2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Şu rezillikte söylemek istemiyorum ama yine çok net penaltımız yendi. O da arada kaynamasın. Sanırım teknik direktörlüğe Rıdvan'ın filan gelmesi gerekiyor TFF'nin üzerimizdeki tahakkümünü kırmak için.
 
Bu arada sağda solda Avrupa Liginde namağlup gruptan çıktık diye Terim'i bu işten temiz çıkarmaya çalışanları görüyorum o ahmaklara şöyle diyeyim ki ilk Lazio maçını 1-0 kazandık ama golü biz atmadık kalecileri yedi. O maçın hakkı Lazio'nun kazanmasıydı karşı karşıya goller kaçırdılar diğerleri de aynıydı. Bazen öyle olur hak etmezsin ama rakibin de saçmalar. Avrupa Ligi herkesi yanılttı.
Berbat durumdayız hiç bir plan yapılmamış. Afrika Kupası var denmemiş ve iki santraforun da Afrika Kupasına gitme ihtimali varken yetersiz Halil bu takıma itelenmiş. Tekrar soruyorum bu yetersizi bu kulübe kim iteledi? Neden Türk spor basını bu işe yaramazı muhteşem bir yetenekmiş gibi satmaya çalışıyor?
 
Halil kötü ha,yetersiz ha takımın üçüncü santroforu normalde,ne olacaktı daha Ronaldo mu?Süper bir gol attı bugün, kaybettikse en baş sebeb yere göğe sigdiramadigimiz Marcao'nun üç golde de yaptigi hatalar.Takim tam olunca kazanmaya baslariz umarım.Bir de devamlı Terim'e sallamayın, en kötü kenarda olsa oyuncular bir tepki verirdi, faul bile yapmadik doğru dürüst.Takimin ilk haftalardaki oyununu hatırlayın kadro belki Süper değil ama buralara düşecek kadro da değil. Ama rüzgar terse döndü geçmişin hırsını da çıkarmaya çalışıyorlar,gelen hoca buraları bilmiyor, trabzon maçı iyice önem kazandı.
 
2 iş bilmezin, boylarını aşan maceraya servet yatırması sonucu kepaze olup kaldık ortada. 2 kafadar kulübe musallat olup 3-4 ayda iliğini kemiğini sömürdü kulübün. Sonra da birbirleriyle ters düşüp taraftarı da ikiye ayırdılar. Şimdi, değil Torrent , Guardiola gelse bu takımdaki halet-i ruhiyeyi toparlayamaz. Yok gençleşecekmişiz, yok proje varmış... 10/11 sezonunda başaramadığımızı bu sene başaracağız ha gayret.
 
2 iş bilmezin, boylarını aşan maceraya servet yatırması sonucu kepaze olup kaldık ortada. 2 kafadar kulübe musallat olup 3-4 ayda iliğini kemiğini sömürdü kulübün. Sonra da birbirleriyle ters düşüp taraftarı da ikiye ayırdılar. Şimdi, değil Torrent , Guardiola gelse bu takımdaki halet-i ruhiyeyi toparlayamaz. Yok gençleşecekmişiz, yok proje varmış... 10/11 sezonunda başaramadığımızı bu sene başaracağız ha gayret.
Böyle gitmez elbet düşmeyiz ama bu dakikadan sonra ancak yeni transferlerle ayağa kalkabiliriz.. Bu takım yönetimde görmüştür artık antrenör değil sorun takımda KALİTE eksik, iş bitirici eksik takım Savunması YOK Torrent bunları arttırmaya uğraşmalı..
Bu arada bize karşı eyyam derecesinde sonuca doğrudan etki eden hakem hataları bariz oldu göz göre göre doğrularlar bizi VAR hakemleri çok çok kötü saha hakemleri gözleri kapalı bize karşı tüm bunlar haftalarca SİSTEMATİK olurken bizim
başkan ise susuyor!! Büyük bir suç işleniyor bize karşı net bir ittifak var kendinize gelin başkan bey artık tepki gösterin boş rest çektiniz yayın havuzundan çekiliriz diye bir karar alın...
 
Son düzenleme:
Transfer çok zor,zaten iyi oyuncu bulamazsın, eksikler dönünce daha iyi sonuçlar gelir.En büyük hata hoca değişimi oldu,sene sonunu beklemek gerekirdi.
 
Transfer çok zor,zaten iyi oyuncu bulamazsın, eksikler dönünce daha iyi sonuçlar gelir.En büyük hata hoca değişimi oldu,sene sonunu beklemek gerekirdi.
Devre arası bu kadar yaklaşmışken beklenebilirdi ama yeni bir yapılanma ve her departmanı revize şartoğlu şarttı.. Antrenör yardımcıları kalitesinin artması(burda FT ile anlaşamadılar), futbol direktörü gibi üst akıl, bireysel gelişim coachları ve oyuncu kalitesinin artması çok önemli konular. Ama bir gerçek var koca Galatasaaray başkanı kendi yöneticilerinin restine dayanamadı yumruğunu masaya vurmada dirayet gösteremedi büyük hayal kırıklığı...
 
