2021-2022 Galatasaray Erkek Voleybol Takımı

Herkese merhabalar, uzun zaman sonra erkek voleybola yazarak devam edeyim. Nedim Hoca ile yollar ayrılmadan bir yol alamayacağız bence. Takım dengesiz ama kötü kadroda denemez. Lig zaten çok dengeli. Coaching önemli olacak. Burutay ve Yasin’in katkısı önemli. Daha iyi liberolarla yola çıkmalı idik. Şuan Fener maçını izliyorum bakalım ne olacak. Büyük maçları iyi oynuyoruz normalde. Umarım kazanırız.
 
Emre Batur, Hidalgo, Louati ve Seyed sürekli bizim sahaya baktılar şimdi doya doya baksınlar. Hidalgo karşı sahaya böğüremedi içinde kaldı bunları sevindirmedik temiz galibiyet bravo çocuklar.
 
6. Hafta maçında lige 5/5 başlayan fenerbahçe'yi deplasmanda 25-17 22-25 21-25 21-25 ile 3-1 geçtik. Ligde 6/5 yapan ekibimiz 3. Sıraya yükseldi. Takımımızda burutay 19 Torres 17 Sedlacek 11 sayı ile oynadı.

6. Hafta itibari ile takımımız ligin favorilerinden ziraat, arkas ve fenerbahçe'ye karşı üstünlük sağladı.

Takımımız 8 kasımda evimizde ligin tek yenilgisiz ekibi lider halkbank ile karşılaşacak.
 
Sezonun en önemli maçında tek yabancı katkısı ile halkbank a karşı çok kötü oynayıp kaybettik. 2 takviye şart görünüyor. Salonda da 100 kişi vardı, çok daha fazla taraftarın gelip desteklemesi lazım.
 
Sedlacek sakatken ancak bu kadar oynar bu takım ki zaten maça da gelmemişler, Sedlacek rakip oyuncu ile tartışıyor bizimkiler seyrediyor. 40 yaşında Selçuk'un oynattığı Taner Atik gibi zayıf bir antrenörün takımına kaybettik.
 
Yıllar sonra smaçör sorunumuzu çözdük derken adama nazar değdirdik ve 3 ay sakatlandı. ne güzel oynadıkça form yakalayan ve hedef maçların hepsini kazanan takımımız vardı. geçen sezonda sonuna doğru burutay'ın sakatlığı bizi çok geriye götürmüştü.
 

Üst