2019-2020 Galatasaray Futbol Takımı

Arda Turan ismi geçiyor.
Oyun sistemimiz hızlı oyuncuya ihtiyaç duyarken hiç gerek yok kendisine.
Arda gibi olan Babel var Feghouli var zaten.
İnşAllah Fatih hoca öyle bir hata yapmaz...
 
Madem Galatasaray ve Galatasaray taraftarı senin baş tacın, canın ciğerin; o halde canına ciğerine küfür eden şu liseliden bozma ergen vasıfsız Belhanda’yı kadroya almayacaksın. Şu adam nasıl hala forma giyiyor. Ne karakteri ne futbol yeteneği bu kulübün zerre yakınından geçemez. Yine sahada eli belinde yürüyerek oraya giden binlerce insanı dinden İmandan çıkartacak sabır testi.
 
Nagatomo.. İstisnasız her ikili mücadelede kendini yere atıp faul diye bağırıyor. Hakem de lehimize çok faul verdi bu pozisyonlarda. Şöyle yapan bütün sporculardan nefret ederim, Nagatomo da o yola girmiş anlaşılan.
 
Yazmıyım yazmıyım dedim de, maç buram buram son dakikalarda yiyip 1-1 bitmelik duruyordu. İnşallah bunlar geriye yaslanıp Muslera’nın emeklerini zayi etmez dedim...
 
Kazansak da içi rahat edecek olan var mıydı burada ? Benim Galatasaray’ım kendi evinde 1-0 maç almak için yerlere yatıyorsa, yedek kulübesi bile sarı kart görüyorsa yemişim öyle 3 puanı.
 
Bugün takım iyiydi aslında ama maç ilerledikçe tempo olarak rakibe karşılık veremedik.
Muslera, Dink, Marcao, Lemina, Fegouli, Ömer ve Adem macin bizim adımıza iyilerindendi. Belhanda yine kötüydü. Diğerleri idare etti.

Devre arasında takıma tempolu oyuncuların katılması şart. Bakalım neler olacak göreceğiz.
 
Şu milyon dolarlık takım, Belçika takımını evinde yenemeyecek kadar zayıf ve kaliteden uzak durumda olması esef verici!

Rakibin yaptığı şu baskıyı uzun yıllardır görmemiştim; toplu ya da topsuz her yerde baskı yaptılar, bizim Belhanda, Ömer, Nagatomolar ikinci lig topçusu olarak, rakibin kaliteli ayaklarını ortaya çıkardılar.

Bu adamları nereden bulup getiriyorlar demiyorum çünkü bizim bulup getirdiğimiz Onyekuru ve Rodriguez'leri tutacak çapda adam yok, buna Terim bey dahildir; gitti 35'lik adamı tercih etti, sanki bedava oynatıyormuş gibi...

Yukarıda bir arkadaş demiş, Feguli ve Muslera diye hakikaten böyle, belki bir de Lemina ancak diğerleri tam bir yetersizlik.

Adamların topçusunun topu kontrolü, sürüşü, pası, adam geçişi hatta şutuna bak bir de bizim adamlara bak!

Terim sana yazıklar olsun ki, şu takım bu rakibi bile geçemedi, grupta sadece 1 gol attın ama çıkıp istifa edecek erdemliği bile gösteremiyorsun!

Ligde vasat, Avrupa'da çöpsün ama hala insanlara umut dağıtıyorsun.

Biz İtalyanların ve Tudorun ahını aldık ki, bu Terim'e mahkum olduk!

Ben Avrupa'da başarı istiyorum, 1 gol ile sonuncu olmak istemiyorum...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şahsen gol attığımız için çok mutluyum. Zaten kayıptı bu sezon CL, hiç olmazsa gol atamadan elenmemiş olduk. Avrupa Ligi'ne gidelim desek yine hezimet olacak ama insan üzülmeden de edemiyor.
 
Aslinda fenerbahce cok buyuk firsati tepti. Belki 7-8 puan fark atabilme firsati vardi. Rakipleri biz, besiktas ve trabzonspor 3 kulvarda idi. Simdi 3 takimda elendi isleri cok zor. Bizim acimizdan uzucu olsa da elenmemiz lig icin iyi oldu.
 
Onlar da aynılarını söyleyip öfkelenmekle meşguller şu aralar. GS falan bu kadar kötüyken nasıl fark atamayıp kafa kafaya gideriz diyorlar.
Aslında Muslera olmasa şu an dipte olurduk büyük ihtimal. Çünkü ayda 2 gol ortalamayla oynayan bi takım hala şu sıradaysa kalecini öpüp başına koysan bile hakkını ödeyemezsin.
 
Evet Muslera oldugu icin sansliyiz. Su an ligde en az gol yiyen takimiz. Bir de gol atamama sorununu cozebilsek iyi olacak. O cok ovdukleri Besiktas’in attigi gol sayisi 15, Basaksehir’in 19 bizim ise 13. Psv’ye Babel’i verip ustune 6 milyon euro verip Bruma’yi alsak. 6 milyon euro’yu Nagatomo ve Mariano’yu satip elde ederiz belki.
 
Aylardır yazdığım gibi; klasik Ali Koç taktiği. Ne zaman puan ya da maç kaybetseler çıkıp Azizcilik oynuyor. Taraftar kendine çatmasın diye kendisi birilerine çatıyor ve düzenli olarak neredeyse her hafta ağlıyor ağlıyor ağlıyor... Bi ara biz liderdik diye bize ve Fatih hocaya sataşıp duruyordu 19.sıradaki takımın başkanı. Şimdi biz de berbat durumda olunca hakemlere çatıyor. 1.5 senedir kulübün başında olup 20 küsur transfer yapıp 1 faydalı işi olmayan bütün çöp oyunculara milyonlar harcayan adam kendi taraftarıyla da iyi oynuyor 😄
Fener’in Beşiktaş’ın olmadığı, Başakşehir’in bozulduğu şu çöp ligde ilk 10 da kalmaya çalışan Galatasaray’a da bravo! Pardon Bayern Münih olacaktık dimi bu sezon..
 
Sözde pas takımının biraz pas vermeyi bilen oyuncuları olsa en az 2 tane atarsın şu takıma bizim takım bile orta sahayı rahat geçiyor düşünün ne kadar kötü ts nin orta sahası. Hosseini-mikel ne ya 😀
 

Üst