2021-2022 Galatasaray Erkek Voleybol Takımı

Bizim hocada yerli oyuncu sevdası var. geçen sezonda 1 yabancı ile oynamak istemişti. hatta bu sezon başı yabancı pasör alınacaktı kendisi geçen sezon yedek bıraktığı muratla oynayamaya karar verdi.
 
Kadın takımı neyse de erkek takımımız da iyi yatırımlar yapıldı Nedim hoca döneminde ama bir başarı gelmedi bir tane kupa dışında. Artık yeni bir sayfa açmak gerekiyor.
 
3 Sezondur fena kadrolar kurulmadı ama bu kadrolardan iyi bir oyun ortaya çıkaramadı Nedim hoca. Sürekli olarak inişler ve çıkışlar yaşayarak tamamladı sezonları. Özellikle bu sezon yaşananlar sıkandal ötesiydi. Ligin bitimine haftalar kala ilk 4 şansını yitirmesi, Cev Cup'ta çeyrek final bile göremeden elenmesi, sezon ortasında ülkemizin en kıymetli oyuncularından kaptan Burutay'ı küstürüp gitmesine sebep olması ve son olarak hiçbir şampiyonluk adayı takımı elemeden bedavadan çıktığı kupa finalini kaybetmesi. Yani bu kadar başarısızlıklarla dolu senelerden sonra bir sezon daha bu takımda kalırsa gerçekten bunun altında iyi niyet aramanın manası olmayacak. Genç ve heyecanlı, modern voleybolu okuyabilen bir yabancı veya yerli hoca ile anlaşmak lazım bence. Erkan Toğan olabilir mesela.
 
Orkun Bey'in çok önemli işleri varmış maça gidememiş, menejer desen o da maçta değil. Ne güzel çiftlik ya. Böyle bir şubeden başarı beklemek mümkün mü ?
 
Bu kural hatası ile ilgili durumda dahi ne kadar beceriksiz yönetim ve teknik ekip ile çalıştığımız ortaya çıktı. Televizyondaki skor tamamen geçersiz ama salon içinde skor hakemleri tarafından tutulan ve salon içi skorboarda yazılan skor ki esas hatanın burada da olduğu görülüyor, resmi bir sonuç alınmadan bu takım nasıl ikinci sete çıkarılıyor? Nedim Özbey set içinde göremez belki ama asistan olarak anlık pozisyon ve skor bilgisini takip eden diğerleri esas işi istatistik tutmak olan adamlar bunu nasıl fark etmez etti ise nasıl prosedüre uygun itiraz edilmez, edildi ve federasyondan dönüş alınamadı ise neden şaibeli hale gelmiş maça devam edilir. Türk voleybolunun güzide ismi olan koçumuz yönetim ile görüşüp takımı çekmez maç sonu raporu ne kadar kaptan olduğu tartışılan bir yabancı tarafından imzalanır.
 

Üst