2019-2020 Galatasaray Futbol Takımı

Yani baksak daha çok örnek çıkar ama aidiyetin bu denli azaldığı bir dönemde kimin kaç numara giydiğinin bir önemi yok bence. asıl söylemek istediğim o ben kimin kaç numara giydiğini bile hatırlamam çok fazla yani baktığında ofansif oyun kurucu rolünde merkez orta sahada oynuyor. Aynı sistemle devam edeceksen eline geçen bonservisle daha iyisini bulman gerekecek yani son 2 senedir gidenlerin yerine gelenlere bakınca çok umudum yok ama neticede yapmak zorundayız.
 
Misimovic cok iyi topcu idi,Revivonun gonlu fenerdeydi bizde oynadigi zaman.

Zaten her 10 numara efsane olamaz.Hepsi Efsane olsaydi Belhandaya gitsin demezdik.

Felipe'nin bizdeyken bir Barcelona maci varki ,Barcelonadan 2,3 adamin 1 adami tutmak icin nasil debelendigini gördum.Fatih Terimin has adamlarinin oldugu donemde yediler Felipeyi

Aile olmak icin forma numarasina gerek yok.Büyük takimda 10 numara giyiniyorsan kapasiten yeticek.
 
Son düzenleme:
Kaan Ayhan'ın serbest kalma maddesi 2 milyon euro'ymuş. Ona bu parayı vereceğime gider Altınordu'da ki Ravil Tagir'e veririm. Hatta belki 2 milyon euro değil, 2-3 milyon TL'ye alırdım. Emin ile en az 10 sene sağlam defansımız olurdu. Ya da en az 20-25 e satarız ileride...
 
Kaan Ayhan'ın serbest kalma maddesi 2 milyon euro'ymuş. Ona bu parayı vereceğime gider Altınordu'da ki Ravil Tagir'e veririm. Hatta belki 2 milyon euro değil, 2-3 milyon TL'ye alırdım. Emin ile en az 10 sene sağlam defansımız olurdu. Ya da en az 20-25 e satarız ileride...
Ravil için 7 milyon euro istiyor Altınordu.
 
Kalbiyle 3 maç oynayıp sakatlanacağına 10 maç üst üste oynayabilecek olan adamı tercih ederim üstelik yabancı sayısı azalacakken. Lemina tüm kariyeri boyunca sadece 2 asist yapmış abi ortasahasın sen ayağa çarpar birşey olur asist olur. Zaten şutu yok ortasahaya göre standart bir pası var hücum anlamında geriye götürüyor yani artı özellikleri top kapmasının üst seviye oluşu dikine gidebilmesi falanda zaten sakatlanmasından dolayı üzerine bir oyun planı da kuramıyorsun ve yine aynı sebepten istikrarsızlık oluşuyor. Üstelik taraftarın melo aşkını görüp fazla göz boyama işlerine girdi onlarda gereksizdi.Takımda kalmasını artık hiç istemiyorum umarım kalmaz. Adam gibi bir scout ekibi olsa hem daha gençi hemde daha iyisini bulur sadece Fransa 2 ye gitsen bile kesin çıkarlar adamlar fabrika gibi üretiyor. Ama yok bizim scout ekibi chavesin bulup aldığı oyuncuya yarın sezonda 4 katını verip scout yaptığını sanar.
 
Lemina çok sakatlandığı için bende kalsın istemiyorum ki Fatih Hoca da istemeyecektir sanırım.
Hatta Seri o olmadan çok daha iyi görüntü veriyor da diyebilirim. Seri'yi kiralayıp, ona uyacak profilde birini bulmamız gerekiyor.
Bu yaz transfer sezonu çok daha zor geçecek.
Allah Fatih Hoca yardımcısı olsun inşAllah 🤲
 
Ben yine kanser futbol göreceksem şurda Messi’yi alsak ne olacak?

