2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Takımımız aşırı yeteneksiz. bu kadar kaleye gelip bu kadar pozisyonları hiç eden takım yoktu ligimizde. ilk yarı neredeyse top bizdeydi ve biz etkili geldik ama kaleyi tutan 1 tane şutumuz yok. :D
 
Antalyasporlu oyuncular bugün maç olduğunu bilmiyordu gibi oynuyorlar.Yani 0-0 kende öyle 1-0 kende öyle.

Sezonun son maçı olsada biz Antalyaspor'u haftalardır bu yüzden övüyorduk,maçın önemine bakmaksızın mücadele ettikleri için.

Biz ise bitiricilik noktasında çok sorun yaşadık bugün.Antalyaspor kazansa bile ''kazanan taraf haklıdır'' diyebileceğimiz bir şey yok.Ciddi derecede kötüler.

Tartışmalı golü atmasalardı 80 dk yı gol atamadan geçebilirlerdi.
 
Jesus iyiki Galatasaray ile ismi anilmiyor. Dualarim Jesusun fenere imza atmasi yonunde. Bu Jesus 7 milyon euroyu cebe atip Turkiye'den kacacak. Oyunculari ile iliskisi cok kotu bir hoca. Benfica'da sabah kahvaltiya mazeretli gelmeyen oyuncusunu kadro disi birakan,artik gelmesede olur diyip medyada karalayan biri. Benficali oyuncularin birlik olup bu hoca ile calismak istemiyoruz diye baskana gitmeleri bile biliniyor. Bana 2 secenek deseler Vitor Perreira mi , Jesus mu, kesinlikle Vitor derim. Besiktas hocasi Ismael ile seneye bu sene bizim bitirdigimiz siralamada ligi bitirir. Fatih Terim'in tam sirasi, olmadi B plani Nuri. Ama Okan Buruk gelirse basarili olacagini sanmiyorum ben.
 
Trezeguet, Başakşehir ile yolunu ayırmış. Kerem gidecekse kaçırmamak lazım. Diagne de varken bu 2 liyi tekrar bu sefer bizde görmek isterdim...
 
Kale; Muslera,Okan (Batuhan kesınlıkle kiraya gidip gelişime devam etmeli)
Sağ Bek; Omar veya Boeyden biri kesin satılmalı ve oraya Türk sağ bek (Kaan Ayhan?) alınmalı
Stoper; Nelsonun yanına iyi bir yabancı stoper alınmalı, Marcaonun satılacagını dusunuyorum, Alpaslan, Emin Bayram ve bir yerli daha rotasyonda olmalı
Sol bek; PVA devam eder muhtemelen, arkasında Ömer bayram (mecburen) alt yapıdan bir genç daha eklenebilir
Orta Saha; Ayağı iyi 6 numara şart, yanına Berkan olabilir, ama duruma göre oraya 2 yabancı + Berkan ve Taylan
Sağ Açık; Yunusla başlayacağımız kesin, umarım iyi olur, ama bana kalırsa Morutan da kalmalı
Forvet Arkası; Skorer 10 şart, Halil de kesin kalmalı ve bu poziyonda rotasyonda olmalı, Cicaldau maliyeti gördüğü an gitmeli
Sol Açık; Kerem kalırsa sorun yok ama bence gidecek, Trezeguet tarzı bir oyuncu şart.
Forvet; Mohammedin gideceğini düşünüyorum, çok iyi bir forvet (Muleka) alınmalı, Gomis de kalabilir arkasında. Umut Bozoku cok severım ama maliyeti yüksel olur ve biraz da risk bence o topa girmek.
 
Artik su takima Hagi-Jardel-Sneijder-Drogba ayarinda yildizlar alinmali en az 3 tane. Bunlardan biri 10 numara,digeri forvet ve digeri on libero olmali. Talisca ve Aboubakari alip govde gosterisi yapmak sart.
 
U19 Beşiktaş maçını gençlerimiz 4-1 kazandı. Emirhan Kayar ve Hamza Akman 2şer gol attılar. Fenerbahçeyi yendiğimiz maçta da bu ikili ile skora katkı sağlamıştı. Ayrıca sol bekimiz Emir Tintiş de bugünkü maçta 2 asist ile oynadı. Bu 3 oyuncumuz da seneye A takım kadrosunda bulunmalı. Artık yavaş yavaş bu sayıyı arttırmalıyız. İçte bu yüzden buna uygun hoca adayı bulmamız gerekiyor.
 

Üst