2020-2021 Galatasaray Erkek Voleybol Takımı

Ter matt bu ligin hilesidir maalesef. Fenerbahçeyi hidalgo ile 2 sene üst üste zirveye taşıdılar, sağlam kontrata ziraata gelmişti. Bizim köşeler bugün dağınık ve manşette zorlanıyoruz.
 
Senelerdir hatırı sayılır yatırım yapıyoruz, elimize geçen tek kupa Süper Kupa. Nedim Özbey bugünden sonra bir daha bu şubede barındırılmamalıdır. Selçuk Keskin dökülüyor, sakat Burutay'a kaç defa pas veriyor, bunun dışında da önceki maçın verilmesindeki baş aktör yine Selçuk ama hala oynuyor. Ya hadi Allah aşkına ya.
 
Geçmiş olsun daha burdan dönmez bu maç. Seneye artık. Neyse parasını verelim alalım şu Ter Maat mıdır nedir denen adamı, biraz da biz hile yapalım.
 
Selçuk abinin son senesiydi, yury yerine de smaçör gelecek. Liberoda bir değişiklikte olabilir. Burutay, emre vahit gibi türklerde seneye bizimle. Eğer doğru isimler gelirse seneye güçleniriz.
 
İşte Selçuk ile Nedim Özbey ile fırsat transferi Berezhko ile sakat oynatılan Burutay ile bu kadar yine aynı şube sorumlusu ve antrenör gelecek seneyi planlayacaksa bu seneden ileri gidemeyiz.
 
Okan Bey bu Spor Toto'yu iki kez yendik diye şov yapıyor kupaya dokunmamıza izin verirler herhalde Nedim Özbey büyük Galatasaraylı elde bir şey yok varsın olmasın Ataman Güneyligil, Nedim Özbey gibi Galatasaraylılara zeval gelmesin.
 

Üst