2020-2021 Basketbol Süper Ligi

İkisi de açıklama yaptı katılacağız dedi. Ama şu ekonomik kriz de İTÜ belki de Büyükçekmece kendine nasıl sponsor bulacak. Sponsor bulsa bile geçmiş borçları duruyor daha. Benim korkum bu lanet takım son ana kadar arayış içinde olur. Son anda bulamadık der. Aşağıdan apar topar bir takım gelir geçen yıl ki İTÜ gibi boş beleş takılır. Ligin kalitesi zaten yok gibi iyice düşer...
 
Rıdvan Öncel benim de istediğim bir oyuncuydu ama o paralara çıkmaya gerek yok. Erkan için zaten pozisyon olarak yerimiz yoktu ancak Bahçeşehir'in yerli oyunculara nispeten astronomik paralar ödemesi bana çok akıllı iş gibi gelmiyor.
 
Bahçeşehir : Doğuş Özdemiroğlu, Rıdvan Öncel, Alex Perez, Deniz Kılıçlı, Erkan Yılmaz | Burak Can Yıldızlı, Peyton Aldridge (?)
Ormanspor : Dwight Hardy, Elmedin Kikanovic | Jamelle Hagins-Cevher Özer (sözleşme uzattı)
Telekom : Kyle Wiltjer (sözleşme uzattı)
,
 
Başlığı 2020-2021 yılı yapsak güzel olmaz mı acaba?

TOFAŞ, 2020-2021 Sezonu transfer çalışmaları kapsamında Kenya asıllı Amerikalı forvet Nuni Omot ile anlaşma sağladı.

Daha önce NCAA'den Alihan Demir ile anlaşmışlardı...
 
Anadolu Efes'te Alec Peters ile yollar ayrıldı. Sözleşmesi biten oyunculardan Tibor Pleiss, Sertaç Şanlı ve James Anderson ile yeni sözleşme konusunda prensip anlaşmasına varıldı. İmzalar için ELPA ile Euroleague'in yeni sezon indiriminde anlaşması bekleniyor.

(via@ismailsenol)

Sertaç'ı zaten bekliyordum.
Pleiss' ı da az çok tahmin ediyorduk.
Anderson süpriz oldu.
Broekhoff beklerken Anderson ile devam edilmesi ne yalan söylim üzdü beni.
Umarım Singleton ve Moermann ile devam eder Ergin hoca...
 
Son düzenleme:
Allahtan bütçe düşürmüşlerdi bu bütçe düşürmüş halleri ise artmış halini düşünemiyorum 😂 Hayırlısı olsun. Zaten Sayın Alper Yılmaz’ın dediğine göre 10 milyon bütçeleri var umarım çok düşürmezler
 
Karşıyaka , iç transferde Yunus Emre Sonsırma ve Nusret Yıldırım ile ikişer yıllık sözleşme yenilediğini açıkladı...
 
Eurohoops kaynaklarına göre Anadolu Efes’in yıldız oyuncusu Shane Larkin, Lacivert Beyazlılar ile 2 yıllık yeni sözleşmeye imza attı.

Bu sezon Türk vatandaşlığı alan Amerikalı oyuncunun kontratında gelecek sezon için NBA çıkışı da bulunuyor.


Shane Larkin gelecek 2 sezonda Anadolu Efes’ten toplamda 7.7 milyon dolar (3.7 + 4) kazanacak.
 
Gerçekten iyi para.
Hak ediyor ama bu kadar da değil.
Adama bizim 3 belki de 4 yıllık bütçe parası maaş verilecek.
Şaka gibi 😅
 
Avrupa’yı kasıp kavurdu 50+ PIR’ler yapıp rekorları alt üst etti. Ve bunu kolaymış, sıradanmış gibi defalarca tekrarladı. Efes’i ligde ve Avrupa’da zirveye taşıdı. Bu adama da verilmeyecekse kime verilecek bu paralar.
 
Ergin hocanın Larkin'i tutmasına çok sevindim. O verilen kontratı da sonuna kadar hak ediyor. Ayrıca bizim için de çok iyi buralarda olursa milli takım için oynar. Artık bu sene olamadı ama seneye oynanırsa mutlaka Euroleague şampiyonluğu getirmesi lazım Larkin'in.
 

Üst