2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Yazıklar olsun ki şu takımı yenemediniz. Başka takım olsa fark atar, biz ise gol atamıyoruz.

Terim de her zaman ki gibi oyuna müdahil olmayarak, rakibin ekmeğine kaymağı sürdü. Başka biri olsa hırs yapar, şu takıma gol atmak için bir tarafını yırtar ama bizim Belhanda, hocam beni çıkart diyor.

Takım sağa sola top çevirmekten yoruldu ama kenar yönetimi izlemekten yorulmadı. Biri çıkıp demiyor, arkadaş yan pas yapmak da nedir, dikine gitsene..

Hakem rezil ve rezaletti!
Linnes'e yapılan faul doğrudan kırmızı iken, sarı bile vermedi ve üstüne üstlük kasıt yok diyor. Yeni kural mı geldi, fiziki temaslarda artık niyet mi yorumlanıyor yoksa netice mi değerlendiriliyor?
İlk yarıdaki Muslera'nın kayarak yaptırdığı penaltıda acaba kasıt neydi?! İlk defa böyle saçma ve geçersiz bir değerlendirme duydum, kasıt yokmuş; lan adam göğsüne tekmeyi vurdu!

Onyekuru'nun ayağına basılıyor; hakem tamam görmedi. Rakip oyuncu bizim oyuncuya sözlü sataşıyor, hakem kart vermiyor ama bizimkine takılıp düşen adam yüzünden sarı kartı bize veriyor!

Son dakikalarda, Mehmet Topal Diagne'yi kollarıyla sarmalamış, hakemler oralı bile değil.

Anlamadığım, yav tamam sen görmedin, o VAR ne işe yarıyor? Pozisyon devamında neden demezler, hocam orada kart var, bu gol öncesi faul var?

İlk defa lehimize haksız düdüğün olmadığı bir derbi oldu sanırım ama ilk yarıda yanlış taştan gol verdiler, bugün de faulden gol verdiler!
 
Semih Özsoy denen şikeci şerefsiz! Sen basket final serisinin son maçında hakem Recep Ankaralı'yı arayıp konuşan şikeci şerefsiz değil misin? Unuttuk mu sandınuz? Ne yüzle ortalıkta dolanıyorsun? Bir de fetö falan diyor aşşağılık herif! İnşallah pisliğinizde boğulduğunuz günleri de göreceğiz.

10 kişi rakibe 1 gol atamayıp böyle mahlûkları konuşturanlara da yazıklar olsun.
 

Ekli dosyalar

  • IMG_5309.JPG
    IMG_5309.JPG
    44.9 KB · Görüntüleme: 7
Fatih Terim'in Feghouli ve N'diaye'yi çıkarması bence de çok kötü değişiklikler ama bugün yine o statta üç puanımız çalındı. Zaten psikolojik olarak geride gittiğin bir statta böyle kararlar da verilirse futbol konuşmanın pek bir manası kalmıyor. Koca Galatasaray her şeye rağmen üç puanı alacak söylemi her zaman olmuyor. Bu ülkede haksızlığa rağmen Galatasaray çok defa başı dik çıktı ama her zaman bunla mücadele edemezsin. Takım çıkıp altıda altı yapacak. Ondan sonra şampiyon olur muyuz olamaz mıyız göreceğiz.
 
Derbilerde en büyük dezavantaj kırmızı kart görmektir. Ve senin 60 dk boyunca 1 kişi eksik oynamış takıma karşı golden başka bir tane net pozisyonun yok. Hakemin büyük hataları vardır evet fakat önce bir utanın, suçunuzu kabul edin. Şampiyonluğu isteyen takım böyle oynayamaz. Rakip eksik kalıp ceza sahasına kapanmış sen aptal aptal top çeviriyorsun. Yan pas, geri pasla vakit geçiriyorsun. Atak yapmayacaksan niye çıktın o sahaya? Beşiktaşa da geçilin de rahatlayın. Bu takım 2. olmayı da haketmiyor.
 
Bir camia bu kadar küçültür kendini ancak. Galatasaray'a yenilmedik diye kutlamalar, hocası Galatasaray'ı şampiyonluktan ettik diye açıklamalar, fetö toplantısı yapan oyuncularını, fetöcü savcılarla tesislerinde yaptıkları maçları unutup fetöden kupayı kaldırttık diyen yöneticileri ile acınası durumdasın şikeci fenerbahçe.
 
Şu diagne'ye barkod takıp migros kasadan geçirsek 10 lira etmez. Bak lira diyorum euro bile değil. 10 lira etmeyecek adama gittik 10 milyon euro verdik. Bütün maç eksik oynattı bizi. Sonra kırmızı kart görürüm korkusu bizi bitirdi maalesef. Belhanda çıkınca yerine yine diagne gibi bir başka transfer fiyaskosu emre girdi, o girince de bizim yaratıcılığımız bitti. Bence çıkartmaması gerekirdi ama burada Fatih Terim'e niye belhanda'yı çıkardın diye kızamıyorum çünkü kırmızı görse bu sefer tam tersi söylenirdi. Ama Feghouli'yi niye çıkarıyorsun arkadaş. Tek yaratıcı o kalmış elimizde. Hem tamam onu çıkarıp yunanı aldın iki tane uzun santrfora döndük ee o zaman orta yaptır kanatlardan. Onu da yapamıyorsun çünkü linnes ters ayaklı bi türlü orta yapamıyor habire yan pas yapıyor. Zaten düzgün tek ortada gol geldi. Yani kahrolmamak elde değil şu feneri yenemedik. Adamlar bitik, iki pas yapamıyorlar, on kişi kalmışlar. Bu maçı kazanamamak öncelikle bizim hatamız. Fatih Terim'in ve futbolcuların kabahati. Hakem bizim açımızdan en son laf edilecek kişi. İlk yarıda rakipten oyuncu atmış, Belhanda'nın da muhtemel kırmızı kartını vermemiş ilk yarı. Daha ne yapsın hakem. Eğer yenseydik ipler bizim elimizde olacaktı. Şimdi yine akbilsporun beraberliğini beklemek zorundayız.
 
