2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Bu hafta bizim dışımızda Trabzon dahi kazandı. Çok kötü oldu, psikolojik üstünlüğü ele geçirme maçıydı ancak tam tersi oldu, Başakşehir o gücü eline aldı.

Başakşehir; FB ile evinde, BJK ile sanırım deplasmanda, bizimle de deplasman ve geriye diğer takımlar kaldı. Bunlara çelme takabilecek hangi takımlar var, Akhisar mücadele eder dedim, adamlar kümede kalmak için savaşır diye düşünmüştüm ancak çok kolay goller yediler. Erzurum ve Sivas deplasmanı bu aya denk gelse, iklimsel olumsuzluk oluşabilir. Başka da aklıma bir şey gelmiyor. Geçen sene ki gibi dışarı çıkan topu içeri alan kalecileri de yok, FB'nin yüzüne bakmadığı adam kalelerini koruyor.
 
Bu başakşehir denilen takımın fikstürü baktığımda takılabileceği takımlar olarak Malatya, Fener, Konya, Beşiktaş ve bizi görüyorum. Aslında 8 puan kaybedebilirler bu takımlardan ama biz kayıpsız gider miyiz orası önemli. Bi de bizim bunlarla yapacağımız maç sondan bir önceki hafta. O zamana kadar umarım iş işten geçmez. Fener maçına kadar bizim kayıpsız gitmemiz lazım. Aslında maç maç bakarsak hiç de zor değil bu. Hepsini gayet rahat alabiliriz bu maçların sadece fener maçı bizim sıkıntı olur malum bir şanssızlığımız var orada. Ben tek kayıp lüksümüzün orada olabileceğini düşünüyorum. Geri kalan tüm maçları almamız lazım yoksa süreç iyice daraldı çünkü.
 
Sen 31 Ocak’ta transferleri bitirirsen olacağı bu. 6 puan öndeki rakibin Aralık biter bitmez 2-3 takviye yapıyor, senin aldığın stoper forvet takıma alışacak da verimli olacak da... Adam uçaktan iniyor ertesi gün sahaya atıyorsun verim versin diye..
 
Emre ve Japon takımla çalışmış. Emre gelişi ile umarım Belhanda kulübeye çekilir, son maçta 26 tane top kaybı yapmış ve daha da önemlisi, adam takımı ileri taşımak ve oyunu kurmak için o pozisyonu işgal ediyor lâkin bunu yapamadı, yapamıyor.

Emre'nin de ne vereceğini sınamak lazım.
 
Hayırlı olsun.
Yolu açık olsun.
Bence gittiğinde güzel bir uğurlama yapılmalı...
 

Ekli dosyalar

  • Screenshot_20190204-234657.jpg
    Screenshot_20190204-234657.jpg
    579.9 KB · Görüntüleme: 9
Donk ne adam be. Topla rakip arasına çok iyi girdi.

Bu arada, Yunus kesinlikle Galatasaray topçusu değil. Top rakipte iken baskı yapmak yok, formayı zor görür.
 
Yunus’un Emre Çolak’tan tek bir artısını gören varsa yazsın. Çok vasat.
Marcao 22 yaşında sanırım ama 32 yaşındaymış gibi çekip çeviriyor defansı, liderlik ediyor, bravo.
 

Üst