Özellikle 2.yarıda pandemi öncesi çok güzel top oynadık Muhammed bunu kabul edelim ☺️
Pandemi sonrası Marcao'nun sakatlanması onun yerine Ahmet'in oraya kaydırılması malesef bütün her şeyi bozdu. Sistem malesef çalışmadı. Başakşehir maçında da çok güzel top oynadık ama skorer golcü eksikliğimiz malesef bizi olumsuz etkiledi bu sefer.
Şimdi önümüzde Trabzon maçı var. Falcao, Andone, Adem ve Onyekuru malesef yok. Pandemi malesef en çok bizi olumsuz etkiledi. Bakalım lig sonuna kadar daha neler göreceğiz?
 
Kaan Ayhan'ın serbest kalma bedeli 7m€ diye biliyordum ben. Eğer 2m€ ise 1 dakika durulmamalı. Kaan Ayhan'ı sadece stoper olarak düşünmemek gerek. Sağ bek ve orta saha da oynayabilen çok iyi bir oyuncu.
 
6M Kaan'a vereceğime Ravil'e 4-5 veririm alırım. Kaan zaten 26 yaşında alırsın evladiyelik kullanırsın satacak olsanda en fazla 3-4 kar edersin. Altınordu başkanı 7.5 falan diyorda geçicek o işleri zaten hiçbir büyük Avrupa kulubü Türkiye 2.liginden o parayı vermez ki Brezilyalı, arjantinli veya kendi ülkesinin oyuncusu değilse önce bir daha alt bir seviye takımda bir kulübe ait bir şekilde gelişmesini bekliyorlar mesela en yakın örnek Haland 12 m veremediler mi yani. Ravil'e gideceksin milli takımda beraber oynadıkları Emin ile sizin üzerinize tandem kurup zamanı gelince Avrupa ya yollayacağız diyip alacaksın altınorduya sonraki satıştan bir pay verirsin olur biter. Seneye Ravil-Luyindama-Emin hatta Işık Kaan gayet yeterli. Burası Türkiye ligi ya... Marcao'yu 12-15 aralığında Atalanta ya vereceksin.
 
Bizim bu sene aldığın kadar satmayı geç direk artıda bitirmemiz gereken bir transfer sezonu. Pandemi daha ne kadar sürecek bilmiyoruz ben kolay kolay maçların seyircili oynanacağını düşünmüyorum, ülkenin ekonomik durumu belli daha iyiye gitmeyeceği açık bu yüzden takımların kur farkından iyice zarar etme olasılıkları yüksek. Yabancı sınırı saçmalığından dolayı yayın gelirleri düşüş yaşayacak insanlar bıktı bu aptallıktan. O yüzden büyük takımlardan hangisi kendine bir ajax modeli örnek alırsa çok büyük bir fark oluşturacak ilerleyen yıllarda. Ve bizim elimizde zamanında bunu ete kemiğe bürümüş üstüne Avrupa kupası kaldırmış bir teknik direktör var. Biraz akıl izan ya geçen yılda bu şansımız vardı içine ettik zaten 30 yaş üstü adam toplaya toplaya.
 
Şimdi de İrfan Can haberleri çıktı. Çok inanmıyorum.
1-2024 e kadar sözleşmesi var.
2-Başakşehir ve GG bize vermez.
3-EB abisini çok sever ve karşıyakada oynamak istiyor.

S.Rodop bu haberleri yapıp zor durumda bırakıyor herkesi. Fenerbahçe'ye giderse yine Galatasaray'dan oyuncu çaldık diyecekler.

Azıcık insaf yahu...
 
2020 olmuş bu kadar kötü sezonun üstüne arda turan semih kaya kovalıyoruz. bu kulüp bi tane adamın elinde oyuncak olmuş. yazıklar olsun.
 
Irfan can istesen ne olur istemesen ne olur.Rodopun basina gûnes gecmis yayinda,Gümüsdag sen irfani Galatasaraya ver ben seni Galatasaray Taraftari ile baristiricam dicek kadar sacmaladi,Sen kimsin diye sorarlar adama?

Biz Belhandayi ,Stoperden birini satamadigimiz takdirde transfer zor.Sampiyonlar ligi olmaz ise yonetim hic transfer yapmaz
 

Üst