Birçok Fenerbahçeli bana ve benim gibi düşünenlere kızıyor. Tabiki siz şampiyon olun istemem, biz olamadıktan sonra kim olmuş çok da fark etmez. Ama diğer alternatif Başakşehir ise Galatasaray şampiyon olsun.
Hakem konusuna çok girmek istemiyorum. Her pozisyon için her tarafın söyleyecek sözü var. Oturup karşılıklı konuşmuyorsak sonu iyi yerlere gitmez bu tür tartışmaların..
Dün Liverpool - Chelsea maçı yerine bu maçı seyreden ben dahil herkese geçmiş olsun..
 
Terim oyuna doğrudan etki edemiyor. Böyle olunca elinde sadece kulübe kalıyor. Değişiklikler kötüydü, katkı da gelmeyince her zamanki gibi kötü oynadık ve berabere kaldık.

Bu sezon kendi sahamızda özellikle zayıf ekiplere karşı maçın büyük bölümünü tek kale oynayıp neredeyse tek pozisyon bulamadan 90+'da bir gol bularak kazandığımız çok sayıda maç oldu. Milyonlarca kişi kör olmuşuz, haydi bir gayret diye irrasyonel şekilde şampiyonluk kovalıyoruz.
 
Birçok Fenerbahçeli bana ve benim gibi düşünenlere kızıyor. Tabiki siz şampiyon olun istemem, biz olamadıktan sonra kim olmuş çok da fark etmez. Ama diğer alternatif Başakşehir ise Galatasaray şampiyon olsun.
Hakem konusuna çok girmek istemiyorum. Her pozisyon için her tarafın söyleyecek sözü var. Oturup karşılıklı konuşmuyorsak sonu iyi yerlere gitmez bu tür tartışmaların..
Dün Liverpool - Chelsea maçı yerine bu maçı seyreden ben dahil herkese geçmiş olsun..
Bir Fenerbahçeli neden Galatasaray'ın veya Beşiktaş'ın şampiyonluğunu ister ki? Ezeli rakibiniz olmayan Başakşehir daha mantıklı değil mi?
 
Küme düşme hattındayken Galatasaray ile berabere kaldığına sevinen, hocası Galatasararay'ı şampiyonluktan ettik diye demeç verebilen takımdan büyük takım olmaz. Artık rekabet bitmiştir.
 
Yalnız bizim fikstür resmen felaket. İnanılmaz zor kayseri maçından sonra. Konya(d), beşiktaş, rize(d), akbilspor ve sivas(d). Şuna bakar mısınız hepsine bile takılabiliriz. Eğer bu seriden çıkıp şampiyon olabilirsek tarihe geçer bu sezon.
 
Haftanın en saçma golleri:
City’nin attığı 2.golde Sterling’in 7 tane Palace’lı arasından vurması.
Robinho’nun komik BJK defans hatasından rahatça atması.
Bizimkilerin uyuyarak Elif’i boş bırakması. O çöp oğlu çöp muhtemelen daha top oynamaz bütün sezon olduğu gibi, ama bize geldi attı. Bütün sezon Fenerliler küfür ediyordu kral yaptılar.
 
Başak - Rize maçı başlamadan önce beraberliğe razıydım ama maçın sonunda Rize galibiyeti kaçırdı. Başak'a bu sezon kaçıncı +90 penaltısı verildi, sayamadım. Neticede ipleri tekrar elimize aldık. İnşallah buradan sonra da bir hata yapmayız. Artık sakat ve cezalı oyuncular da geri döndü.
 
Ben de 1 puana sevinirdim ama 0 puan kaçtı. Geçen hafta da FB deplasmanında skoru korusaydık şu an 61-61 di. Ama tarihte böyle ihtimallerin harcandığı her sezonu şampiyon olarak tamamladık genelde. Umarım yine Allah’ın izniyle tarihin en zor şampiyonluklarından birini kazanır, bi GS şampiyonluğu daha görmek istemeyen başta fener olmak üzere, bütün rakipleri sustururuz.
 
Onyekuru'nun attığı ikinci golü izlemeye doyamıyorum. Ceza sahasından dan dun vurmadan paslaşarak top çıkarmanın önemi işte bu. Çok kızdığım Diagne'nin de hakkını vermem lazım o golde tek dokunuşta defansı terste bıraktı. Barca golüydü resmen.

Şimdi yapmamız gereken herkesin eleştirisini sezon sonuna bırakıp taraftar, yönetim, futbolcular ve teknik ekip olarak bütünleşip iki kupayı birden kazanmaya odaklanmamızdır. Ligde beş ve kupa finaliyle beraber altı maç var önümüzde. Altısı da final değerinde. Biz altıda altı yaparız yeter ki o havaya girelim camia olarak. Bu şampiyonluk ayrı bir efsane olacak bizim için.
 

Üst