Son düzenleme:
Dün maçta kalecimizi özellikle takip ettim,gelen topların çoğu gol oluyor belki ama ayağı çok düzgün, neredeyse uzun oynadığı topların çoğunu bizim oyuncular rahat kontrol edecek şekilde oynuyor.
 
Dün maçı izlerken ve skor ortadayken acaba dedim bu maçı kazanırsak Torrent Trabzonspor maçınada aynı 11 ile başlar mı ?

Torrent daha geleli 2 maç oldu ama dün resmen tabiri caizse kovulmak isteyen bir teknik direktör ne yapıyorsa onları yaptı.

Hayırlısı olsun,haftasonu zaten sıkıntılarımız fazlayken Nwakaeme oynarsa işimiz çok zor.
 
Trabzon maçından bir üç puan gelse kara bulutlar dağılır lâkin pek kolay görünmüyor. Arkasından da Alanya deplasmanı var. O kadar kötü bir noktadayız ki; günü kurtaracak hamleler her şeyden daha değerli geldiğimiz noktada. Torrent’in işi epey zor. Kazanmaktan başka hiçbir şey kabul görmeyecek gibi.
 
Karagumrukun yenilmesiyle birlikte kazanma şansımız kalmadı bence trabzonun insafına kaldık gibi görünüyor takımımız en son 13 sırada bulunduğunda tarihler 18 nisan 2011i gösteriyordu bakalım maçta ne olacak
 
Gözyepe'nin başakşehir deplasmanından çıkmasıyla an itibariyle 14.sıradayız. Yarın Giresun puan alır kasımpaşa yenerse 2 sıra daha düşüyoruz eğer puan alamazsak Ts'den. Fikstürümüz rezalet Kayseri ve Göztepe ikiside formda takımlar 3 hafta sonra direk küme düşme hattında olabiliriz.Korkunç bir duruma geldik emeği geçen herkese yazıklar olsun. Herhangi bir yabancı hocaya sonuna kadar destek verilmesi taraftarıyım bu Türk hoca laneti yıkmak için ama işler bizim için ligi salmanın ötesine geçti. Bir noktada Bülent hoca gelirse şaşırmam hatta isterim belki ağır olacak ama bu karaktersiz futbolcu topluluğunun üstesinden gelir.
 
Uğurcan >>> bizde kaleci yok.
Hamsik >>> bizde orta saha yok.
Bakasetas >>> ofansif orta sahamız da yok.
Nwakaeme, Visca >>> bizde sadece Kerem var.
Cornelius >>> yine mukayese edeceğimiz kimse yok.
Sadece Marcao-Nelsson tandemimiz vasatın üstü.

Çok aciz durumdayız. Bu kadroda emeği geçenleri bir kez daha tebrik ediyorum.

Bu Luis Campos olayının da hedef saptırmak, tepkileri azaltmak için yapılmış bir hamle olduğunu düşünüyorum. Oyuncu almaya kalksa para yok, satmaya kalksa Marcao-Kerem’den başka kimse yok. Bu adam ne yapacak?
 
Son düzenleme:
Yanlız yandaş medya biz yenelim diye dua ediyor nerede ise o derece ilk kez böyle birşey görüyorum bildiğin bizim propagandamizi yapıyorlar bakalım ne çıkacak göreceğiz
 
Aylardır yenile yenile ; rezil denen BJK'nin ve çapsız denen FB'nin 10 puan gerisine düşmüşüz. Bizi aylarca bu hale getirip enkaz bırakanlar utansın. İşin en vahim tarafı da; şu iğrenç tablo için 30M Euro harcanması... Takımın psikolojik olarak toparlanması lazım. Çok zor ama başka da bir yol yok.
 
Yani şunu düşünüyorum,son 11 maçta çok kötü maçlar çıkarmışken,Trabzonspor'un bu zamana kadarki oyunu bize göre daha pozitifken ve son maçlarda sorun yaşasalarda birbiri ile saha içinde daha iyi anlaşabilen oyunculara sahipken,daha çok pozisyona giren takımlarken,bizim savunmamız hiç güven vermezken,kalecimiz güven vermezken bizim Trabzonspor karşısında bir tık favori çıkmamızı anlayamadım.

Son Kasımpaşa maçında skor ortadayken İsmail Çipe'ye gelen her topta taraftar ıslıklamışken,5dkda bir yönetim istifa sesleri yükselmişken,bugün taraftarımız takımını,oyuncularını,yönetimini bir anda bağrına mı basacak ?

İnsallah kazanırız,sadece maç öncesi biraz bu durumu garipsedim.Sanki bugün lider Trabzonspor ile değilde Altay ile oynuyoruz gibi bir durum var.
 

Üst