2019-2020 Galatasaray Kadın Voleybol Takımı

Kabul ediyorum ama bizim de bütcemizin fena olmadıgi sezonlar oldu finaller kaybettik sampiyonlar liginde final four'larda başarisiz olduk o arada bir iki kupa alabilseydik belki daha farkli olabilirdi şubenin durumu.
 
Deplasmanda Chemik Police takımına son set 22-24 öndeyken 3-1 yenildik.Tebriklerimi iletiyorum sizinle ne kadar gurur duysak azdır.
 
Manşeti de Okan Bey ve Ataman Bey alır herhalde :)

Anti çapraz oynamayacaksa çok gereksiz transfer. Bu takımın sorunu iyi bir pasörünün olmaması. Zaten vasat pasörlerle oynarken üzerine manşet sorunlu smaçör bana çok anlamsız geliyor. Anti çapraz oynar, smaçörde Güldeniz+Neriman olur, pasörü de yabancı yaparsak o zaman bir anlamı olur.
 
Onu Okan ve ataman beyler düşünsün artık. Manşet filan yok bam bam bam :)
Gelir mi bilmiyorum ama taktik, teknikten bağımsız sevdiğim bir voleybolcu olarak sevinirim tekrar formayı giymesine.
 
Son düzenleme:
Onu Okan ve ataman beyler düşünsün artık. Manşet filan yok bam bam bam :)
Gelir mi bilmiyorum ama taktik, teknikten bağımsız sevdiğim bir voleybolcu olarak sevinirim tekrar formayı giymesine.

Rakip servisler bam bam bam olmasın da :)
Bu takımdan beklentim olmadığı için Neriman olmuş, Ayşe olmuş çok farketmiyor aslında. Şubeye bakış açısı sıkıntı, düzelecek gibi de durmuyor.
 
Bütün branşlar parasızlıktan kan ağlarken, kadın basketbol takımına 3 aydır cüzi miktarlar için transfer yapılmazken, hiçbir iddiası olmayan takım için Neriman'ı kaç kuruşa almayı düşünüyoruz acaba?
 
Haftasonu Fenerbahçe'ye 3-0 yenildik.Mihajlovic'in olmadığı maçta başa baş oynayacağımızı düşünmüştüm.Bugün de Eczacı maçı vardı 2-0 geriye düşüp 2-2 yaptık.15 sayıda biten son sette 8-3 öndeyken seti ve maçı kaybettik.
 
Bu sezon takım kurulurken tıpkı geçen sezon gibi 4.sıra hedeflenmişti ve nitekimde öyle olacak daha fazlası imkansız bu kadro ile
 
Deplasmanda PTT'ye 3-1 yenildik.Rakibin en iyi oyuncusu yokken üstelik.Baştan sona rezillik.Oyuncusundan koça şube sorumlusundan yönetimine kadar.PTT'ye de yenilmeyin artık.PTT yenmek için de bütçeye,kaliteli kadroya gerek yok sanırım..
 
zavallı bir takım, zavallı oyuncular grubu. zaten yıldızın Güldeniz ise konuşacak hiçbir şey kalmıyor geriye! kalitesiz yabancılar, yeteneksiz yerlilerle olacağı budur. maalesef kadın voleybol şubesinin kaçınılmaz kaderi, her seneki gibi yine hüsran. yazıklar olsun !!!
 
yıllardır voleybol izlerim, Güldeniz kadar kötü bir hücum oyuncusu çok az gördüm. hücüm başarı ortalaması tahminen % 10 civarı, servis son derece etkisiz ama bu kadar kısıtlı yeteneklerine rağmen büyük takımlarda yıllardır ekmek yiyor, en çok ekmek yediği takım da muhtemelen bizim takım. aklımda kalan, bu kadından daha kötü hücüm oyuncusu da yine bizim formayı yıllarca giyen Belçikalı Leys diye bir kadındı, en son bu yılın başında nihayet kovmuştuk. diyeceğim o ki yıldızın Güldeniz ise sen her zaman orta sıralarda olmaya mahkumsun. şubenin halini varın siz anlayın !!!
 

Üst