2021-2022 Euroleague

Hadi butcenin buyuk kismi Micic,Larkin,Clyburn uclusune gitti diyelim.Zizicle Polonara’yi almak yerine git Brandon Davies al mesela.Mbaye yerine de Luke Sikma cek.4 numara yedegine de Yaz Ligi’nden,kolejden falan al birini yani :) En kotu Clyburn’u kaydirirsin oraya zaten cok sikisinca.
 
Motley son topta savunmada harika bir blok yapti ancak hucumda akil tutulmasi yasadi resmen :) 3 sayilik fark varken 4 saniye kala cembere gidip smacla bitirdi ve Barcelona 1 sayi farkla kazandi :) Orkun Colakoglu’nun Motley’in smacindan sonraki “neden” tepkisi cok iyiydi :)
 
Bu ''Cumhuriyet'in 100.yılı'' mevzusuna Fener damga vuracak gibi; en azından şimdiki tabloya göre. Bizimkiler her zamanki gibi hayal satıp yalan dolan peşinde koştu, oyaladı. Fener ana branşların bütün kulvarlarında kusursuz gidiyor. Adamlar hiç konuşmadan, işi profesyonellere teslim ederek sadece işlerine odaklanıyorlar ağlayıp sızlamadan. Gerçi Barcelona maçları hiçbir zaman sağlıklı koşullarda değerlendirilemez. Saras ve gudubet Barça enteresan bir ambiyans. Yine 15'ten maçı veriyorlarmış.
Tabii Ergin Ataman'ın millî duygularını ve spordaki hırsını da hesaba katarsak; muhakkak bu kupayı hem 3'leme ile hem de Cumhuriyet'in 100.yılı sebebiyle almaya çalışacaktır. Bakalım mart ayından sonra enteresan bir sezon bizleri bekliyor olabilir.
 

Üst