2022-2023 Basketbol Süper Ligi

Euroleague'e gidecek 3.takım Telekom,Bursa ve Daçka'dan biri olur bence.

Bence bursa ve telekom ec'de şampiyon olma durumunda giderler. telekom'da Bursaspor'un seyirci desteği olsa kesin favoriler derdim. keza telekom'daki kadro ve bütçe Bursa'da olsa bursa favori derdim. ikisinde de bir şeyler eksik. Daçka ise gidemez. nasıl gidemez, Galatasaray var. Galatasaray taraftarının böyle bir durumda infial çıkaracağını düşünüyorum yönetime karşı. senelerdir her gelenin verdiği söz Galatasaray'ı Euroleague takımı yapmak. Mustafa Cengiz yapmadi üstelik fiba'ya geçirdi. hadi onun vizyonu ortada, onun döneminde küme düşüyorduk. Burak elmas desen, bence basketbol en iyi onun döneminde yönetildi. nef direk yönetti yapıyı, yanında barış nane gibi iyi yöneticiler falan. o da ibra edilmedi gitti. şimdi başımızda, euroleague'e son gidişimizde takimi yöneten başkan var. başkanın yanında, basketbol şubesini yöneten ve ilk para koyduğunda hedefimiz 3 senede Euroleague diyen bir yönetici var. e bu sene fiba ile sözleşme de sona eriyor. bence her şey müsait. eğer böyle bir imkan ele geçer ve gereken adımlar atılmazsa o zaman taraftarın tepkisi pek hoş olmaz yönetime. tamamen buna güveniyorum. eğer taraftar böyle bir durum yaşanır ve sandığım gibi bir tepki göstermezse vay halimize ne diyeyim.
 
Türk Telekom Bursaspor'u 47-28 yeniyor ilk yarı bitti. Bursa kaybederse mağlubiyet sayısı 6 oluyor ve bizde karşıyaka'yı yenersek onlarında mağlubiyet sayısı 6 olacak. karşıyaka deplasmanları hep zorludur ama bugün takımımız karşıyaka'yı yenerek ligde galibiyet serisi başlatacağını inanıyorum.
 
Bizim Giresun maçını izlerken alt taraftada Fener-Çekmece maçını açayım dedim.

Şehmus'un bireysel zorlamaları beni bile sinirlendirdi yani Fenerlileri düşünemiyorum bile.Şehmus çıkınca tamamen ritim buldular hücumda.

Oyun kuramıyorsun anlarım ama sürekli 3 kişinin üzerine gitmek nedir mesela ? Ya top kaybeder sayı yedirirsin ya da hücumda saçmalarsın.

Bence Şehmus'a bir gömlek fazla geldi Fenerbahçe'de oynamak.
 
5 maç üstüste yenilgi ve bu takımlar arasında
Merkezefendi , Konya ve Manisa var. Bu haftaki Aliağa maçından sonrada zorlu bir 5-6 hafta var . İki sene önce yaşadığımız korkuyu umarım yaşamayız ama bu yerli rotasyonu ile ligde çok zorlanacağız gibi.Aliağa’yı yenemezsek hele çok ciddi sıkıntı başlar.
 
Fenerbahçe maçından sonra Efes Pilsen maçına kadar namağlup getirilecek bir fikstür vardı. nitekim o fikstürü değerlendirdik, ligin en formda takımını döve döve yendik, yol kazası yapmadık o arada bcl'de de gruptan lider çıktık. tam havayı arkamıza almış, geçen yıl marttan sonra çektiğimiz beyaz sayfayı çekerken Bost'a asvel teklifi, düşen formu ve Galatasaray'ın çöküşü. Efes maçına kadar olan fiksturde en kolay kısım, Efes maçına kalan son 3 maçtı. Konya-Denizli-Manisa. Ve biz buradan 0 çekerek çıktık. inanabiliyor musunuz, burayı 0'la kapattık. oturup ağlayacağım simdi. yani varya şu bost'a da asvel-fb maçından sonra tomarla güzelleme geldi ne diyeyim. neyse, bost hakkındaki temennilerimi söylersem ban yiyebilirim. şuan play off yarısında çok yukarilarda olacaktık, karşıyaka bahçeşehir bursa, bu takımlar bize karşı farkı açamadılar. sürekli sürpriz mağlubiyetler, formsuz grafikler. işin kötüsü, bizde mağlubiyetler alıyoruz. hiçbir halta yaramıyor onların kaybetmesi. haftaya Aliağa maçından gelecek eze eze bir galibiyet ile havayı arkamıza alıp uçuşa geçeçegimize inananlardanım. son dönemeç Aliağa maçı. eğer bu maçı da güç bela kazanır yada Allah korusun kaybedersek hoşgeldin küme düşme tehlikesi...
 
Bu doğuş ücretsiz oynasa yine istemem. duruşu, hareketleri falan çok itici ve ben oldum havasında takılıyor. stark'a üzülüyorum şu takımda bir tek.
 
74-60'da doğuş-can değişikliği yaptı daçka ve 79-78 öne geçti. doğuşa iyi bir mesaj olmuştur bu maç.

Ayberk ise gelecek sezon hedef takımlardan birine transfer yapacaktır.
 
Son düzenleme:
arca tülüoğlu'nu önümüzdeki sezon takımımızda görmeyi çok isterim. ligde elin titremeden sahaya atabileceğin bir oyuncu bence.
 

Üst