• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2021-2022 Hazırlık Dönemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Maçın başında Bost-Doğuşla kapışınca diskalifiye oldu ikisi de. 14-17 ilk çeyrek. Daçka üç uzunla başlayınca biraz ribaund sorunu yaşadık ama genel olarak iyi savunma yaptık. Rıdvan 5, Sadık 3, Blackshear 3, Kravish 3, Göksenin 2, Okben 1

Doğuş ile Bost kavga edip diskalifiye edilmiş. Kadromuz eksik bayağı.

Bu Doğuş da kapışmadığı bi ben kaldım galiba. Hazırlık maçında neyin tribindesiniz anlamadım. Bu sefer de biz kadrosuz maç yapıyoruz, bu da pek kıstas sayılmayacak.

Bu Doğuş da kapışmadığı bi ben kaldım galiba. Hazırlık maçında neyin tribindesiniz anlamadım. Bu sefer de biz kadrosuz maç yapıyoruz, bu da pek kıstas sayılmayacak.

2 dakikada hem Kravish hem Bost'la gerildi. Ailesi falan tribünden izliyor diye şova gelmiş kendisi.

Gördüğüm en karaktersiz ve çirkef oyunculardan biridir Doğuş.

Rıdvan iyi götürüyor.

Blackshear ribaundlarda baya fark yarattı. Hücumda da oldukça iyi görünüyor. 3 kısamız da olmamasına rağmen 14-23 öndeyiz

eksiklere rağmen iyi gidiyoruz.

Trimble - Purcell - Ege diskalifiye olan Bost'u da sayarsak takımın %60'ı yok desek yeri var.

Darrusafaka'nin kadrosu ne durumda acaba?

Daçka'nın 6 yabancısı oynuyor.

45 numara kim , Kravish değil sanırım.

Kravish 3 lük mü atmış :) Geçen maç 0 denemeydi sanırım yayın gerisinden. Şu kadro eksikliğine rağmen süper iş yapmışız şimdilik.

KMP.png

Melo Trimble yok, Ege Arar yok, DeVaugn Akoon-Purcell yok, Dee Bost atıldı buna rağmen ilk yarı 12 sayı farkla öndeyiz. Yani maçı izlemiyorum ama gerçekten iyi şu ana kadar skor. İkinci yarı yenilsek de çok mühim değil. Tam kadro olmayı beklemek lazım. Şanssızlıklar, sakatlıklardan kurtulalım.

Geri