• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2021-2022 Hazırlık Dönemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
7-0 başladı şikeciler mola aldık.

Vesely hazırlık maçında yapma bari şu pislikleri!

Oldu da bu maçı kazandık; hangi maç ölçüt olacak ? Tofaş maçı mı yoksa FB maçı mı ?

Dün oynamayan De Colo da süre almaya başladı. 7 yabancı ile oynuyorlar.

Ege hiç eski Ege değil gerçekten.Umulduğundan daha çok katkı verecek gibi bu sezon.

Ege çok iyisin be savunmada da. Boyalı alanda istekli olması , savaşması çok güzel. Eskiden korkuluk gibi dikiliyordu sadece; şimdi karartıyor rakip uzunlara potayı.

De Colo'nun oyun stiline acayip sinir oluyorum. İlk opsiyonu sadece rakibin kollarına dalaşıp faul çıkartmak. Neyse ki iyi kapattık önceki pozisyonda da sap gibi kaldı ortada.

Fark 8 . Oyunu zorlaştırmayıp basit şeyleri yaptıkça rahat skor yapıyoruz. Savunmada da iyiyiz.

Eray Aydoğanla olmayacak gibi. Keşke Trimble gelseydi de onu izleseydik biraz. Dee Bost ta belki daha iyi oynardı.

O basketin geçerli olması imkansız imkansız!!!

ŞEREFSİZLER!

Ya arkadaş gerizekalı mısınız ? 0.3 saniyede basket olması için tövbe Allah'ın yapması lazım. Şimşek bile o kadar hızlı çakamıyor. Onun bunun şerefsizlerine bak ya

Lan .3 saniyede nasıl oluyor o basket? Üstüne iki teknik ile hocayı atıyorsunuz mal oğlu mallar!

Henry nin basketini goremedim ne oldu orada?

Hoca olmadan Feneri yenersek tam kapak olur.

Tunçeri hocayı sakinleştireceğine git hakemlere iki laf et!

Ekrem hocanın tepkileri iyi oldu ama. Tepkisiz kalıp sinmesini istemezdim. Erkek basketbolunda kendini kabul ettirip yumruğunu göstermeli. Adam topu oyuna sokuyor, sonra geri alıyor, sonra adımlayıp turnikeye gidiyor, ve hatta turnikeyi eliyle bırakıyor ama bütün bunları 0.2 saniyede yapıyor, 0.1 de arta kalan zaman... Vay anasını be ! The Flash olsan anca bu kadar yaparsın.

Geri