2018-2019 Hazırlık Dönemi

Yeni sezonda Basketbol Süper Ligi ve 7DAYS EuroCup’ta boy gösterecek olan Galatasaray Erkek Basketbol Takımımızın sezon öncesi kamp programı belli oldu.

Sezonu 13 Ağustos’ta Florya Metin Oktay Tesisleri’nde açacak olan takımımız, çalışmalarını 26 Ağustos’a kadar İstanbul’da sürdürecek. 27 Ağustos’ta İtalya’nın Bormio şehrine seyahat edecek takımımız, 7 Eylül’e kadar çalışmalarını sürdüreceği Bormio’da üç hazırlık maçı oynayacak.

Bormio’da takımımızın maç takvimi şöyle:

3 Eylül Pazartesi | Galatasaray – Enisey Krasnoyarsk

5 Eylül Çarşamba | Galatasaray – ratiopharm Ulm

6 Eylül Perşembe | Galatasaray – Wurzburg

Bormio kampının ardından yurda dönecek olan takımımız 20 Eylül’e kadar çalışmalarına İstanbul’da devam edecek.

20 Eylül’de Yunanistan’ın Girit şehrinde uluslararası bir hazırlık turnuvasına katılacak takımımızın maç takvimi şöyle:

21 Eylül Cuma | Galatasaray – Unics Kazan / Olympiakos – Hapoel Jerusalem

23 Eylül Pazar | Üçüncülük maçı ve final maçı

Girit Turnuvası’nın ardından İstanbul’a dönecek takımımız, 2 Ekim’de oynayacağı 7DAYS EuroCup mücadelesi Morabanc Andorra maçının hazırlıklarına başlayacak.
 
Bu Bormio'da ne var arkadaşlar birisi bana söyleyebilir mi neden her sene burada kamp yapıyoruz? Herkes Slovenya'da Hırvatistan'da kamp yapıyor biz tam tersi, futbolda da aynı şekilde sanki başka yer yokmuş gibi Zürih, Avusturya tercih ediliyor.
 
Bu Bormio'da ne var arkadaşlar birisi bana söyleyebilir mi neden her sene burada kamp yapıyoruz? Herkes Slovenya'da Hırvatistan'da kamp yapıyor biz tam tersi, futbolda da aynı şekilde sanki başka yer yokmuş gibi Zürih, Avusturya tercih ediliyor.

Aynen Yillardir Bormioda yapiyoruz. Baska bi yerde nezaman yaptik cidden hatirlamiyorum =D
 
Bu Bormio'da ne var arkadaşlar birisi bana söyleyebilir mi neden her sene burada kamp yapıyoruz? Herkes Slovenya'da Hırvatistan'da kamp yapıyor biz tam tersi, futbolda da aynı şekilde sanki başka yer yokmuş gibi Zürih, Avusturya tercih ediliyor.

Slovenya veya Hırvatistan daha ucuz olduğu için tercih edilmiyor herhalde. İsviçre açık ara en pahalı yer oralarda. Ben de olsam Slovenya'yı tercih ederdim.
 
Yeni sezonun 7 Ekim’de başlayacağı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 2018-2019 sezon fikstürü çekildi.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’nı temsilen Galatasaray Basketbol Şubesi Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya fikstür çekiminde hazır bulundu.

Fikstür çekimi sonrasında Ömer Yalçınkaya, bu sezonki hedeflerle ilgili açıklamalarda bulunarak, “Bu ekonomik şartlar altında sezon nasıl ilerleyecek, bu bir muamma ama elimizdeki imkanların en iyisini kullanarak kendi adımıza ve Galatasaray markası adına ligimiz ve Avrupa kupasında en iyisini yapmaya çalışacağız. Önümüzdeki sezon bizi neler bekliyor kestirmesi güç; iki çok değerli kulübümüz ligimize geldi. Türk Telekom ve Afyon Belediye. Ekonomik olarak güçlü olan kulüpler sezonu çok daha rahat götüreceklerdir. Biz de ekonomik açıdan desteğimizi kulübümüzden alıp sezonu iyi yerlerde bitirmek istiyoruz. Rekabetçi bir lig olması her zaman Türk basketboluna fayda getirir, milli takıma fayda sağlar. Çok ciddi takımlar var bu sezonda da. Umut ediyorum ki sağlıklı ve herkesin emeklerinin karşılığını aldığı bir lig sezonu olur” ifadelerini kullandı.

