• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2022-2023 Basketbol Süper Ligi

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cogito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
ahahahahaha neler oluyorrrrrrr dostlarrrr neler oluyorrr ne izletiyor bize bahçeşehir ve besiktas?
 
Besiktas kaybetti de Antep son 7 saniyeye 1 sayi geride giriyor.Top Antep’te mola.
 
BAHÇEŞEHİR KAZANDI
 
Hadi mola donusu atin su sayiyi
 
Antep ölüm kalım topu kullanacak
 
ALİAĞA ÖNE GEÇTİ SON 7 SANİYE
 
Antep’te kaybetti.Salakliklarina doymasinlar.Tutku’nun da tursusunu kursunlar.Besiktas Tutku sayesinde ligde kaldi resmen.
 
Antep küme düştü galiba.
Beşiktaş’ın son maçı Büyükçekmece.
Beşiktaş kazanırsa biz play-off yapıyoruz ve Beşiktaş kümede kalıyor. Büyükçekmece kazanırsa biz play-off dışında kalıyoruz ama Beşiktaş küme düşüyor.
Siz hangisini tercih ederdiniz?
 
Gaziantep tarihi bir fırsat kaçırdı
 
Tutku'yla son topa kalırsan ölürsün. 1 sene boyunca tahammül ettiler şu adama.
 
İmkanı falan yok mu 3 takım birden düşse bu sezon keşke.

Hücum edemezsin yorgunluk olur,ribaund çekemezsin yorgunluk olurda be arkadaş dış şutu olan adamın önünü 2 kez açıp üçlük yemek nedir ? Adamın önünü açıp sonradan adam değişim savunması diye göstermeye çalışmakta komedi yani.Yazık cidden.Ne için oynadınız bugün.Boşa yoruldunuz.Saçmalık ötesi vallahi.İnanılmaz hatalar.
 
haftaya Antep, iddiasız daçka ile karşılacak. Beşiktaş ise play off kovalayan çekmece ile oynayacak. valla Beşiktaş evinde full çeken bir Akatlar ortamında çekmeceyi yenip ligde kalır bence. çok pişman olacak Antep.
 
Son hafta Antep-Dacka ve Besiktas-Buyukcekmece maclari var.Besiktas artik bu firsati kacirmaz.Cekmece’yi yenip Antep’e bakmadan kumede kalirlar.Antep bugun dustu bence artik.
 
Antep küme düştü galiba.
Beşiktaş’ın son maçı Büyükçekmece.
Beşiktaş kazanırsa biz play-off yapıyoruz ve Beşiktaş kümede kalıyor. Büyükçekmece kazanırsa biz play-off dışında kalıyoruz ama Beşiktaş küme düşüyor.
Siz hangisini tercih ederdiniz?
Siz ne düşünüyorsunuz?
 
3 Çeyrek efes maçını izledim ergin hoca şampiyon yapmadan gitmeyecek gibi. Bu sene ilk defa gördüm efes'i böyle ama telekom'un yorgunluğunun etkiside olabilir.
 
Beşiktaş küme düşsün biz biran önce kafamız karışmadan gelecek seneye odaklanalım.
Bence antep son maçını da kazanamaz gibi ama göreceğiz, play off yapsak daha iyi böylece gidecek ve kalacak oyuncular hakkında yeni koçumuz daha sağlıklı kararlar almış olur diye düşünüyorum.
 
Antep bugün kazansa iş bitmişti. Ama haftaya Beşiktaş daha şanslı gözüküyor.
 
Itoudis motley'i molada haşlayıp soyunma odasına göndermiş.
 
Geri
Üst