2018/2019 EuroLeague

Tebrik ediyorum Ergin hocayı ve takımı. Çok büyük bir başarı bu. Geçmişte Ergin hoca bizim başımızdayken hatalarıyla sevaplarıyla yer aldı. Şimdi Efeste. Onu canı gönülden destekliyorum. Ve Fenerbahçeye karşı çok başarılı olup finale gitmesini diliyorum.
 
Sadece iyi bütçe değil aynı zamanda kusursuz bir organizasyonda gerekliymiş,huzurlu bir ortamda gerekliymiş.Efes bu yazdıklarımın hepsini sunuyor Ergin hocaya,hocanın kendiside formda demek ki güzel bir sezon yaşıyorlar.

Final Four'da mücadele edecek olan 2 Türk takımınıda tebrik ederim.Tuncay Özilhan ve Aziz Yıldırım'ı da ayrıca tebrik ederim.Bu onların eseri.
 
Valencia yine Eurocup'ı kazanmış. Seneye tekrar EL'de olacaklar. Adam gibi bir yönetimimiz olsa bunu biz de başarabilirdik.
 
Büyük maç yarın. Tam olarak net bilgi yok ama vesely çirkefiyle kalinic'in oynamama ihtimali varmış. Datome ve Lauvergne zaten götürülmedi onlar kesin olarak yok. Eğer vesely oynamazsa Efes için çok iyi olur. Ama fenerde büyük tecrübe var onlar alıştı burada oynamaya, Efes'in kesin bir acemiliği, tedirginliği olacaktır ilk başta. O yüzden şanslar eşit, maç ortada diyorum eksiklere rağmen. Çok istiyorum Efes'in şunları yenip havalarını indirmesini, Obradovic unutamaz öyle bir yenilgiyi Ergin Ataman karşısında.
 
Gigi kesin yokmuş, Vesely Kalinic çalışmalara başlamış demiş Obradovic. Eksik olmaları yerine tam kadro olmalarını isterdim. Umarım Vesely Kalinic oynarlar. Zaten orası Türkiye ligi değil Vesely sürekli faul problemine giriyor. Bu kadar sansasyonel olayların yaşandığı yıl da Ergin hocadan bi eurolig şampiyonluğu isterim açıkçası. Neyse yarın için Efes’e hocaya başarılar, heyecanla bekliyoruz.
 
Ergin Ataman'ı tanıyorsam bu maça ÖSS'ye hazırlanır gibi çalışmıştır ve iyi hazırlandığı maçları kolay kolay kaybetmez. Bu yüzden FB'yi eleyip finale çıkması sürpriz olmayacaktır. Lakin 2 gin sonraki final maçına aynı konsantrasyonu gösterebilir mi, bilemiyorum. Bu yüzden olası bir Real - Efes finali ve RM şampiyonluğu bana göre kuvvetle muhtemel...
 
Bence diğer tarafta favori Cska. Sessiz sedasız ve görece şatafatsız geldiler ve hem kadro hem form olarak Real'den daha iyiler.
 
Efesi tabiki destekliyorum bugün. Umarım zaferle ayrılacaklar ancak kamuoyunda Efes favoriymiş gibi bir hava yaratılıyor. Kalinic bunu söyledi, hasta fenerli Murat Murathanoğlu bunu söyledi. Bu çok yanlış bir durum bence. Fenerin 2 tane eksiği var lauvergne ve datome. Kalinic ve vesely oynayacaklar. Ki 4 eksiği varken bile fener kötü oynamadı. Bence tecrübeleriyle ön plana çıkıyorlar. Ama efes favori dersek bu sefer baskı altında olan Efes olacaktır. Bırakalım da 5 kere üst üste f4 yapmıs,Obralı Fenerbahçe yine favori olsun da Efes yine aradan sıyrılıp maçı alsın inşallah. Başarılar Efes, Haydi Ergin hoca.
 

Üst