Takım temsilcileri tarafından çekilen kuralar ile belirlenen fikstürde Galatasaray’ın fikstürü şöyle oluştu:

1. HAFTA – 06.10.2018 | Galatasaray – Anadolu Efes
2. HAFTA – 13.10.2018 | Bahçeşehir Koleji – Galatasaray
3. HAFTA – 20.10.2018 | Galatasaray – Trabzonspor
4. HAFTA – 27.10.2018 | Tofaş – Galatasaray
5. HAFTA – 03.11.2018 | Galatasaray – Pınar Karşıyaka
6. HAFTA – 10.11.2018 | İstanbul BBSK – Galatasaray
7. HAFTA – 17.11.2018 | Galatasaray – Afyon Belediye
8. HAFTA – 24.11.2018 | Beşiktaş Sompo Japan – Galatasaray
9. HAFTA – 04.12.2018 | Darüşşafaka – Galatasaray
10. HAFTA – 08.12.2018 | Galatasaray – Banvit
11. HAFTA – 15.12.2018 | Sakarya BŞB – Galatasaray
12. HAFTA – 22.12.2018 | Galatasaray – Fenerbahçe
13. HAFTA – 29.12.2018 | Türk Telekom – Galatasaray
14. HAFTA – 05.01.2019 | Galatasaray – Arel Üniversitesi Büyükçekmece
15. HAFTA – 12.01.2019 | Gaziantep Basketbol – Galatasaray
 
Son düzenleme:
Oncelikle hayirli olsun. Umarim guzel bir siralamada bitirmek nasip olur. Trabzon maclari Bay gecilecek arkadaslar. Son dakika bir kulup cikmazsa bu ekonomik zorlukta tabi ki.
 
Yine zor bir fikstür ile başlıyoruz. Geçen sene de böyle bir fikstür ile başlamış ve art arda gelen yenilgiler sonrası bir daha toparlayamamıştık. Umarım bu sene de aynı senaryo yaşanmaz.
 
[FONT=&quot]Galatasaray basketbol takımında bugün sezon öncesi testler yapıldı. Yarın çift idman var.

Açıklamayı resmi site değil Çağlar Torun Bey yapıyor.

Şaka gibi :)[/FONT]
 
Galatasaray Erkek Basketbol Takımımızın yeni transferleri Jaka Klobucar ve Caner Erdeniz, Medical Park Bahçelievler Hastanesi’nde yeni sezon öncesi sağlık kontrolünden geçti.

Yeni transferlerimiz Jaka Klobucar ve Caner Erdeniz, Medical Park Bahçelievler Hastanesi’nin uzman doktorları tarafından testlere tabi tutulurken, sağlık kontrolü sırasında Galatasaray Spor Kulübü yetkilileri de hazır olundu.
 
Nihat abi,bizim takım hala idmana çıkmadı mı hani çift idman vardı hiçbir yerde ne bir görsel ne de bir röportaj ne de bir bilgi yok.

Resmi site değil de Çağlar Torun abi, Tanju Abi, Semih Nişancı kardeşim falan yazarsa öğreniriz artık :)

Bizim şube de işler öyle yürümüyor malesef :) :)
GM'miz ve Şube yöneticilerimiz sağolsun...
 
İtalya kampı parasızlık, çaresizlik ve aciziyet sebebiyle iptal edildi iddiası var. İnşallah doğru değildir. Doğruysa da bu utancı yaşatanlar görevlerinde bir dakika dahi durmamaları gerekir.
 
Olur mu ne gitmesi , Emre’yi aslanlar gibi söküp aldılar işte daha napsınlar gönüllerin başkanı.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

Üst