2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Yalnız o yazdığın tüm takımları yenen de Terim'in ekipleri hatırlatırım. Benim tek derdim kendine Galatasaraylıyım diyen birinin sırf Fatih Terim takımın antrenörü diye Galatasaray'ın şampiyonluğuna sevinememesi. Bunu kabul edemiyorum. Yoksa eleştirilecek çok şey var. Bu forumda Diagne transferini mesela en çok eleştiren benim. Ama eleştiri farklı, Galatasaray'ın hocasına düşmanlık farklı. Ama yine de birisi eğer ben Galatasaray'a gönül verdim diyorsa bu benim için yeterlidir. Şu şampiyonluk gecesi kimseyi kırmak istemem, Galatasaray'a gönül verenlere hiç bir lafım yoktur yukarıda yazdıklarım sizler için değildir. Hepimizin şampiyonluğu kutlu olsun, darısı avrupada başarılar olsun.

Gönlümüz tabii ki Galatasaray sevgisi ile dolu. Umarız bu şampiyonluk Avrupada gelecek başarıların bir başlangıcı olsun.

Bu arada maçı Galatasaray'a vermemek için elinden geleni yapan, uzatmayı da dakikalarca uzatan eyyamcı Cüneyt'i, sakatlanıp çıkacağını bile bile sırf pislik yapmak için ilk 11 başlayan, yedek kulübesinden kuduz köpek gibi sağa sola sıçrayan, Galatasaray şampiyonluğunu engellemek için yırtınan, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en şeref yoksunu topçusu emre beleşoğlu'nu, fark açıkken "kimyalarını bozduk" diye atıp tutan, bu akşam ise gerçek yüzünü ortaya çıkaran patlamış balon büyük loser apo hunter'ı, siyaseti arkasına alınca istediği gibi at koşturacağını zanneden bildiri üstadı, patates kafalı göksel'i de anmadan geçmeyelim.

Kahramana gelecek olursak;
Feghouli!
Feghouli!
Feghouli!
Ayakta alkışlıyorum.
 
Öyle bir koyduk ki Galatasaray düşmanlarının hepsi kuduruyor sinirden. Teşekkürler Galatasarayım!

358 ibrasızlık oyu veren Galatasaray hainleri sakın sevinmesin bu şampiyonluğa!
 
Hakikaten güzel ve manidar bir şampiyonluk oldu; hem psikolojik hem maddi hem de hazımsız diğer kulüp taraftarları için çok iyi oldu.

22. şampiyonluk; Onyekuru ve Feguli benim için çok özel adamlar; rakibimin taraftarının haset edip iç çektiği, maç öncesi rakip teknik adamların Galatasaray'ın iki dinamosu ve beyni olarak görüp özel tedbir aldığı kaliteli adamlar; bu iki adam şampiyonluğun zahiri mimarlarıdır.

Artık Avrupa'da başarı istiyorum; Ajax gibi genç ancak kaliteli adamları bulmak lazım yoksa bence Belhanda, Donk, Selçuk gibi adamlarla yine hüsran yaşarız diye tahmin ediyorum.

Koçumuz Terim üzerinden garabetli bir tartışma dönüyor ancak ben olaya oyun yönünden bakarsam; kesinlikle tatmin olduğum bir sezon değildi, Terim salt psikolojik taktikle sonuçlara etki eden bir teknik adamlık yürüttüğü umumuz biliyoruz yani teknik ve taktiksel anlamda sınıfta kaldığını oyuncu seçimleri ve oyuna müdahaleleri ile zaten gördük ancak adam yine şampiyon oldu; 8 lig kupası, 3 Türkiye kupası gibi rakamlara kimse ulaşamadı, vallahi helal olsun.
Başakşehir maçındaki, evvelki maçlarda gösterdiği tavırlar bu seviyenin teknik adamına zaten yakışmıyor; hiçbir ligde pozisyonlara böyle tepki veren ne koç ne de kulübe vardır; kişiliğini de sevmem ancak başarı olarak Türkiye liginin rekortmenidir ve inşeAllah artık Avrupa'da başarıyı getirecek adımları atar da bizi tekrar mutlu eder yoksa Türkiye’de 10 yıldız taksan da, uluslararası sahada gelen başarılar ekseriyeti tatmin zirvesi halini aldı.

Bence Terim hayatta ve ligde kaldığı sürece kimse ona galabe gelemez çünkü ligin ruhunu, psikolojisini çok iyi bilip yönetiyor; böyle bir adamın başımızda olması da ayrı bir avantaj çünkü Avcılar, Güneşler, Yanallar 1-0 yenik başlıyor.
 
Bu şampiyonluk kutlamaları da her sene aynı terane. Aynı şarkıcılar çıkıp aynı şarkıları söyleyip gidiyor. Hiç orijinal bir şey yok. Benim için en güzeli; Sneijder'in kusursuz Türkçesiyle "fener ağlama" demesiydi.
 
Eger olurda bu sezon sampiyon olabilirsek, bu bizim tarihimizin en imkansiz basarisi olur benim acimdan. Neden diyecek olursaniz, karsinizda hukumet destekli ve sampiyonluga 76 el ile sarilmis, kadrosu da takim oyunu da hic kucumsenmeyecek bir IBB var.

Eger sampiyon olursak soz veriyorum 1 adet formamizi forumdan bir arkadasa hediye edecegim. + gordugum ilk 3 cocuga hediye verecegim. + Yaslilar ve kimsesizler yurdunu ziyaret edip kucuk hediyeler goturecegim.

Bakarsiniz sampiyon olmasak bile yaparim. Cunku deliyim deliiiiiiiiiiiii :)

Simdi 1 adet forma disinda diger ikisini gerceklestirdim. Bu forma isi nasil olacak onu bilmiyorum. Nasil bir tesadufe denk getirip gondersem veya nasil bir yol izlemek lazim bilemedim.

Yar bana bir akil :)
 

Üst