2018-2019 Spor Toto Süper Lig

3 büyüklerden Bjk ve Fb'nin belli bir düzeni yok,hala gidenler var,gelecekler var.Bizimse artık bir düzenimiz var.Bjk iyi sinyaler vermiyor,Şenol hoca bu sezon ya istifa eder ya görevden alınır,Fb'de ise sil baştan kadro kurulması lazım o da 1 sezonda mümkün değil.Bu şartlar altında şampiyonluğu ancak kendi hatalarımız sonucu ellerimizle verirsek veririz yoksa favoriyiz,avantajlıyız.
 
Göztepe Fener maçını izlerken artık midem bulandı. Aşırı derecede vasat bir maç oluyor. Göztepe sıfır organizasyon, Fener bişeyler için çabalıyor ama “gücü yetmiyor”. O kadar yeteneksiz topçuları var ki Fener bitmiş resmen. Zaten 2 takımın da 45 dakikada toplam kaleyi bulan şut sayısı 0. Umarım Göztepe ikinci yarı bize oynadığının onda birini oynar da maça biraz renk gelir.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Bizim şu ligde direkt şampiyon olmamız lazım bu sene de. Kalite kokan 11 imiz var, Allah Fener taraftarına o oyuncularla sabır versin.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Herkes fb çöpleri sattı dedi ama eğer bonservis tutarları gerçekse dahi fb çöplerini değil yıldızlarını sattı. Şu an yapılan transferler dahil çok vasat bir takım görüntüsünde.
En çok arayacakları adamlarda Guliano ve Fernandao.
Gelenler arasında Frey İsviçre hariç hiçbir yerde tutunamamış. Diego Reyes, Slimani ve gelecek galiba Fabian kariyerleri serbest düşüşte. Zaten öyle ahım şahım geçmişleri de yok. Belirli bir seviyenin üzerine çıkamamışlar.
Aldıkları menejer Comoli burayı Patagonya filan zannediyor galiba. Kimi alsam oynar diye düşünüyor. Ligimiz çok kaliteli değil ama bu kadarda düşük değiliz. Aman uyanmasınlar...
 
Son düzenleme:
Bir Fbli gozunden dusununce, takimdan cok Ali Kocun durumuna uzulenler daha cogunluktadir. Ne umutla Aziz Yildirim diktasini yikmissin. Ama gelinen noktada neredeyse 3. haftada sampiyonluk umutlarini suya atmissin. Cok zor durum gercekten.
 
Bizim şu ligde direkt şampiyon olmamız lazım bu sene de. Kalite kokan 11 imiz var, Allah Fener taraftarına o oyuncularla sabır versin.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

BJK'ın en az bizim kadar bence bizden daha iyi ve alternatifli bir kadrosu var. Ama ıç sorunları çok. Sorunları hallederlerse başa baş gideriz onlarla...
 
Fb geçen sezon en iyi 3 oyuncusu olan Guilano, Josef ve Fernandao'yu sattı ve yerlerini adam akıllı dolduramadı belki Slimani hariç. Yani geçen sezondan bile kötü bir kadroları var. Elif, Barış gibi tecrübesiz genç oyuncularla bir şey yapmaya çalışıyorlar. Allahtan Aykut Kocaman'ı gönderdiler. Cidden o adam sayesinde birçok extra deplasman galibiyeti almıştı defansif oyunları sayesinde. Cocu'dan hiçbir halt olmaz. Sezon ortasında gönderilir.
 
Gökhan Gönül’ün köpek gibi çıldırıp sağlık görevlilerine vurmasının ardından daha bi güzel oldu Antalya’nın yenmesi. Yarın kazanıp at başı gibi öne fırlamamız lazım. Sanırım tek 9 puan biz olacağız eğer ki kazanırsak.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Ayrıca şu ligde cidden VAR falan kullanmayın. Her işte olduğu gibi bunu da elimize yüzümüze bulaştırdık.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Antalyasporun 3 kadro disi 1 kirmizi kart cezalisi 1-2 de sakat oyunculari vardi. Mac oncesi kadrolara bakinca, bu Bjk en az 5 fark felan atar dedim. Fark yemekten kurtuldu. Demek ki futbol sadece futbol degilmis. Oyuncu ekseninde dusunmekte mantiksizmis.

Bu maglubiyeti bekleyen 1 kisi yoktur ulke topraklarinda. Bizim icin cok iyi kazanc oldu bu hafta.
 
Fenerbahçe’yi de anlamıyorum. Sattıklarından o kadar gelir elde edip bizim 8.bitirdiğimiz sezon gibi adı sanı duyulmamış ne kadar adam varsa topladılar. 2-3 kaliteli isim almak yerine bütün parayı noname adamlara yatırdılar. En kısa zamanda sportif başarı lazımken sözde geleceğe yatırım yaptılar. Şimdi de Tolga Ciğerci’yi almışlar, Allah fb taraftarına sabır versin.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Fenerbahcenin Forvet rotasyonu: Islam Slimani, Soldado, Michael Frey (Ayew)
Besiktasin Forvet rotasyonu: Larin, Negredo, Love, Pektemek
Galatasaray......Eren.
 

Üst