekilde;

NEDİM ÖZBEY:


“Ezeli ve ebedi rakiplerin maçı olacak. Güzel olacağını düşünüyorum. Fenerbahçe’den daha avantajlı olduğumuzu düşünüyorum. Takımıma bu konuda çok güveniyorum. Birkaç sakatlığımız vardı ama tam kadroyla çıkacağız. Çok iyi hazırlanıyoruz. Play Off başka bir oyun. Lig oyunu gibi değil. Play Off’u oyuncuların oynaması gerekiyor. Bizim Play Off oyuncularımız var. Onlara güveniyorum, iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Fenerbahçe’ye de başarılar diliyorum. Bizi buraya getiren taraftarımız. Onların dedteğiyle şehir içinde şehir dışında iyi maçlar çıkardık. Çevre illerden geliyorlar. Torul maçında salonu doldurdular. Fenerbahçe maçında taraftarlarımıza da güveniyorum, bekliyoruz onları.”


UMUT ÇAKIR:

“Yarın saat 4’te buraya bekliyoruz taraftarlarımızı. Avrupa Kupaları’na gitmek istiyoruz. Yaklaşık 4 senedir eşleşmiyorduk Fenerbahçe’yle. Biz onları elemiştik. Umarım yine tekrar eder ve eleriz. Seri kolay geçmeyecek. İnşallah biz galip geliriz ve adımızı ilk 4’e yazdırırız.”


HÜSEYİN KOÇ:

“Fenerbahçe - Galatasaray derbisi dünyanın takip ettiği bir maç. Bizim için çok zor bir maç. 6 aydır bir şeyler değişsin diye uğraşıyoruz. Erkek voleybolun kaderinin değişeceği bir maç. Bu kadar fedakarlık yaptık, yarınki maçta karşılığını alacağız. Bunun stresi de var ama ilk 4’e girmek istiyoruz. Fenerbahçe bizi yenerse de Avrupa’ya gitme şansımız var. Taraftarlarımızı yarın saat 4’te buraya bekliyoruz. Bizim için son yılların en önemli maçı. Alnımızın akıyla bu maçtan çıkabilirsek çok şey değişecek.”


UFUK MİNİCİ:

“İyi bir dönem geçirdik. Şimdi zorlu bir süreç bizi bekliyor. Fenerbahçe de iyi durumda. Onlar Avrupa maçı yapıp geldi. Biraz daha yorgun olduklarını düşünüyorum. Yarınki maça konsantre olup çıkacaklarından eminim. Yarın iyi bir maç olacak. İnşallah kazanan taraf biz oluruz. Umarım galip gelerek bir üst tura çıkan biz oluruz.”
 
Erkek voleybol takımımız da setlerde 0-2 geride. 2. sette 12-8 öndeydik ama 21-24 geriye düştük 3-0'lık seri yapıp uzattık ama yetmedi. Şu seti alsaydık maç kazanma yolunda iyi bir adım atmış olacaktık ama çok zor şu moral bozukluğuyla vatakambek yapmak.
 
1JZo3A.jpg


Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Play Off Çeyrek Final 1. karşılaşmasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Filenin Aslanları, Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden 3-2 galip ayrıldı.

Karşılaşmaya iyi başlayan taraf Fenerbahçe oldu. 6-6’da skoru eşitleyen takımımız Emin Gök’ün sayısıyla 7-6 öne geçti. İlk mola hakkını kullanan Fenerbahçe molanın ardından etkili sayılarıyla farkı açarak ilk set teknik molasına 10-12 üstün girdi. Teknik molanın ardından karşılıklı sayılarla ilerleyen sette takımımız Akhrem ve Okello’nun sayılarıyla etkili oldu. 14-17’de mola hakkını kullanan takımımız, Fenerbahçe’nin üst üste bulduğu sayılara karşılık veremedi. Farkı açan konuk ekip ilk seti 21-25 kazandı ve setlerde 1-0 öne geçti.

