2018/2019 Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi

Başta Sloukas ve Melli denen algıcılar. Tvde açık ve net tekrar görüntülerinden cümle alem topa değil ele vurduğunuzu görüyor. Boşuna topa diye itiraz etmeyin. Sonra o zavallı güruh çıkıp ağlıyor hakemler diye.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Butun mesajlarimda Ergin Hoca dedim baska birsey demedim. Efes Pilsen umrumda bile degil acikcasi.

Buradan FB camiasina birsey onerecegim. Sampiyon olmak icin bence Ergin Hocayi Transfer ediniz :) Tebrikler Ergin Hocam iyi ki varsin.
 
Bravo Ergin hocam.Bravo.Sonuna kadar hak ettin.Üzerindeki yük çok ağırdı.Özellikle Efes koçu olduğundan tüm Fenerbahçe taraftarı karşısında tek başına dimdik durdun.

Helal olsun hocam.Helal olsun.
 
Efesin rahat kazanacagını söylemiştim tahminlerimde yanılma payı yok :p

ergin hocayı ve efesi tebrik ederim.. Bu oyuncu grubunu bizim tribünle izlemek vardı..

Bir parantezde obradovic'e , tebrik etti yakışanı yaptı... Yönetimler sporun üst kimlikleri ellerini ayaklarını cekselerde su rekabetlerin tadını cıkarsak.. Neredeyse olay cıkacak kararlar alındı su seride..
 
Bilmem dikkat ettiniz mi yerinden kalkmadan ezdi geçti Ataman. Efes eğer oynarsa Fenerbahçe diye bir şey kalmıyor göründüğü üzere. Dünyanın en güzel takımıymış falan gülünür geçilir. Baya baya tokat manyağı yaptı Efes bu sene Beko’yu.
 
Ergin hocam sonsuz tebrikler. Yerinden kalkmadan obrayı yendin bir kere daha. Senin neredeyse koçluğunu tartışma cüretini gösteren basketbol cahillerine de çok güzel kapak oldu bu sezon. Hem euroleague finali hem de lig şampiyonluğu. Hem de ikisi de obranın fenerine karşı. Susarlar artık.
Maça gelince; faul problemine girince efes tedirgin olmuştum ama sertaç çok iyi oynadı. Ve larkin elbette. Avrupanın superstarı bu adam. Ama bu adama bu sabrı gösteren de yine Ergin hoca. Sırf larkin’i kazanması bile büyük koç olduğunu gösterir. Keza micic için de aynı övgüleri söylemek lazım. Efes’in naoumoski’si olacak bu adam.
Fener’in oyuncularına ve teknik ekibine de yürekten tebrikler. Sakatlıklara rağmen sonuna kadar centilmence mücadele ettiler.
 
Fenerlilerin bi süre E ve A harflerini bile görmeye tahammül edeceğini sanmıyorum. Öyle böyle de değil, “tesadüf” denmemesi için her seferinde 15-20 lere yatırdılar.
Adam serinin üçüncü maçında çıkıp şampiyon olucaz dedi, oldu da.
Son olarak; Beşiktaş ve Galatasaray’dan sonra Efes’e de yıllar sonra tarihi başarılar kazandırarak özüne döndürdü.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yaklaşık 20 yıldır aktif olan bir forumda, abilerimin bile bi uslubu kullanması hoşuma gitmiyor. Öncelikle hepimiz, kişisel saygınlığımızın ve bulunduğumuz ortamın gereğini yapmalıyız ve uslubumuzu düzeltmeliyiz.

Ataman’ın kariyerinde bence 2 basamak atladığı bir sezon oldu efes açısından. Kimse beklemiyorken final four yapmak, kritik Larkin süreci, bazı oyuncuların kontratları konusunda bağlandığını da düşünürsek hepimizin tahmininden daha enteresan bir sezon oldu Efes adına. Tebrik etmek gerekiyor öncelikle.

Maça gelince benchten hiç kalkmadı ve en son direkt olarak soyunma odasına gitti. İstifa ettiği haberleri dolaşıyor. İlginç bir durum.
 
Fatih Terim ve Ergin Ataman. İkisi de galatasarayın öz çocuğu ve ikisinin de ortak noktası fenerlilerin kabusu olmaları. İkisi de winner ikisi de büyük koç.
En kısa sürede yuvana dönmen dileğiyle hocam, bütün galatasaraylılar seni bekliyor elbet bir gün buluşuruz.
 
Ergin hoca winner olduğunu kanıtladı,3 - 3 lük Galatasaray - FB serisinde de sahaya çıksaydık belki 4 - 3 le şampiyon olacaktık,çıkmayarak doğru yaptık orası ayrı konu tabi

Efes'ten istifa ederse senin yerin Galatasaray'dır,Efes kadar bütçe veremesek bile hedeflere ulaşma adına ciddi bir bütçe veriyoruz,buyur gel hocam diyecek bir yönetimimiz var mı ? Yok ! Keşke olsaydı
 

Üst