2019-2020 Türkiye Süper Ligi

O değil de Emre denen mahluk yerde yatan Kayserili yabancı futbolcuya İngilizce küfür ediyor herkesin içinde çok net sesli duyuluyor kamerada yakın çekim. Bunun mutlaka bi yaptırımı olmalı, bu insanım diye geçinen müsvette en az 2 maç ceza almalı. Hatta küfürün “fuck your wife” mı “life” mı olduğu tartışılıyor sosyal medyada. Zira Wife diye bitiyorsa o küfür ortalık karışır.
Lie diye bitiyor büyük ihtimal ben öyle anladım. Yani yalanını ..... demek istiyor. Oraya kadar gelmiş ben de elinden tutup kaldıracak sanmıştım küfrü basıp geçti. Adam kırk yaşına geldi gram değişmedi yirmi yaşındaki halinden. Hala aynı agresiflik, aynı karakter. İtalya’da da bu yüzden tutunamadı.
 
Emre denen mahlukatın her yediği nane ortadayken milli takım kaptanı olması rezilliktir. Tam anlamıyla şikecilerin yüzünü yansıtıyor.
 
Ben F harfini duyuyorum videoda baskın şekilde. Hemen herkes de o F harfini duyduğunu söylemiş. Sonuçta küfür etmiş mi etmiş. Mutlaka ceza alması lazım bunun şakası yok. Alenen ayan beyan bariz şekilde maç içinde rakip futbolcuya küfür ediyor. Umarım Kayseri itiraz etmiştir. Bi düşmedi şu futbolun yakasından. Aziz bile gitti şu karakteri bozuğu yine alıp getirdiler fenerin içine, gündeme soktular yine.
 
Adam "fuck your ......" diye küfür etmiş, o ...... olan kısım wife değil life filan diye savunmaya çalışılıyor. Sadece FB taraftarının değil Türk futbolunun ve genel çerçevede ahlakımızın bir sorunu bu.

Bu yerden bitme herif de kaç senedir "ama karakteri öyle, sinirliliği haksızlığa gelemeyişinden" gibisinden geçiştiriliyor.
 
Adam "fuck your ......" diye küfür etmiş, o ...... olan kısım wife değil life filan diye savunmaya çalışılıyor. Sadece FB taraftarının değil Türk futbolunun ve genel çerçevede ahlakımızın bir sorunu bu.

Bu yerden bitme herif de kaç senedir "ama karakteri öyle, sinirliliği haksızlığa gelemeyişinden" gibisinden geçiştiriliyor.

Bu kafayla cinayet işlese "özünde iyi çocuktur agresifliğine gelmiş" denecek! Hoş 1/8 oranında da olsa cinayet de işledi yıllar önce.
 
O ırkçı, karakter fakiri bücür yüzünden milli takımı da desteklemiyorum. Ülkeyi temsil etmek bunlara kaldıysa vah vah.. Türk futbolunun yüzkarası, ahlâk yoksunu..
 
Yani hiç bir tehdit olmayan pozisyonda, hiç bir tehdit yaratamayacak oyuncuya, hem de 3 e 1 marke ettiğiniz halde penaltı yapacak kadar aptalsan futbol falan oynamayı hak etmiyorsundur açık ve net!
 
Kasımpaşa baya tehlikeli gelip duruyordu, Koita karşı karşıya kaçırdı. Sonunda attılar.
Fener fena oynamıyor ama biraz beceriksiz oyuncuları var. Ama özetle bizden daha iyi oynuyorlar.
 
Penaltılar doğru. Oyun olarak bu kadar iyiyken böyle saçma penaltılar yaparsan mağlup durumda olman normal.
Ali'de hazır doğru kararlar vermişken şovunu yapmayı ihmal etmedi ve kırmızı ile kendi şovunu da yaptı.
 
Arkadaşlar 2 penaltı da net oğlu net penaltı. Gerçeği inkar etmek bizim değil onların işi.
Kasımpaşa aptallığına doymasın. Alakasız 2 pozisyonda penaltı yaptılar, bir de üstüne salak saçma itiraz edip 10 kişi kaldılar.
Yemin ederim çok rahat 3-1 Kasımpaşa’nın alacağı maçtı. Kendi kendilerine hiç ettiler maçı. Bedavadan 3 puan.
 
Abi çok iyi oynuyorlar ya. Ayağa paslar, verkaçlar, alan boşaltmalar, hızlı çıkışlar .. Forvetleri Koita sanırım ismi, çok iyi top saklayıp alan açıyor, çalım atıyor. Üstelik bunları 10 kişiyken yapıyorlar. Biz 11 kişiyken çöpten farksızız. İnsan özeniyor imreniyor.
 
Tarihin en ilginç maçlarından biri oynanıyor. Kasımpaşa hala tek kale oynuyor eksik olmasına rağmen tonla pozisyon harcadı. Fener de şimdi 10 kişi kaldı.
 
Bizim Sivas maci gibi oldu. Sivas da 10 kisi kalmisti biz ondeydik. Neredeyse beraberlik alacaklardi. Kemal Ozdes Karim’e kizmali cunku itirazdan atildi.
 
Kasımpaşa daha çok hak eden taraftı yazık oldu. Hücumcu Ersun’un etekleri tutuştu ikinci yarı defanslar sokmaya başladı.
Bizim adımıza tek not; Kasımpaşa çok iyi futbol oynuyor. Biz gerçekten bu puanları hak etmiyoruz.
 

Üst