İkinci set karşılıklı sayılarla başladı. 6-6’lık eşitliğin ardından farkı açan Filenin Aslanları ilk set teknik molasına Yasin’in sayısıyla 12-8 önde girmeyi başardı. 16-16’da durumu eşitleyen Fenerbahçe ardından öne geçti. 19-21’de mola hakkını kullanan takımımız, üst üste bulduğu sayılarla 24-24’te durumu eşitledi. Karşılıklı sayılarla uzayan seti 26-28 ile kazanan Fenerbahçe oldu ve setlerde 2-0 öne geçti.

Karşılaşmada üçüncü sete de Fenerbahçe etkili başladı. Fenerbahçe karşısında 7-7’de durumu eşitleyen takımımız, teknik molaya da 12-10 üstün girdi. Molanın ardından etkili oyununu sürdüren takımımız karşısında Fenerbahçe 21-21’de skoru eşitlese de üçüncü seti 25-23 kazandı ve setlerde durumu 1-2 yaptı.

Dördüncü set karşılıklı sayılarla başladı. 4-4’lük eşitliğin ardından farkı açan Filenin Aslanları, teknik molaya da Yasin’in sayısıyla 12-9 önde girdi. Okello ve Emin’in sayılarıyla farkı daha da açan takımımız, oyun üstünlüğünü set boyu sürdürdü. Dördüncü seti Emin’in sayısıyla 25-23 kazanan Galatasaray HDI Sigorta, 2-0 geriye düştüğü maçta 2-2 beraberliği yakaladı.

Maçın kazananının belirlendiği tie-break setine de iyi başlayan Galatasaray HDI Sigorta, saha değişimine 4 sayı farkla 8-4 önde girdi. Etkili oyununu sürdüren Filenin Aslanları, seti 15-11 maçı da 3-2 kazandı.

Fenerbahçe - Galatasaray HDI Sigorta Play Off Çeyrek Final 2. karşılaşması Fenerbahçe’nin ev sahipliğinde 8 Mart 2018 Perşembe günü saat 19.00’da Ataşehir Metro Enerji Salonu’nda oynanacak.

2 maçı kazanan takım adını yarı finale yazdıracak. Galibiyetlerin eşitliği durumunda 3. karşılaşma ise 11 Mart 2018 Pazar günü Fenerbahçe’nin ev sahipliğinde oynanacak. Maçı kazanan takım yarı finale yükselirken, yenilen takım ise 5/8 etabında mücadele edecek.
 
Son düzenleme:
Bu takımla gurur duyuyorum. Bu sezon en çok gurur duyduğum takım erkek voleybol takımımız. Bir kez daha vatakambek yaparak feneri yendiler. İnşallah kalan 2 maçtan birini de kazanıp Avrupa'ya kalacağız.

Helal olsun size Filenin Aslanları !
 
demek ki neymiş galatasarayı galatasaraylılar yönetmeliymiş beşiktaşlılar yahut fenerliler hele hele takiyeciler hiç değil. sen rahmetli paidar ağabeyin zamanlarına dönmek istiyorsan hainleri değil 7469 sicil numaralı arslan parçası nedim özbey'i takımın başına geçireceksin. hep derim yaşadıkları müddetçe futbol'un başında fatih terim, tekerkekli sandalye basketbolunun başında sedat incesu, kadın basketbolunun başında ekrem memnun, erkek basketbolunun başında ergin ataman ve erkek voleybolunun başında da nedim özbey olmalı diye!!!

niye mi? çünkü beşi de kurucularımız emin bülend serdaroğlu, celal ibrahim ve ali sami yen'in kurucu iradesi ve felsefesine uygun zatlar zira hepsinin avrupa şampiyonluğu var ve amatör ruhla galatasaraylılar. nedim özbey'in avrupa kupası mı var diyecek olanlara bu seneki bütçesinin üçte biriyle geçmişte erkek voleybol takımımızın tarihinde kazandığı tek enternasyonel kupa olan balkan kupasını hatırlatırım...galatasaray kindir!!!
 

Üst