2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Arkadaş sidik yarıştırmak değil de böyle tiplerin dediklerini ciddiye almayın yani. He yarıştıracaksak Ertem’in olmayan transfer duyumlarını paylaşmaya başlarsa insanlar buradan Amerika’ya yol olur.


Bu arada bir bilgi daha bu arkadaşlar yayın yapmadan önce Dimarzio bu haberi geçmiş ve herkes konuşuyordu. Ortada ekstra bir transfer haber başarısı da yok yani
 
Transfer icin Burhan Canterzi Haluk Yürekli dısında kimseyi önemsemiyorum .
Ben sadece dediklerinin dogru oldugunu yazdim yazinin geneline bakarsak

Eyüp Yildizi severim ama Gazetede sabah okuduklarini laflar ile süsleyip oraya tel actim su abimden burda dostumdan diyerek bize tekrar anlatiyor.

Eyüp Yildiza sorsak borc 1milyar tl boyle bir olmasi imkansiz ama eminim 300 de degil %30 %40 arasi fazlasi vardir.

Baskette caglari takip ederim sevmesemde İsmail dogru yaziyor.
 
İlk yarıyı 1-0 önde kapattık Aytaç’ın frikik golü ile. Mohamed sakatlandı çıktı, hey Allahım ya Rabbim nedir bu adamın çektiği...
Hocanın yardımcıları da Necati ile Selçuk İnan.
 
Yani hazırlık maçı için yorum yapmak güç ama şu maç özelinde yorum yapacaksak; Bükreş daha ne yaptığını bilerek oynayan bir takımdı sahada. Bizim gençler en fazla Ziraat Kupası'nda oynarlar. Bir an önce Halil Dervişoğlu gibi oyuncular bulmak gerek. Attığımız birinci gol rakibe çarparak kaleciyi kontrpiyede bıraktı, ikinci gol öncesi de rakibe faul vardı atak başlangıcında. Sekidika tamamen kendi çabasıyla penaltı kazandı ve attık.
Zaten sahada bir şeyler için yırtınan, kendini gösteren bir Sekidika vardı. Bu adam geçen sezon niye şans bulmadı onu da hiç anlamamıştım zaten. Topla hızlanıp dikine gidebilen tek oyuncu olduğu için oynatılmadı sanırım.
 
Hazırlık maçı hiç bir ölçüsü yok. Ama yine de yorumlayacak olursak; En çok Aytaç’ı beğendim. Transferini de olumlu bulmuştum güzel de başladı. Attığı goller de işin kreması oldu.

Takımın yapmaya çalıştığı ön alan baskısını beğendim. Bunu devamlı hale getirmemiz lazım. Ve pas hızınızı da arttırmamız lazım. Bir çok pozisyonda kaptığımız pozisyonda tercih hataları ya da geç kalınma yüzünden kaybettik.

Daha çok erken ama ilk maç için olumlu sinyaller geldi. İnşallah Mohammed’de de ciddi bir şey yoktur.
 
Oyuncumuz Taylan Antalyalı sabahtan beri; gerek spor kamuoyunda, gerekse halk nezdinde türlü hakaretlere ve ağır ithamlara maruz kaldı. Sanırım paylaştığı fotoğrafın altına yüzlerce tehdit, ölüm ve küfür mesajları yağmış. Ek olarak türlü spor kanallarında da taşlandı. Sonunda fotoğrafı kaldırmış. Ota çöpe twit atan kulübümüz, en azından 1 twit atıp yalnız olmadığını hissettirebilirdi. Zira Taylan'ın da kişisel olarak böyle bir beklentiye girdiğini, kulübünün ve camiasının onun arkasında olduğunu görmek istediğini düşünüyorum. Konu doğrudur-yanlıştır mesele bu değil. 26 yaşındaki bir gence sabahtan beri edilmeyen hakaret kalmadı. Üstelik bunu söyleyenler de ülkenin yüz karaları.
Daha düne kadar Fetullah Gülen'e köpek olan it sürüsü, sabahtan beri millete ahlak ahkamı kesiyor. Şu ülkenin ekranlarda gördüğüm yüzlerinden o kadar iğrendim ki, affedersiniz ayak yolu bunlardan daha temiz kalıyor.
 
Silahla mekan basıp milletin karısına salça olan Arda’ya arka çıkıldı, adamlarıyla mekan basıp mahkemelik olan Fatih Terim sahiplenildi. Bu çocuk naptı, adam mı öldürdü de kafanızı kuma gömdünüz ? Aferin ölü taklidi yapmaya devam edin. Hala salak saçma konularda twit atmaya devam ediyorlar nispet yapar gibi.
 
Yahu neden sürekli elma, armut, karpuz ne varsa birbirine karıştırıyoruz. Şimdi Taylan olayı ile bu yaşanan durumların ne alakası var. Ne olmuş bu olaylardan sonda Galatasaray yönetimleri art arda destek mesajları mı yayınlamış?
Camia sahiplenmesinden bahsediliyorsa Taylan için verilen destek gayet güçlü ve mutluluk verici.

Yönetimin Taylan özelinde tutumunda ise sonuna kadar hak veriyorum. Bu sessizlik çok büyük eksi yazar. Ve büyük hayal kırıklığı yarattı bende ve taraftarlarda.
 
Son düzenleme:
Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım yönetimin Taylan için gerekli tepkileri göstermemesinden dolayı. Yıl olmuş 2021 hala dönen muhabbetlere bak. 3-5 tane seviyesiz herif senin oyuncunu ağzına meze yapacak ama sen susup oturacaksın. Bu tip insanlara hemen refleks vereceksin, cahilliklerini sıcağı sıcağına suratına vuracaksın ki sesi kesilsin, karşında ezilip büzülsün bu dilden anlıyorlar çünkü. Bu saatten sonra herhangi bir açıklama ve ya hukuki yaptırım yapsalar bile benim gözümde bir değeri yoktur. Şimdi Taylan kötü performans gösterdiğinden dolayı Milli takıma seçilmezse bile sürekli bu ısıtılıp ısıtılıp önüne koyulacak.
 

Üst