2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Kanser futbol kanser futbol kanser futbol... 2 yıldır neden bu takım top oynamıyor arkadaş, sebebi ne ya? Biri çıksın izah etsin artık taraftara. Hadi taktiği bilmem neyi geçtim artık pes ettim de, önceden döve döve oynatırdı Fatih hoca oyuncuları. O da mı kalmadı ya ? Bıktım artık sıkıldım.
 
🗣 ultrAslan:

“Yarın Malatyaspor maçımızı yönetecek Yaşar Kemal Uğurlu'nun daha önce yönettiği 8 maçımızdaki performansı”

✅1 Galibiyet
⭕1 Beraberlik
❌6 Mağlubiyet
⚠️26 Sarı Kart
⛔4 Kırmızı Kart
📌Aleyhimize 4 penaltı

Çok büyük bir tehlike ile karşı karşıyayız.
Fenerbahçe maçı öncesi büyük kıyım gerçekleşebilir.
Dikkatli olmak gerekir.

Malesef MC yönetimi tedbir kararı ime ilgilenirken TFFyine yaptı yapacağını.
Acaba ne zaman hakkımızı ne olursa olsun her koşulda koruyacak bir yönetimimiz olacak?
 
Maç 2-0 olduğunda Marcao'nun çıkartılması lazımdı. Lyundiama'dan sonra Marcao da derbide yok. Tebrikler hocam.
 
Bırakın her şey olumsuz gitsin. Her şey olumlu olunca galip gelemiyoruz ama olumsuzken iyi sonuçlar çıkıyor. Zaten son haftalar artık, imkansızlıklar bizim en büyük dopingimiz yıllardır.
 
Maçın kilit adamı Belhanda. Ya vezir eder ya rezil. Geçen maçta yaşananları hırs yapar sadece futbol oynamaya konsantre olursa yürür gider. Tahriklere kapılıp gaza gelirse kırmızı alır ve sonun başlangıcı olur.
 
Eğer şampiyon olmak istiyorsan, siyasetin futbolu ele geçirmesine göz yummak zoruna gidiyorsa, 20-30 yıl demeden çıkıp yeneceksin! Bunun bahanesi yok. Lâkin onu başaracak bir takım ve teknik direktör var mı pek emin değilim. Mental olarak iyi hazırlanmak gerek, işin doğrusu şans da yanında olmalı biraz. Fakat şöyle bir göz atınca;

-Takım uzun süredir bir şey oynamıyor.
-Deplasmanlarda zaten kötüyüz.
-Saha içeri lider diyebileceğimiz dominant bir oyuncumuz yok.
-Stoperlerimizin ikisi de olmayacak.
-Çıkacak olası bir gerginlikte kırmızı kart görme potansiyeli yüksek oyuncularımız mevcut, çabuk dağılma ihtimalimiz fazla.
-Golcüsüz çıkıyoruz, Diagne uyum sağlayamadı henüz.

Tüm eski futbolcular da röportaj verdiğine, bazıları "Galatasaray bu sene favori, o sene bu sene" zehirli okunu da attığına göre klasik sonuç kaçınılmaz:) Rakibin durumu pek önemli değil. Çünkü biz şekilde gol yemeyi ve yenilmeyi beceriyoruz. Tahminim kaybederiz zaten beraberlik de bir işe yaramıyor.
 
Allahini seven defansa gelsin :) bu mac boyle bitsin lutfennnnnnnnnn. hadi usaklar dayanin lutfen .

Dayanin yazdim gol yedik. 10 saniye bile gecmedi uzerinden :(
 
Afedersiniz Linnes denen mal ısrarla orta açmak yerine yan pas yapıyor. 5-10 kere falan gördüm. File takınca beyinde hasar oluşmuş galiba. Bunun izahı yok.
 
Fatih Terim denen elemanın teknik direktör olduğu yerde ben Nasada astronotum. Yazıklar olsun sana.
 
Rakip 10 kişi kalmasa neyse de; bu rezalet sonuca denecek söz yok. Keşke yenilseydiniz.

Siz şampiyon falan olmayın kazmalar sürüsü!

Fatih Terim sen de hava yapma ortalıkta şöyle büyük hocayım, böyle büyük hocayım diye. Saçma sapan top çevirmeyi mi öğrettin oyuncularına? Gidin hep birlikte akbilspor'u sevenler derneğine üye olun.
 
Yediğimiz golden önce hem Onyekuru'ya hem Fegouli'ye faul var. Buna rağmen 10 kişi kalmış ve yenik duruma düşmüş bir FB'den gol yemeden maçı bitirmeliydik.

Şu istatistiklere bak...


fbgs.png
 
Son düzenleme:
3 puanımız çalındı resmen.

Bu gözler Kadıköy'de beraberliğe sevinen, zaman geçmesi için sahaya iki top atan aciz Fenerlileri de gördü ya yeter benim için. Adamların tek hedefi yenilmemekti ve hakemle de bunu başarıp kutladılar. Böyle bir eziklik hayatım boyunca görmedim.
 

Üst